Isabela-Kraj prve sezone

302 16 4
                                    

Odlucila sam da sad prekinem pricu i odmah izbacil sledecu sezonu. Nema smisla da duzim kada je prici vec kraj.

Isabela Layla P.o.v

Proslo je mesec dana i mama se savrseo oporavila,Taylor tata i ja savrseno pazimo na nju,jos uvek joj nedamo neke poslove da obavlja kao sto je pranje,skupljanje i peglanje vesa,ciscenje kuce,pomeranje namestaja,i kupovina,njoj je zbog toga ostalo samo da sprema hrani,i za to pa Taylor i tata paze da ne bude mnogo tesko,ako je tesko tata joj strogo naredio da pozove bilo koga od nas kako bi postavili,pomerili i tako dalje. Ipak smo mi porodica Malik.

Gledam svoje slike kad sam bila mama i imam toliko slatkih trenutaka da je strasno,ima tu i slika kada me je tata hranio,kada sam aplaudirala,kada sam hodala ka nekom od striceva ili tetaka,imala sam presladak osmeh,dete sam bila sta ces. Ja sam prvi plod njihove ljubavi iako sam bila neplanirana,Taylor je samo ucvrstio njihovu vezu.

Volela bih nekad ja da nadjem nekog princa kao sto je mama nasla tatu,da me voli i postuje ceo zivot i da brine o meni bez obzira na sve. Volela bih da imam porodicu kao sto je nasa,da se svi volimo i drzimo  zajedno. Nikada nisam cula mamu i tatu da se svadjaju,i ako su se svadjali Taylor i ja za to neznamo,ili se stvarno previse vole da mi se dugo ljutili i samo vesto glume. 

Od kako znam za sebe tata je stalno tepao mami,stalno sam ih zaticala kako izlivaju neznosti kao da su juce shvatili da se vole,svake godine cini mi se da su sve jaci,nista nemoze da ih rastavi. 

Tata mi je pricao za incident sa stricem Liamom kada sam bila jos samo dete,stvarno nemogu da razumem da mrzis neko dete samo zato sto si sumnjao da tvoja bivsa da naglasim  BIVSA zena ima nesto sa njim,tata kaze da mu je oprostio,ne zeli taj teret da nosi sa sobom,nekako mi je zao tog coveka,gledam slike kada su bili njih petoro i stvarno se oseca da fali,iako svi vesto prikrivaju znam da ponekad razmisljaju o njemu,previse toga su prosli da bi se mrzeli,znam da im nedostaje.

Mama mi je pricala da joj 1D bio omiljeni bend,da je to ustvari bio omiljeni bend sirom sveta,bili su pozebni,bili su lepi,pricala mi je da je i sama slusala njihove pesme sve dok se taj koncert odrzao sa njen rodjendan,na taj dan je upoznala tatu i tu se ceo svet njen menja,tada nisu ni slutili da ce biti ovoliko zajedno,kaze da tada nije ni znala da ce biti gospodja Malik. 

Pricali su nam i kako su ostali stricevi zaprosili tetke na njihovom oprostajnom koncertu gde su sve tinejdzerke plakale sto se 1D raspusta,to je najromaticnija prosidba za koju sam ikada cula,raspustili su bend da bi bili uz porodice,a uz to su ostali idalje najbolji prijatelji,sada su porodica koju nista nemoze da rastavi,porodica koja se drzi zajedno bez obzira na sve,cak i kada se svadjaju oni se vole,ne daj Boze da neko uvredi nekog cak i da su u svadji,nebi mu bila u kozi. Mislim bukvalno,narocito ako cika Harry poludi,ne pise mu se dobro.

Oni su u dubini duse jos decaci,imaju odraslu decu ali su i sami deca,stalno postavljaju zamke jedni drugima,stalno se zezaju,zadirkuju,sale,ali to je njihov nacim da pokazu koliko se vole i koliko je zapravo njihov odnos jak.

A sto se tice nas,njihove dece. Mi smo jos gori od njih. Nas ima duplo vise nego njih. Sa Oliviom Miom Perez se cesto cujemo i malo je reci da smo kao porodica sa njom bez obzira sto je daleko od nas,ona je nasa sestra i mi je volimo.

Mellisa i Haris Styles su isti i to mislim bukvalno,jedino sto Mellisu zanimaju momci a Harisa devojke,ni u cemu drugom se ne razlikuju,svadjaju se oko gluposti,kad ce i ko od njih da igra LOL,stvarno su ludi za tom igricom a ja ne shvatam zastoje to tako,jednostavno to su oni ali u sustini nam je odnos savrsen.

Cloe i Layla Tomillson su mi najbolje cure ikada,obe lice na cika Louisa,ali su savrsene,toliko da im zavidim,ne secam se da sam ikada cula da su se posvadjale,prosto kao da je nemoguce da se svadjaju njih dve,vezane su jedna za drugu i hoce kako one kazu "Glave da odsrafe ako onoj drugoj neko naudi bilo kako'' stvarno bih volela da Taylor i ja imamo takav odnos.

