[18]

374 28 10
                                    

Çekimi bitirip pratik odasına ilk giren Choa olmuştu. Bts grubunu daha yakından tanımak istiyordu. Namjoon'u daha çok sinir etmek de istiyordu. Onu sinir etmek gerçekten hoşuna gidiyordu ve iki isteğinin ortak noktası bu olmuştu.

Bir klasik olan şişe çevirmece oynayacaklardı. Biliyordu bu çocuklarla oynayacağı şişe çevirmece sıradan bir oyun olmayacaktı.

Çekimler tamamen bittiğinde grubun bütün üyeleri pratik odasında buluşmuştu. Choa, kendisine saçma bakışlar atan Namjoon'u görmezden geliyordu. Namjoon ne kadar kötü davransada Choa'yı seviyordu ve Choa bunu biliyordu.

"Çok heyecanlandım! Ne yapacağız Choa noona?" Tae sevinçle koşup noonasının yanına oturmuştu. Teker teker oturarak yerde yuvarlak oluşturmuşlardı. Namjoon homurdanarak Choa'nın tam karşısına oturmuştu. Choa Namjoon'a şeytanca bir gülümseme atınca Namjoon "İstediğine ulaştın, değil mi?" demişti. Choa evet anlamında kafasını salladıktan sonra oyunu grup üyelerine anlatmıştı.

Herkes heyecan belirtileri gösterirken Namjoon hala soğuk davranıyordu. Choa onun böyle yapmasına bir yandan alınıyordu ama biliyordu çocuklara bir şey çaktıramazdı. Şişenin soru ve cevap kısımlarını belirleyip hemen oyuna başlamışlardı.

Şişeyi ilk çeviren Choa'ydı. Soru ve cevap kısmı sırasıyla Tae ve Jimin'e gelmişti. Tae muzip bir şekilde sorması gerekeni sormuştu. Jimin ise Tae'ye öldürücü bakışlarını yolluyordu.

Oyun güzel bir şekilde ilerlerken şişe bir anda Tae ve Choa'ya gelmişti. Choa'ya o anda bir cesaret gelmişti. Tae hain planlar kurarken Choa "Tüm gün seni bekleyemeyiz Tae!" diye cırlıyordu.

Tae en sonunda muziplikle "Namjoon hyungu öp!" demişti. Herkes Tae'ye şaşırmış bir şekilde bakıyordu. Buna en çok şaşıran ise Choa olmuştu?

"Ne saçmalıyorsun Tae?" Namjoon'un sorusuyla daha çok muzipleşen Tae yüzünün diğerlerine bakan kısmını kapatıp Namjoon'a göz kırpmıştı. "Saç malanmaz taranır canım hyungum!" dediğinde herkes sırayla Tae'ye hakaret etmişti.

"Hadi Noona! Choa noona yapmazsan ceza almalısın!" Tae ısrar etmeye başlamıştı. Diğerleri hala şaşkınlardı. Hepsi neden Tae'nin, Choa'dan Namjoon'u öpmesini istediğini anlamaya çalışıyorlardı.

Ama hiç birinin dergilerden haberi yoktu. Namjoon'un bir dergi koleksiyonu vardı. Choa'nın kapağında bulunduğu bütün dergilerin koleksiyonu..

"Bunu yapmayacak." Tae haince gülümsedi.

"Yapmak zorunda." Namjoon sinirle bakarken Choa tepki vermiyordu. Sonra Choa da ortalığı kızıştırmak istediğine karar verdi.

"Tamam yapacağım." dedi sakince. Tae bunu duyunca zaferle "Ama noona yanağından değil." dediğinde herkes gülmeye başlamıştı. Namjoon kızarırken Choa tepki vermemişti. Choa sırıtarak "Pekala öyle olsun." demişti. Namjoon ona baka kalmışken herkes şok içindeydi.

"Bu son oyundu geç oldu. Ben yapmam gerekeni yapacağım ve yatacaksınız." Demişti Choa planını yaptıktan sonra.

Hızlıca ayağa kalkıp Namjoon'un yanına gitti, dizlerinin üstüne oturup Namjoon'u öptü. Namjoon öylece boşluğa balarak kalakalmışken Choa odasına doğru hızla gidiyordu. Diğer grup üyeleri ise şok içinde ağzı açık birbirlerine bakıyorlardı.

TaeTae: AMAN TANRIM CHOA NOONA NAMJOON HYUNGU ÖPTÜ!!

Hope: Namjoon hyung hala pratik odasında duvara bakıyor. Noona ne yaptın sen?

Jungkookie: Ben hala şok içerisindeyim.

P.Jimin: NamCho is real!

S.Jimin: NE!?!?

S.Jimin: Ne demek öptü?!?!

S.Jimin: CHOA???

Siz: Gidin yatın ben yatıyorum. Yarın sizi geç uyandırmayacağım. Özelliklede seni Tae. Benimle 5te uyanıp temizlik yapacaksın!

TaeTae: Ama buna değerdi noona. Bende seni seviyorum.

Siz: Uyu Tae.

What's Up! || AOA & BTS || ✔️حيث تعيش القصص. اكتشف الآن