Kapitola 1

5.7K 194 5
                                    

Ponáhľala som sa a vyskočila zo sprchy, aby som sa prezliekla do mojich čiernych bikín. bežala som cez moju hotelovú izbu a schmatla môj make up. Nechcela som si ho dávať príliš veľa pretože som išla na plážovú párty, hudobný festival. Navliekla som sa do kaki šortiek keď som sa pošmykla na veciach, ktoré ležali na zemi a práve vtedy niekto zaklopal na dvere. Zakričala som, že je otvorené a uvidela som moju najlepšiu kamarátku Nicole. bola moja kamarátka od kedy sme obe boli ešte v plienkach, ale minulý rok sa presťahovala s mamou do Austrálie pretože sa jej rodičia rozviedli. Toto leto som ju prišla na pár mesiacov navštíviť.

Nicole tu stála s úsmevom, perfektným úsmevom. Mala prirodzene opálenú pokožku a krásne tmavohnedé kučeravé vlasy, ktoré zvýrazňovali jej hnedé oči. Bola vyššia ako ja, ale bola vyššia aj od veľa iných dievčat.

"Teraz budeš vyzerať sladko," povedala Nicole a položila kvetinovú korunu na moju hlavu. Bola to rovnaká stuha s bielymi kvetmi akú mala aj Nicole.

"Poďme!" vykríkla, schmatla ma za ramená tlačiac ma von z hotela. Bolo to okolo 5 minút na pláž, takže sme tam boli za malú chvíľu. na pláži bolo v skupinách strašne veľa ľudí. Jedni sa hrali, iní tancovali a ďalší popíjali.

"Idem zohnať nejaké drinky." zakričala cez hudbu kráčajúc odo mňa k hromade ľudí. Ostala som na mieste a obzerala sa okolo seba. Okolo sa nachádzali zhluky ľudí. Zacítila som ruku, ktorá uchopila moje zápästie a zatočila ma dokola. Uvidela som nejakého náhodného chlapíka, ktorý si ma prezeral od hora dole.

"Môžem ti nejako pomôcť?" spýtala som sa ho a on sa len uškrnul. Zacítila som z jeho dychu alkohol, zacítil by ho aj niekto kto by stál desať stôp od neho.

"Áno môžeš," žmurkol na mňa a pritiahol si ma bližšie k nemu. Jeho ruky blúdili po mojom tele a cítila som sa nepohodlne. Skúšala som sa od neho odtiahnuť, ale jeho zovretie zosilnelo a pravdepodobne zanechá modriny.

"Pusti ma," povedala som a zatlačila do jeho ramena.

"Miláčik, poďme sa len trochu zabaviť." pošepkal a začal mi dávať drsné mokré bozky na krk.

"Ew nechutné," povedala som tlačiac jeho hruď preč odo mňa.

"Ty a všetka tvoja nádhera si dnes večer užijeme trochu viac zábavy. A nie neberiem ako odpoveď." povedal a jeho ruky schmatli môj zadok. Čo do pekla je s tým chlapom.

"NECHAJ MA!" zvrieskla som na neho a nakoniec ma pustil. Pozrela som sa na svoje zápästie a uvidela som veľkú formujúcu sa modrinu. Začala som si ho pomaly trieť skúšajúc tak zmierniť bolesť. Cítila som veľké teplé ruky umiestnené na mojich bokoch. Pozrela som sa hore a uvidela som tie najkrajšie tmavé oči.

"Si v poriadku?" opýtal sa a pozrel na moje modrinové zápästie. Kývol a pozrel sa dole. Vyzeral tak dokonale, jeho hnedé vlasy upravené tak, že vyzerali akoby hovorili - je mi jedno ako vyzerám. Jeho tmavé orieškové oči, a perfektná čeľusť. Mal nepatrné strnisko. Mohol mať tak 180 cm možno viac. Mal svalnaté telo a 6 úžasných tehličiek. Kde, tu mal pár tetovaní roztrúsených po celom jeho tele, ale nie príliš veľa.

"Hej zlato si si istá?" opýtal sa a zľahka sa dotkol mojej brady a tak ma donútil pozrieť sa na ňho. Dala som mu dokonalý úsmev vďaka strojčeku, ktorý som mala v prvom ročníku. Usmial sa na mňa späť a mne sa začali podlamovať kolená.

"Som Khal," povedal hlbokým, chrapľavým hlasom.

"Rose," povedala som mu.

"Si tu sama alebo...?" povedal obzerajúc sa okolo.

"Som tu s mojou kamarátkou, ale ona tak trochu zmizla už pred desiatimi minútami, aby nám doniesla drinky." povedala som mu čím som spôsobila, že sa začal usmievať. Dal jeho ruky okolo môjho pása a začal ma viesť cez opitých ľudí

The TeacherWhere stories live. Discover now