Liam

181 14 0
                                    

Liam p.o.v

Jos uvek nemogu da verujem u sta sam se pretvorio posle Mie,totalno me je unistilo to sto je volim. Nakon razvoda i nisam bio sav svoj ali bas sam imao nekog da me tesi,kada mi se vratila ponovo sam bio svoj ali onda se pojavio Armando i opcinio njen zivot,najgore od svega je sto sam mislio da ona voli Zayna a onda se ispostavi da ona voli Armanda. Posle nje ja sam potpuno sam,imao sam devojke na vece ali sve su one bile kurve koje zanima samo da se jebu ili da uzmu nesto kesa,nista vise. Usao sam u ovu bandu s namerom da osetim zivot,s namerom da uradim nesto sto nikada nisam mislio da cu biti u stanju da uradim. Posle nje moj zivot je sranje. Najvise od svega mi je zao sto sam dozvolio sebi da me bes ponese pa sam je gurnuo sa stepenista,jos gore je to sto se nisam pokajao dok nisam cuo da su svi postali ocevi i da sam to uskoro mogao da budem i ja,pokajao sam se jako,cak ponekad cujem decji plac u ovom sranju od celije i sve me to podseti sam ubio sopstveno dete zbog besa koji mi je zagorcavao um da pomislim da je dete Zaynovo,kad se setim da sam mrzeo neko vreme i Isabelu,dete koje nicemu nije krivo.

Kad razmislim niko mi ni za sta nije kriv,jednostavno posle Mie rodio se taj kreten u meni.

Upao sam u ovu grupu pa sam pljackao,krao,iznudjivao,dilovao,silovao,prodavao zene,sve ono najgore sto sam mogao da uradim ja sam uradio,opijao sam se,pusio marihanu,smrkao heroin,dilovao isti,cak sam neki put umeo da ucestvujem u pucnjavi,ranio sam nekoliko ljudi ali ubistvo sam pocinio samo onda kada sam ubio svoje dete a samim tim zakopao ono najvrednije sto sam imao MIJINU LJUBAV. 

Svi me mrze i imaju pravo,ja neznam kako ova nekolicina koja se cuje samnom uopste moze da se cuje samnom,ja sam sebi nisam oprostio,ali oni jesu,jesu zato sto su prijatelji i zato sto nemaju dusu kao ja. Ustvari ja ni nemam dusu,odavno je ona istrulela zajedno sa mojim osecajem za savest.

Mia nije tu nista kriva,ona nema nista s tim,ja sam kreten koji nije znao da sacuva to sto je imao i eto,sad je Armando usrecuje,strazari koji mi redovno dostavljaju novine mi se povremeno smeju sto sam takav dragulj izgubio. Stalno se njihova cerka vuce po novinama a povremeno napisu nesto o Armandu i Miji. Zadnje sto sam video bio je naslov SLAVNI REPER PITBULL SA SUPRUGOM I CERKOM USLIKAN U BORA BORI kada sam video sliku suza mi je krenula niz lice,ona je srecna a ja ovde ostajem da trulim,a cak i da izadjem moj zivot ce biti sranje i ja sam ga u to sranje pretvorio.

Nedostaju mi dani kada smo bili jedno,kada smo bili ONE DIRECTION,kada su devojke vriskale nasa imena,kada su nam bacale svasta,tipa medvedic,neke su bacale gace iili bruseve,neke ljubavna pisma,ali bila su to divna vremena.

Nikada nisam ni slutio da ce Mijin odlazak od mene da me podstakne da se sam sebi gadim. Dzabe meni lepo lice i lepo telo kada mi u grudima kuca kamen,a dusa je crna poput mermera. Samom sebi sam fuj!

'Vreme je za rucaak!' vice jedan od komandira koji cuvaju zatvor u kojem se nalazim. Svi izlaze iz celije pa i ja,vreme je za jos jedan odvratni zatvorski obrok. Sama pomisao na njigovu kuhinju vraca me u dane kada je Niall kuvao za sve nas,stalno smo ga zezali kako mu je hrana grozna pa bi on sledeci obrok spremio jos bolje. Uvek je eksperimentisao sa ukusima,i retko koji stvarno nije mogao da se jede ali tih je bilo retko.

U pozadini cujem radio i cini mi se da ide pesma Best song ever,nemogu da verujem da se nase pesme pustaju i dan danas. Samo kada cujem njihove glasove i preko radia tera mi suze na oci,oni nisu svesni koliko mi nedostaju i koliko mi secanje na njih steze srce.

'Payneee imas posetu!' cujem jednog od komandira kako me zove. Ustajem sa trpeze i prilazim te mi on stavlja lisice a onda krecemo u prostoriju za posete,pitam se ko je dosao,meni niko ne dolazi.

Ulazim u sobu za posete i ostajem u soku sa onim sto sam video.

Mia sa Armandom.

Prelepa je,nemogu da verujem da je dosla da me poseti,mozda joj nedostajem,znam da je rekla da moze da ostane prijatelj samnom samo iz postovanja prema onome sto smo imali ako se to ikako moze nazivati ljubav. Shvatam da je srecna,to mi govori sjaj u ocima koji ima,Armando joj ocigledno uliva sigurnost a ona njemu samopouzdanje,covece,tek sada vidim koliko su oni savrseni zajedno a koliko sam ja ustvari sjebao svoj zivot,prava je steta za svet sto cu izaci za par meseci iz ove rupe od zatvora.

'Hoces samo da stojis tu ili ces da dodjes?' pita me Mia sa osmehom na licu dok me zove da dodjem za njihov sto u ovoj prostoriji,nesigurnim koracima dolazim do njih i sednem za sto idalje imajuci lisice na rukama.

'U sta si se pretvorio Liame?' pita me Mia,ocigledno joj zao,nisam zasluzio cak ni sazaljenje a ona me ipak zali,u tome je njena velicina i zbog toga me je jos vise sramota.

'Propao sam Mia,to vise nije onaj Liam James Payne koji je bio deo 1D,onaj u koga si se zaljubila i za koga si se udala,odavno to nisam ja' govorim joj ono sto mi dolazi iz srca i vidim neku iskricu u njenim ocima,shvatam da je boli,ali nema za sta,sam sam ovo izabrao

'Uskoro izlazis napolje i sve ce biti uredu,neku su jos uvek ljuti na tebe ali radim na tome da ti oproste' govori mi sa osmehom na licu sto i kod mene izaziva da se nasmejem. Lagao bih ako bih rekao da ne zelim nista sa njima,naravno da zelim,ali ne zasluzujem.

'Ne zasluzujem to Mia,previse losih stvari sam uradio' govorim joj i Armando se zakaslje

'Cuj klinac,necu reci da mi je drago sto te vidim jer nije' krenuo je i ja sam spustio glavu a Mia ga razumno pogledala'Nije mi drago sto te vidim ovde,hocu da sledeci put kada te budem video,da to bude na slobodi,da budes drugi Liam,niti onaj iz 1D niti ovaj ovde,skroz drugi Liam' govori mi  i ja se nasmejem,tako dobro funkcionisu zajedno da mi nekad bude i drago sto se sve izdesavalo,ali opet me pece savest,ubio sam svoje dete a to boli.

'Hvala Armando' govorim mu sa osmehom

'Zayn i Layla te pozdravljaju' govori i ja se nasmejem,njima sam posle Mie najvise zla ucinio a oni me ipak pozdravljaju. Koliki si ti zapravo gubitnik Liame.

'Hvala i njima' govorim joj sa osmehom a onda dodje komandir do mene,vreme je da idem uskoro ce prebrojavanje a onda setnja

'Vdiimo se Liam,cuvaj se' govori mi nakon sto me zagrli,mogao sam ponovo da osetim njen miris i to mi stvara toplinu oko srca pa se nasmejem a oni izadju a ja odoh svojim putem.

Evo ga i Liamov P.o.v,sta mislite da li se promenio nakon svega? Hoce li mu ostatak grupe oprostiti? lysm


On The Wings Of Destiny Seasone Zayn MalikWhere stories live. Discover now