Hunteroflove

228 9 0
                                    

Hej,evo i mene malo da se javim. Izvinjavam se sto su nastavci u poslednje vreme bili kratki,popravljen mi je komp pa ce od sada nastavci bili duzi i cesci,obecavam. Bolesna sam pa nemam inspiraciju za nastavak ali bice uskoro.


Posto sam resila da nastavim pricu jer ste tako dobri htela sam da vam kazem da ce u buduce biti novih likova koji ce se kratko zadrzavati u prici,cisto da zakuvamo corbu kod svakog para. Zavirivacemo se u bracni zivot kod svakog od para tako da ce biti uzbudljivije malo,cisto da znamo kako napreduju drugi parovi u braku.


Da znate da jedan od parova ceka razvod ali i pomirenje u toku price ali vam necu reci o kom paru se radi,to ostavljam na vama da vam zagolicam mastu malo.


Planiram oko 80 delova da napisem tako da se necete skoro resiti Zayna i Layle. Pisem jos dve price uporedno sa ovom jedna se zove On the Wings od destiny-Harry Styles a druga Love always finds a way,pa citajte. Ceka vas jos mnogo iznenadjenja u ovoj prici pa se nadam da cemo se druziti jos dugo sa Laylom i Zaynom. Ostali parovi ce takodje imati uspone i padove ali na kraju bicete odusevljeni kako ce se zavrsiti prica. Imam fantastican kraj na umu. Ako neko ima ideju za nastavak ove ili druge price neka me doda na fb Milica Makaji cirilicno sam upisana,isto tako ako ga zanimaju radnje koje ce se odvijati u pricama ili nema ideju za neku svoju pricu neka se javi,izacicu vam u susret. lysm

On The Wings Of Destiny Seasone Zayn MalikOnde as histórias ganham vida. Descobre agora