Kapitola 3

3.1K 158 3
                                    

Túto noc som sa vyspala ako ešte nikdy predtým. Obvykle sa bojím tmy a nenávidím spať sama. Okolo tretej ráno som sa zobudila v Khalovom silnom objatí. Ležala som na jeho hrudi a jeho ruky boli obtočené okolo mňa. Pozrela som sa na neho a na jeho mierumilovnú tvár. Vyzeral perfektne prečo do pekla so mnou prehovoril prečo si ma všimol. Bol ako grécky boh alebo niečo také. Všetko na ňom sa mi zdalo perfektné. Milovala som aký bol vysoký, aké boli jeho vlasy neupravené a strapaté. Zľahka som obišla líniu jeho lícnej kosti a potom jeho čeľusť. Jeho oči sa pomaly otvorili a pery skrútili do úsmevu.

"Nemôžeš spať?" opýtal sa ma a zľahka chytil moju ruku, ktorá bola pritlačená na jeho líci.

"Len som sa prebrala," povedala som mu. Začal sa zdvíhať do sedu. Jeho ruky držali môj chrbát. Zahryzla som si do pery a pozrela do jeho tmavých čiernych očí a na jeho pery. Jednou rukou prešiel z môjho chrbta na môj krk a pritiahol si ma k jeho perám. Cítila som ako zaťahal moju spodnú peru čo spôsobilo, že som mu vzdychla do úst. Jeho jazyk sa prešmykol do mojich úst a bojoval o dominanciu s tým mojím. Odtiahla som sa sťažka dýchajúc,zakaždým keď sme sa bozkávali som mala taký divný hlúpy pocit. Bolo to ako explózie všade kde sme sa dotýkali. Pozrela som sa dole a zistila, že sa Khal na mňa pozerá.

"Rose," zamrmlal do môjho krku keď ma položil na posteľ. Ľahla som si bližšie k nemu a začala sa túliť k jeho boku. Preplietla som si nohy s tými jeho a cítila ako mi chytil ruku. Zľahka pobozkal chrbát mojej ruky a položil ju na jeho hruď.

"Si perfektná," zašepkal.

"Prečo mi to hovoríš?" opýtala som sa ho.

"Pretože všetko na tebe je perfektné," odpovedal mi usmievajúc sa.

"Nevieš toho o mne veľa," povedala som a on sa usmial.

"Dobre tak mi povedz prečo nie si perfektná," povedal a pozrel sa na mňa s vážnou tvárou.

"Dobre, za prvé ani za život neviem spievať, ale spievam všade, v aute aj v sprche. Mám veľmi zlú rovnováhu a mohla by som dostať zlatú medailu v nemotornosti. Som príliš tvrdohlavá a nasávam všetky povedané emócie a dokonca aj ukazujem emócie." povedala som mu, netuším prečo som mu to povedala, ale povedala.

"Budeš si myslieť, že som blázon ak si stále myslím, že si perfektná," opýtal sa ma a ja som sa zasmiala.

"Áno totálny mentál," povedala som a spôsobila, že sa usmial.

"Myslím, že si zabudla povedať, že si sarkastická a drzá," povedal s prašteným úsmevom.

"Áno to tiež," zamrmlala som do jeho hrude.

"Stále si unavená?" opýtal sa ma a pohladkal moju ruku.

"Veľmi," povedala som, začal sa smiať.

"Dobrú noc princezná,"povedal a ja som sa pousmiala nad tou prezývkou. Zavrela som oči a zaspala.

7 HODÍN RÁNO

Zobudila som sa a zistila, že je sedem hodín, moje lietadlo odlieta za hodinu. Pozrela som sa na Khala, ktorý ma ruku pevne obtočené okolo mňa. Jemne som dala jeho preč a vyliezla z postele. Pozrela som sa na seba zistila, že mám na sebe len moje tangá. Poobzerala som sa po izbe no nikde ani stopy po mojej podprsenke. Zastonala som a vzala nejaké sladké tričko, sladké tričko hokejového týmu s menom Stone a číslom 25. Vhupla som do mojich šiat a navliekla si cez ne sveter. Zobrala som si tašku a rýchlo opustila jeho izbu. Cítila som sa ako najväčšia cundra a pobehlica nechávajúc ho tam bez rozlúčky.

Preklínala som sa a vrátila sa späť do jeho izby a nechala mu odkaz. Potichu som opustila jeho izbu, stopla si taxi, ktoré ma odviezlo do môjho hotela. Všetko som si pomaly zbalila, nemala som toho veľa. Išla som si dať rýchlu sprchu a prezliekla som sa do nejakého trička a legín. Mala som všetky svoje veci a videla som Nicole stáť pred hotelom s jej autom. Odviezla ma na letisko, bola to rýchla jazda. Vôbec sme nehovorili len počúvali slabý zvuk hudby.

"Budeš mi chýbať," povedala a tuho ma objala.

"Tiež mi budeš chýbať Nic," povedala som jej a späť ju objala. Veľmi mi chýbala. Bola to moja najlepšia kamarátka.

"Tak aké bolo vaše rande s pánom sexošom?" opýtala sa, a smejúc sa si stierala preč slzy.

"Úžasné," povedala som, žmurkla na ňu a ona zvraštila tvár.

"Ew nebuď cundra," zavtipkovala a ja som sa začala smiať.

"Bolo to moje prvý krát a nemám potuchy prečo sa to stalo, ale proste stalo," povedala som jej a ona sa zasmiala.

"Myslím, že už musíš ísť," povedala a ja som prikývla. Zobrala som si svoje veci a išla cestou k lietadlu. Nechcela som odísť, chcela som stráviť viac času s mojou najlepšou priateľkou. A chcela som viac času s Khalom.

KHAL

Zobudil som sa s pocitom zimy a sám. Zamračil som sa. Načiahol som sa rukami po Rose. necítil som ju nikde okolo mňa. Otvoril som oči a zistil, že som sám. Neviem prečo, ale bolelo to, bolelo to ako zasrané závažie. Postavil som snažiac nájsť nejakú známku toho, že tu je. Skontroloval som kúpeľňu a zistil, že tam neni. Ona naozaj odišla. Nič, hľadel som na stenu plný hnevu. Ako mohla len tak odísť. Chytil som vázu a odhodil ju cez celú izbu. Rozbila sa na tisíc kúskov. Prečo by len tak odchádzala. Mal som veľa jednorázoviek, ale vždy som to bol ja kto odchádzal. Minulá noc bola úžasná, prečo išla? Urobil som niečo zle alebo ona necítila to spojenie medzi nami? Pretože som si kurva istý, že tam bolo.


The TeacherWhere stories live. Discover now