Atina Horan je jedna luckasta cura koja razmislja uglavnom o sopingu i hrani,kaze nikada se nece udati kako nebi morala da deli obroke sa nekim. Ludo jel da?

Mi smo jedna veeeeelika porodica,i nasa veza je ne raskidiva. Trenutno gledam u mamu koja pece mnogo pice iako smo joj tata i ja 100 puta rekli da moze prosto da nauci,ali ne ona kaze AKO MOZE NIALL MOGU I JA ona nezna da Niall ume i da naruci a onda je samo podgreje.

Pica se pece zato sto se okuplja ceo tim 1D da se druze,da se sete starih dana kada su bili tinejdzeri,ali naravno u drustvu tinejdzera,bice tu i cika Armando i teta Mia,sto znaci da ce tu biti i Olivia,jedva cekam,imamo samo dva momka u porodici pa mozemo da cavrljamo do mile volje,Haris i Taylor cesto protestuju kada idu sa nama negde u izlazak jer mnoogo igramo i mnooogo pricamo,tata ume da kaze  da su to mali Zayn i mali Harry ,stvarno mnogo lice na njih,i ja licim na tatu ali Taylor je stvarno preterao,manje geni je trebao da uzme.

'Porodico Maaalik!' cujem cika Nialla i odmah mu potrcim

'Cika Niaal!' zagrlimo se i on me zavrti

'To si radila i kad si bila mala' poljubi me u celo i ode u kuhinju kod mame i tate za njih ulaze tetka Anna i naravno Atina,pozdravila sam se sa njima Atina je stala sa strane a tetka Anna otisla kod mame i tate

'Gospodjice Mallik!' Cika Harry mi je poljubio ruku gledajuci me u oci i terajuci me na smeh ja sam mu se damski poklonila i on se nasmejao

'Zayn kaze da si ti njegova princeza pa moram tako da te tretiram' prodje pored mene,tetka Kim me je samo ustinula za obraz a onda su Haris i Mellisa stali sa strane

'Ko je dosao?!' Odmah sam potrcala u zagrljaj osobu koju najvise od svih volim 

'Cika Armando!' zavrti me u krug

'Zaintrigirao si dete!' poljubila me je tetka Mia a onda su usli unutra,Olivia je stala sa strane pozdravljajuci se sa ostalima

'Njega pozdravljas a nas neces a? Sad sam ljubomoran!' Dotrcim do Cika Louisa i pozdravimo se a onda oni odu u kuhinju

Hunter of Love P.o.v

Dok su momci i cure pricali u kuhinji deca su se zabavljala u Isabelinoj sobi,bila je veca od Taylorove,svi su pricali o necemo svom,bili su u svom svetu. Nedostajala su im zajednicka okupljanja,a voleli su se vise nego ista. Najvise im je od svega bilo drago sto je Mia u Armandu pronasla srecu kakvu u Liamu nazalost nikada nije. Niall se bavio degustiranjem pleha pice,Harry i Louis su pili pivo a Armando i Zayn igrali pes 2014. 

Mia,Kim i Sasha su razgovarale o Oliviji,o tome kako je ostala svoja bez obzira na medijsku paznju a Anna i Layla seckale ostatak pice za decu i njih.

Neko je falio u svemu tome,falio im je Liam,niko nije zeleo da pokaze ali i on pripada tu,i znaju da su ga predugo trzali van videokruga,mozda bi trebali da mu oproste ali niko nema snage da to kaze. Sada su srecni,zajedno su i dobro im je,nista nemoze da pokvari taj trenutak. Braca i sestre gore igraju istina izazov,iako nisu u krvnom srodstvu medjusobno,oni su na neki neobican nacin povezani,to je ne raskidiva veza koja ce trajati i nakon smrti.

Isabela p.o.v

Ja sam Isabela Layla Mallik,imam 19 godina,i sve sto mogu da kazem je da mi je drago sto sam deo ove porodice. Neka niko ne pokusava da nas razdvoji jer nece dobro poci. A sad me izvinite,moram da se pridruzim mojoj porodici. Volim vas

I evo konacno kraj prve sezone verujte da mi nije lako da se oprostim od ove porodice,nemogu da verujem da je dosao kraj i njima,sada se prebacujem na Liama i porodicu Perez,malo njima da zavirimo u zivot. Zanimaju me utisci za ovaj deo,i sta ocekujete u sledecoj sezoni? Hvala vam sto ste je citali ovo,hvala vam na podrsci,i nadam se da cete voleti sledecu sezonu kao i ovu. Sezone ce biti jako povezane,pa ako resite da citate necete se pokajati bar se nadam. Harryjeva Malal nadam se da me sad ne mrzis vise. Sledeca sezona se zove ON THE WINGS OF DESTINY SEASONE LIAM PAYNE.           LOVE YOU SO MUCH


On The Wings Of Destiny Seasone Zayn MalikKde žijí příběhy. Začni objevovat