(Harry Imagine)

446 17 1
                                    

'Ga naar buiten!' roept mijn moeder vanaf beneden. Ik ben 20, woon bij mijn moeder en zit bijna heel de dag boven. Wat moet ik hier ooit doen! er valt niks te doen. Het is hier, in dit kleine dorpje in Engeland, doodsaai. Het duurt een uur om in London te komen, en andere leuke steden liggen ook verweg. Ik zucht, en sta uiteindelijk toch op. Heel de vakantie binnen zitten levert ook niks op.

Ik loop in mijn kamer uit, en loop sloom naar beneden. Als ik eindelijk beneden aankom, zit mijn moeder op de bank. 'Ga naar buiten!' doe ik haar na, en ze schenkt me een boze blik. 'Ga nou maar, misschien kom je nog wel iemand tegen.'

Eenmaal buiten, loop ik naar het park. Ik zie een stelletje zitten, op een bankje, nog geen meter zit een klein kindje, van ik schat een jaar. Ik kijk weer weg, naar een speeltuin waar ik vroegrr altijd speelde. Toen speelde ik bijna altijd buiten. Gek hoe die situatie zo erg is veranderd. Ik weet nog dat ik hier altijd speelde met een jongetje uit mijn klas. Na de basisschool gingen we andere kanten op, en verloren we contact.

Ik let niet goed op en bots tegen iemand op. 'Shit, sorry.' veronschuldig ik me. 'Geeft niet hoor. Gaat het?' ik kijk oo, en zie een glimlach die iedereens hart laat smelten. 'Ja het gaat.' glimlach ik terug. 'Ik ben Harry. En jou ken ik ergens van.' lacht hij.

Harry...Harry Styles, de jongen van de basischool.

Wie heeft dit geschreven

1D Imagines & Preferences (Dutch)Where stories live. Discover now