Priprema za noc vestica

303 13 0
                                    

3 meseca kasnije


Posle onog dogadjaja sa Peyton postali smo oprezniji,tata i Mike su ugradili kamere i alarme po kuci,nabavili smo dva rotweilera izdresirana da rastrgnu svakog ko je nepoznat a udje u kucu,preko dana su u zadnje dvoriste sa Oscarom,dobro se slazu,nocu je Oscar u kucici a Paris i Stela se pustaju u prednje dvoriste i paze celu noc na kucu.


Isabeli nije trebalo mnogo vremena da se oporavi od stresa posle dogadjaja,isla je kod psihologa i kaze da nece biti posledica stetnih po nju tako da sam s te strane mirnija sto se tice nje,Zaynu je trebalo malo vremena da se pomiri sa cinjenicom da mi je tata bivsi vladin agent i da ja posedujem vestine tajnog agenta.


Devojkama se primecuju stomaci,sve su mnogo srecne jer ce biti majke,podsecaju na mene kada sam bila trudna sa Isabelom,i stvarno mi je mnogo drago zbog njih.


Restoran jako lepo napreduje,imaju mnogo redovnih pa cak i stalnih gostiju,zaposlili su kuvare a Naill naravno brine da sva hrana bude uredu,morali su da zaposle i PR menadzera posto Kim mora da brine o sebi


Harry je sef sale,jer nemaju poverenja u druge ljude,a i Harryu je zadovoljstvo da radi u restoranu gde ima mnogo ljudi koji ih primecuju,neverovatno je kako se fanovi cak i posle ovoliko vremena nisu pomirili sa cinjenicom da nema One directiona a i ko moze da ih krivi,bili su fenomenalni zajedno.


Zayn je zaduzen za deokraciju restorana tokom raznih sezona,u ovom slucaju za noc vestica,on dekorise restoran.


Liam redovno ide u nabavku za potrebe restorana i veoma mu dobro ide taj posao,a i cini mu zadovoljstvo,iako se cini sa su spiskovi koje mu Louis i Naill naprave svaki put sve duzi njemu je zadovoljstvo da ide u nabavku.


Louis je zaduzen za promovisanje novina u restoranu,za sastavljanje spiskova kada se treba ici u nabavku i za racunovodstvo restorana.


Devojke i ja nemamo posla u restoranu,ali smo povremeno gosti,kao naprimer ja sad.


Nalazim se u restoranu sa Isabelom koja preti da ce uskoro da prohoda sto nimalo ne valja za mene i Zayna,vec sad je mnogo aktivna,kad bi prohodala bio bi sou program sa njom.


'Hej Harry' javljam se Harryu dok ulazim sa Isabelom u rukama


'Tata' vikne i ja shvatam da je primetila Zayna,tada vidim kako pruza rucice ka tati koji je odmah uzima


Momci su odlucili da ce prosiriti restoran na jednu igraonicu za decu,kako bi roditelji koji dolaze sa decom mogli normalno da razgovaraju a deca lepo da se zabave


'Kako je tatina princeza?' ljubi je u obraz a onda se pozdravlja samnom na sta dobijamo aplauz od Isabele sto nam svaki put izmami osmeh na lice,stvarno je slatka kada se smeje mami i tati koji razmenjuju neznosti,moracemo to da smanjimo jer sve vise raste i uskoro ce razumeti sta radimo


'Dosle smo malo da vidimo kako napredujete danas,sutra je noc vestica pa sam se zapitala da li vam treba pomoc' obracam im se i vec znam da cu biti odbijena 1001 put ali sta da radim,kad nemogu da sedim besposlena kuci

On The Wings Of Destiny Seasone Zayn MalikWhere stories live. Discover now