ett | tjugosju år

1.8K 108 1
                                    

FELIX

"Så Felix, säg mig varför du är här idag" säger den blonda gestalten framför mig med en vänlig ton.

Jag rycker lätt på min axlar, "morsan tvingade mig" muttrar jag till svar och ser på honom en lång stund.

Den blonda gestalten nickar och antecknar i sitt block han har framför sig på sitt bord. "Varför tror du att hon tagit hit dig för?" frågar han och ger mig en kort nickning.

"Antagligen för att jag röker på, super och ligger med allt som rör sig, och det har lett till ett ex antal könssjukdomar" svarar jag irriterat och tar av mig den svarta kepsen som skapat en outhärdlig värme på mitt huvud.

Blondinen framför mig nickar bara och antecknar återigen. "Använder du inte skydd vid dina intima tillfällen?" frågar han denna gången.

En suck lämnar mina torra hallonröda läppar och jag skakar bara på huvudet. "Nej. Om bruden blir gravid så är det inte mitt problem, hon får väl göra abort eller något. Sen träffar jag typ aldrig tjejerna jag satt på några flera gånger. Grabbarna jag sätter på kan inte bli gravida så det är inget problem. Om jag skulle få hiv skulle det inte varit en så stor grej, jag har ändå inget att leva för" mitt svar ser helt ärligt ut att chocka blondinen framför mig men han antecknar ändå det jag sagt.

"Dudå, vad är ditt namn?" frågar jag och synar blondinen, som med all säkerhet är omedveten om att jag vid tillfället stöter på honom.

Blondinen tar av sig glasögonen som platsat sig på hans nästipp och lägger dom sedan på bordet bredvid sig. "Vi är här för att diskutera dina problem och inte för att du ska stöta på en åtta år äldre man" muttrar han.

"Så du är bara tjugosju? Inte så farligt" flinar jag och ger klockan på armen en blick, 16:47. En högljudd suck lämnar blondinens läppar.

"Vi avslutar dagens möte och träffas imorgon igen klockan tre" mumlar han och stänger igen sitt block.

psykologen | foscarWhere stories live. Discover now