Capitolul 31

4.6K 309 16
                                    

Cei doi se despart cu greu printre sarutari si tachinari.David era multumit ca reusise oarecum sa patrunda prin zidul ce il ridicase in jurul ei iar ea era incantata de noua experienta.Era euforica,ii spusese ca e pasionala si asta ii dadea un plus de incredere in feminitatea ei.Un ultim sarut lacom le potoleste foamea si fara tragere de inima se intorc la realitatea ce-i asteapta cand portierele masinii se deschid.

Hekate este cea care paraseste prima masina si intra pe aceeiasi usa in salon.Este intampinata de un Iker ce o studiaza amuzat.

-Daca as fii un iubitor de sfarcuri acum as fii fost terminat,ii spune amuzat barbatul ce ii priveste pieptul voluptos.

-Ce?intreaba inca ametita.

Iker o apuca de umeri si o intoarce spre oglinda din spatele ei.Hekate isi priveste reflexia si incepe si ea sa zambeasca.Parul ce mai devreme era aranjat in detaliu acum este ravasit,pe gat are semne rosii cum el ii muscase si ii supse pielea,buzele ii erau umflate si rozalii iar sfarcurile ii sunt intarite si foarte vizibile prin materialul maioului.

-La dracu!injura cu voce tare.

-Exact printeso!cine-i dracusorul de te-a tavalit?intreaba Iker cu o curiozitate maxima.

O lasase in camera la relaxare dupa care dispare si apare ravasita ca dupa cea mai buna partida din viata oricui.

-Gura matahala!se ratoieste la el.

Isi uitase sutienul la el in masina.La dracu!se poarta ca o apucata si isi lasa lenjeria pe unde apuca ca o femeie usoara dar ea nu se simte asa.Simte ca are drepturi asupra lui cand sunt impreuna.

David era in acelasi loc revenindu-si dupa tot ce i se intamplase cu salbatica.Avea nevoie de ea,trebuia sa recunoasca ca ii lipsise.Se simtea satisfacut ca incepea sa patrunda in mintea ei.Mai avea mult pana sa o inteleaga sau poate nu va reusii vreodata dar stia acum fundamentul tulburarilor ei.Cu siguranta o va mai intalnii si cu siguranta va ajunge acolo unde isi doreste,in asternuturi cu ea.

Hekate are acelasi zambet tamp si cand ajunge acasa.Tatal ei o priveste suspect,daca ea zambeste ori i s-a intamplat un lucru bun ori a facut ceva malefic.

Daniel isi ineca amaraciunea in gradele alcoolului ce-l inghitea.Claudia il respingea iar lui ii este prea dor de ea incat sa inteleaga ca nu poate scapa de sotul ei cand o facea pana acum fara probleme.

-Betivule!du-te si te alcoolizeaza la tine in camera!ii spune printre dinti Hekate.

-Lasa-ma in pace,nu am chef sa te aud!daca nu-ti convine privelistea pleaca tu!

-Asta o sa si fac!sunt scarbita de rebuturile din casa asta!

-Daca ai avea suflet in tine ai sti ce inseamna suferinta dar tu nu ai asa ceva!tu esti plina de venin,de ura,de ranchiuna,de angoasa.Tu ne-ai alungat pe toti de langa tine si tot tu o faci pe victima,tot tu esti aia neinteleasa.

Subiectul deraia spre unul sentimental iar fratele ei nu-i spunea vreo minciuna.Asa cum ea avea de o a doua sansa asa aveau nevoie si ei.Ofteaza puternic si se aseaza pe scari langa Daniel luandu-i sticla cu rom din mana.Da pe gat o cantitate considerabila pana cand fratele ei ii desface sticla de la gura.

-Tu mai incet cu sticla,ultima data era sa faci o crima!ii reclama Daniel ce priveste lichidul ramas.

-Ce te-a apucat sa bei?intreaba curioasa.

-Daca ai iubit vreodata atunci sti ce inseamna dezamagirea,ii raspunde fratele ei.

-As prefera sa nu stiu dar din pacate stiu prea bine,spune Hekate luand din nou sticla.

MONTE ALTOWhere stories live. Discover now