tjugofem | den psykade psykologen

1.3K 113 27
                                    

Oscar ser på mig en lång stund i den sönderslagna spegeln. Rödsprängda ögon, rufsigt hår och smutsig. Alltså somnade han här igår, på toaletten. Hur patetiskt är inte det?

Från; Oscar.
Skickat; 09.37
Jag vill bara hålla om dig där du står, placera hakan på din axel och med små korta kyssar i din nacke och på din kind förklara hur mycket du betyder för mig. Jag vill att du ska hålla mig hårt och aldrig någonsin släppa taget.

Felix ligger i sin säng precis som vilken annan helgmorgon som helst, dock ligger han i Williams armar. Att Oscar bokstavligt talat slagit sönder hela badrummet har han inte märkt, inte alls, han var för upptagen med att knulla.

"Godmorgon" Williams röst väcker Felix, kanske är det menar att det ska vara såhär. William och Felix. Felix och William. Det låter ändå fett bra.

"Godmorgon snygging" viskar han tillbaka, alldeles för sensuellt. Dom ska precis möta varandras läppar i en passionerad kyss när Oscars skrik avbryter dom. Han harklar sig ursäktande och reser sig upp ur sin säng, omedveten om att han inte bär ett enda plagg.

Williams blick synar hans nakna och sexiga kropp, och hans blick gör bara att Felix vill slänga sig i sängen med honom nu på morgonen.

"Gå nu, låt honom inte vänta för länge" skrockar William fram och slänger en svart morgonrock på Felix som han utan tjafs tar på sig.

Från; Oscar.
Skickat; 10.07
Ibland ger jag upp hoppet, hoppet om dig.

Suget efter William gör det för svårt för honom att ens lämna sovrummet, Oscar kan klara sig själv, han är ändå tjugosju år

"Men jag tänker inte låta mig själv vänta för länge heller" mumlar han fram och slänger av sig den svarta morgonrocken. William ger honom en gillande blick innan dom älskar, sådär på morgonkvisten.

Från; Felix.
Skickat; 11.32
Du var bara en utmaning hjärtat, den psykade psykologen.

-

detta var då den sist delen av psykologen, kanske kommer det en till del? vem vet

psykologen | foscarWhere stories live. Discover now