(Louis Imagine)

509 16 9
                                    

Imagine voor @helenavanhoutte :D

Enjoy! ;)


Bethany pov.


Na een lange dag school is het eindelijk weer weekend. Ik kan niet wachten om mijn vriendje Louis weer te zien. Ik zit namelijk nog op school. Ja, hij is ongeveer 6 jaar ouder, maar we houden van elkaar. Ik haat school trouwens. School zelf niet echt hoor, maar eerder wat er gebeurt. Ik wordt gepest, maar ik durf het niet aan Louis te vertellen. Ik ben bang dat hij zich zorgen gaat maken en zich niet kan concentreren op zijn baan, die natuurlijk erg belangrijk is voor hem. Ik fiets snel naar huis, denkend aan wat er vandaag gebeurde. Drie keer ben ik gepest. Twee keer door Joey en Jack, en één keer door alleen Jack. Ze zijn vreselijk. Ze denken dat ze alles zijn, en ze moeten altijd mij hebben. 


Als ik thuis aankom zie ik een paar jongens staan. Ach, dat zullen Louis en zijn vrienden wel zijn toch? Ik berg mijn fiets op en loop naar binnen. Ik trek mijn jas uit en leg hem op het aanrecht. Ik heb even geen zin om hem op te hangen. Ik hoor in de tussentijd vreemde stemmen. Wie zouden dat dan zijn? Ik loop de woonkamer in. ''Hé, Louis wie is daar allema-'' Ik kijk verbaasd als ik drie jongens in de woonkamer aantref. Jack, Joey en een andere pester, Luke. ''Wat doen jullie hier?'' vraag ik. ''Ga weg''. ''Nee, babe'' zegt Jack. Ugh, wat een griezel. ''Ik bel de politie!'' zeg ik en ik wil de huistelefoon pakken, maar Jack grijpt me vast. ''Jij gaat nergens heen'' zegt hij op een mysterieuze toon. Ik krijg er kippenvel van. Luke doet het gordijn dicht, zodat het donker wordt. ''Ga weg'' zeg ik. ''Nee, bitch'' zegt Joey. ''Louis kan ieder moment thuis komen'' zeg ik. ''Dat is toch maar een watje, die slan we zo in elkaar'' zegt Luke dreigend. Luke drukt me hard tegen de muur.  Nu wordt ik toch wel bang. Wat gaat hij met me doen?


Luke legt zijn linkerhand op mijn middel, terwijl hij met zijn andere hand mijn handen boven mijn hoofd vasthoudt. Hij komt steeds dichterbij en dan drukt hij zijn lippen op de mijne. Ik wil mijn hoofd wegdraaien maar Luke geeft me een klap. ''Meewerken, nu'' zegt hij. Jack en Joey gaan ervandoor. Luke wil alleen maar meer. Is dit wat er gaat gebeuren? Oh, laat Louis thuiskomen. En op dat moment vliegt de deur open. ''Bethany, waarom is het zo donker hie-'' dan ziet hij mij en Luke. Luke ziet het. ''Bethany? Je g-gaat vreemd?'' stottert ij. ''Wat? Je bedriegt me?'' zegt Luke. Ik kijk ze verbaasd aan. ''Shut up Luke, wij hebben niks, dat jij me nou wilde misbruiken!'' roep ik boos. ''Wat? Wat bedoel je? Weet je wat? Laat maar, het is uit''zegt Luke en hij loopt het huis uit. ''Bethany...Dit had i nooit van je verwacht'' zegt Louis teleurgesteld. ''Ik heb niks met hem Louis! I-ik leg het je allemaal uit'' zeg ik. 


Na hem alle pesterijen uitgelegd te hebben kijkt Louis me wantrouwig aan. ''Jij denkt dat ik dat geloof? Kom op zeg, bethany, tell me the truth'' zegt Louis. ''Dit is het! Echt waar, waarom geloof je me niet?'' vraag ik. ''Als het niet waar was had je hem toch allang een knietje kunnen geven ofzo?'' zegt Louis. ''Louis! Daar denk je toch niet aan op zo'n moment!'' roep ik. ''Ach, flikkertoch op'' zegt hij. ''Ik zou een moord plegen voor je, ik zou voor je voor een trein springen, ik zou alles voor je doen, maar jij zal niet hetzelfde doen voor mij. Het is duidelijk'' zegt Louis. ''Wat?! Nee! Louis, alsjeblieft!'' smeek ik hem. ''Ik weet niet of ik je moet geloven, Beth'' zucht Louis. Louis loopt naar de hal en trekt zijn jas en schoenen aan. Ik loop hem achterna. ''Louis, wat ga je doen?'' vraag ik. ''Naar Harry. Daar heb ik tenminste wel wat aan''. De deur klapt dicht.


Hii :D

ik hoop dat je het een leuke imagine vond helenavanhoutte

XX Michelle.

Als iemand nog een verzoekje heeft: Tell me now :)

-Tell me now, Tell me now, tell me will you ever love me again, love me agaaaain :D

Sorry vond ik best toepasselijk lol xD

Bye x




1D Imagines & Preferences (Dutch)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu