Met Niall en jullie dochter in de speeltuin (Niall Imagine)

522 17 3
                                    

Imagine for @niallxloverx25


Annika pov.


Samen met mijn man Niall Horan en ons dochtertje Nikki van 2 zitten we beneden in de woonkamer een film te kijken. We kijken Cinderella en Nikki vindt het allemaal prachtig. De film is op het moment dat Assepoester en de prins gaan trouwen. Dat doet me denken aan toen Niall en ik trouwden. Dat is al weer bijna 3 jaar geleden. Het wordt steeds rustiger met One direction. Het is jammer, maar ook wel fijn. En iedereen is getrouwd. Behalve Louis, hij trouwt over een paar maanden. Harry heeft zijn eerste dochter ook daadwerkelijk Darcy genoemd. Darcy is een paar maanden ouder dan Nikki, en wat is ze een schatje! Liam is ook alweer 4 jaar geleden getrouwd. Ze hebben een zoontje genaamd Jack en hij lijkt erg op Liam. Louis is sinds een paar maanden verloofd en hij en zijn verloofde zijn bezig met kinderen.


De film is in de tussentijd afgelopen en Nikki is nogal hyper. ''Hey, zullen we met Nikki naar de speeltuin gaan?'' vraagt Niall. ''Ja, is goed. Leuk!'' zeg ik. ''kom je mee, Nikki? Dan gaan we naar de speeltuin!'' zegt Niall lachend. ''Speelhuis!'' roept Nikki en ze rent met haar armpjes in de lucht naar de voordeur. Niall en ik lachen. Hij geeft me een kus en we lopen naar Nikki toe. Niall helpt Nikki om haar schoenen aan te doen. Een jas is niet nodig want het is hartje zomer.


Als we even later in de speeltui zijn, zien we daar Harry en darcy bij de glijbaan. Harry zit onderaan op zijn knieën om zijn dochter ieder moment op te kunnen vangen. Darcy glijd van de glijbaan af en beland in Harry's armen. Nikki rent enthousiast naar Harry en Darcy toe. ''Hey, Nikki, waar zijn e ouders?'' vraagt Harry terwijl hij Darcy neerzet en haar handje pakt. Nikki wijst braaf onze kant op. We lopen naar Harry en ik til Nikki op. ''Hey kleintje, jij hoort niet zomaar weg te lopen'' grinnik ik. ''Hey'' zeggen Niall en Harry en ze geven elkaar een soort van mannenknuffel. We praten wat bij en daarna gaan Harry en Darcy weg. Daarna hebben we nog een fijne middag met Nikki in de speeltuin.


Hii :D

Was dit leuk genoeg @niallxloverx25? haha XD

Lange titel trouwens hé ;)

Wie heeft er nog een verzoekje voor preferences of imagines?

Laat het me weten in de reacties!

Love you all!

X Michelle

1D Imagines & Preferences (Dutch)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu