Ovaj svet je lud

199 10 1
                                    

Armando p.o.v

Gledam ovu porodicu i nemogu da verujem koliko su ozbiljni i neozbiljni u isto vreme,bliski su i slozni. Covece koliko ih gledam pocinjem da se pitam na sta su meni godine otisle. Nemam ni devojku kako treba a ne zenu. Ovaj mladi momak ima zenu i dete i drugo na putu,i bez obzira sto je mlad mnogo dobro brine o njima,ne sme nista da im fali. Layla mi je pricala sta su doziveli i prosto je neverovatno kako su se uspesno izborili sa nevoljama,i jos su bliskiji nego sto su bili. Cuo sam i kakav je Liam bio kreten ali takodje sam cuo da su se stvari sad popravile,da su se pomirili,ma da se jos nisu culi sa njima od onda. Ma da je moja politika KO JEDNOM DIGNE RUKU NA ZENSKO UVEK CE JE DICI,necu da se mesam.

Layla se odlicno znalazi u ulozi majke,Isabela im sve vise napreduje,i sve bolje jede. Mnogo se igra i voli da se druzi a takodje sam video da obozava da aplaudira i da se smeje,devojcica je neverovatna,vidi se da lici na Zayna i da je mnogo vezana za njega,oseti kad god on dodje i sa ushicenjem nas obavestava.

Posto je zurka za dva dana momci su mi rekli da mogu sam da biram sta cu da pevam a ja vec tacno znam koje pesme cu da im otpevam.

I know u whant me

International love

Timber

Fireboll

Hotell room

On the floor

Step up in the crazy

Feel this moment

mmm mmm yeah yeah

Sve moje pesme ali sve su super prosle kod publike. Cula sam da se jedan producent jednom nasalio pa je rekao AKO HOCES HIT,SNIMI DUET S PITBULLOM i ja sam se nasmejao ali mi je prijalo sto je to rekao 

'Da li bi njegovo visocanstvo Zayn Mallik bio ljubazan da ustane iz udobnog kauca i dodje do kuhinje?' pitala je Layla i Zayn je ustao i otisao u kuhinju

Minut kasnije vidim kako nose cetiri tanjira puna raznih kolaca. Layla je prava domacica nema sta.

'izvoli Armando' rekla mi je kroz osmeh dok sam se ja igrao sa Isabelom koja je pocela da place koliko se smejala

'Isabela te stvarno obozava' rekao je Zayn i ja sam se nasmejao

'Nekako znam sa decom iako nemam jos uvek svoju' odgovorio sam i tuzno se nasmejao jer sam shvatio kako bi mi zivot bio potpun kad bi ih imao ali ih nemam 

'Imaces ih i bices sjajan otac' rekla mi je Layla kroz osmeh 

'Nadam se i da ce majka biti sjajna kao ti Layla' rekao sam ono sto sam zaista i mislio.

Znam da nebi trebalo da tako mislim ali nemogu protiv sebe,ubedio sam ih da je gledam kao cerku ali nije tako i osecam se kao najgori licemer jer sam ih izeneverio ali samo tako bi mi Zayn dozvolio da budem blizu nje a da se oni prethodno ne posvadjaju do cega bi verovatno i doslo. Layla bi i mogla da mi bude cerka ali ja nemam dece,ona mi se mnogo svidja medjutim udata je i ima dete sa covekom koga voli tako da ja tu nesmem da se mesam nikako. Bolje je da se povucem.

'Hoce,siguran sam' rekao mi je Zayn i ja sam se nasmejao,nekako zvuci pateticno sve ovo ali nemogu drugacije,nadam se da cu uskoro naici na zenu koja ce razumeti kako je to biti Pittbul u ovom svetu,i koja ce imati hrabrosti da zaviri u Armandov svet i da ostane u njemu. Ovaj svet je lud,biti poznat je i dobro i sranje u isto vreme. Ovde nista ne dolazi besplatno za svaku uslugu traze kontra uslugu,ali ja sam se navikao,samo treba naici na zenu koja ce se navici na to.

Jure me mnoge poznate zene ali one me ne zanimaju,nisu svoje,pune su sebe,nisu prirodne,zanima ih samo kes i skup zivot,nije da nemogu tako nesto da im dam ali zasto bi ako je ne zanimam ja vec Pittbul? Naravno da necu. Layla je drugacije od njih i nadam se da ih ima vise na ovom svetu kako bi se i ja konacno smirio. 

Gledam Zayna i Laylu kako se vole i nemogu da se ne nasmejem,nekako sam zadovoljan kada ih vidim zajedno,znam da su jos mladi i ludi ali druge bi brak samo opteretio pa jos i dete ali nije i njih,oni su cak spremni i za drugo,bez obzira na obaveze i probleme oni se idalje drze zajedno,takve porodice su retke.

Zavoleo sam Isabelu mnogo,mnogo je drago dete i brzo se uvuce pod kozu,nemozes da je ne zavolis,da provedete jedan dan sa njom kao ja znali bi o cemu pricam.

Ostaje mi samo da se spremim za zurku a onda put pod noge.

i eevooo gaaaa konacno nastavak! Ubice te me znaaaam!! Sad bi da cujem komentare kada ste videli Armandov p.o.v da li je dvolican po vama? Da li ce pokusati nesto? Jos par dana je kod njih da li ce se do tad nesto promeniti? Sta ocekujete od zurke? I gde su Liam i Mia? KOMENTARI POD OBAVEZNO!! lysm


On The Wings Of Destiny Seasone Zayn MalikWhere stories live. Discover now