Pregnant (Louis Imagine)

424 11 0
                                    

Ella pov.


Het is al de zoveelste keer dat ik me niet lekker voel. Buikpijn, overgeven, emotioneel... Ik zucht. Alles na die ene nacht. Wacht eens even...NA die ene nacht?! Ik sla mijn hand voor mijn mond. Ik zou toch niet...? Ik herinner me dat mijn moeder me pas een zwangerschapstest had meegegeven. ''Die zul je nog nodig hebben'' zei ze lachend met een knipoog. Ik rommel wat in de kastjes van de badkamer. ''El, wat doe je?'' hoor ik Louis' stem uit de woonkamer klinken. ''Niks'' roep ik. Dan zie ik de test liggen. Ik haal de test uit het doosje.


Ongeveer 5 minuten na de test, komt een piepgeluid uit de test. Ik pak de test op. Een +. Ik ben zwanger.... Ik ben zwanger! Ineens staat Louis achter me. ''Ella, wat heb je...'' zijn adem stokt. ''J-je bent...'' hij kijkt me ongelovig aan. Even ben ik bang voor zijn reactie. ''Dat is geweldig!'' roept hij en hij knuffelt me. ''Ik wordt vader! Niet te geloven!'' zegt hij blij. Ik ben zo blij dat hij het niet erg vindt!


~Het 9 maanden later. Ella moest een keizersnede laten doen. Louis en Ella zijn trotse ouders van een prachtige tweeling geworden. Een jongen en een meisje.~


Nadat de tweeling onderzocht is, mag ik ze voor het eerst in mijn armen houden. Ik voel tranen in mijn ogen prikken. Louis zit ook bijna te huilen van blijdschap, naast mijn bed. Mijn ouders zitten aan de andere kant, als trotse opa en oma. Ik geef het jongetje -we hebben nog geen namen- aan Louis. Er wordt op de deur geklopt. Zachtjes gaat de deur open en daar verschijnen Harry, Niall, Liam, Sophia, Lou en Paul. ''Hey, gefeliciteerd'' zegt Harry meteen. Iedereen knuffelt ons. ''Wat een schatjes!'' zegt Lou meteen. Lou houdt enorm veel van kinderen, ze heeft zelf een dochtertje van 5, Lux. ''Ja'' zeg ik glimlachend. ''Hebben ze al namen?'' vraagt Niall. ''Ehh, we hebben het er al over gehad, maar ik weet niet of we die doen...?'' Louis kijkt me vragend aan. Ik glimlach en knik. ''Nou dan zijn we het eens'' lacht Louis. ''Dit is Lisa, en dat is Toby'' zeg ik lachend. ''Super cute! wie is de oudste?'' vraagt Sophia. ''Ehm, dat was Lisa'' antwoord Louis.


Louis en Ella leiden samen met Lisa en Toby een gelukkig leven. 3 jaar later wordt er nog en dochter geboren,  Louise. 


~The End~


Hope U like it @EliseNap

XX Michelle


1D Imagines & Preferences (Dutch)Where stories live. Discover now