Bilinmeyen adam .

79 10 0
                                    


Gökturan şaşkın bir ifadeyle .

---Tüccar kutlu da kim?

Tak biraz durduktan sonra elindeki kağıda iyice baktı , kağıtta sadece ne zaman geldiği ve amacını yazıyordu . Elindeki kâğıdı Gökturana uzattı , emin olması için . Gökturan kağıdı aldıktan sonra iyice inceledi . Yer altındaki zindanlarda olduklarından terler akıp gidiyordu. Gökturan iyice inceledikten sonra kağıda önemli bir şey yapmadığını anladı . Kâğıdı geri uzattık tan sonra etrafına bakındı , sadece ikisi olduğundan dikkat çekecek bir şeyler yapmıyorlar dı . Gökturan biraz daha durduktan sonra Tak a dönerek.

---Biz bu adamı nerede bulacağız.

Tak biraz düşündükten sonra tok bir ses tonuyla .

---Onu doğu kapısının ordaki kahvehane de bulabilirsiniz. Aman sakın bir delilik yapim demeyin size güveniyoruz.

Gökturan bu konuşmadan sonra kendini biraz esir gibi hissetse de yinede intikamını alacak olmanın verdiği mutlulukla güveni geri yerine geliyordu. Gökturan sorulacak çok şey olduğunu biliyordu ama en önemlilerini sormak istiyordu . Bunun için sanki boğazında gıcık varmış gibi öksürdükten sonra kendinde emin bir şekilde. (Biraz yüksek sesle)

---Bu işler ne zaman biter ne zaman adam akıllı savaş yapacağız . Böyle gidecek mi hedefleri gizlice öldürmek mi ?

Tak bu ses tonu karşısında kendi takındığı tavrı hiç bozmadan .

---Merak etme kardeşim siz intikamını zı alana dek durmayacağız merak etme.

Gökturan biraz sinirlenir gibi olsada, yinede sükuneti korudu içinden ters giden birşey olduğunu sanıyordu, bir şeyler seziyordu. Tak biraz daha durduktan sonra ikiside zindan dan dışarıya çıktılar. İlk önce Tak çıktı onun ardından dikkat çekmemek için bir saat sonra Gökturan çıktı . İkiside ayrı dünyanın insanı oldukları kesindi . Ama bir yanları benziyordu o da Türk olmalarıydı.

İNTİKAM KARDEŞLİĞİWhere stories live. Discover now