Savaş Kılıç

134 20 7
                                    

Önceki Bölümden;

Vee işte çoooooook sevdiğim, canım (!) Okulum. Ahhh kimi kandırıyorum okul kelimesini duyunca intihar edesim geliyo, sanki ebeme tecavüz etmişler gibi oluyo yada oruçlu teyzenin ayağına işiyen masum çocuk gibi hissediyorum. Oruçlu teyzenin ayağına işiyen çocuk masum olmaz ama neyse. İyi edebiyat yaptım.

---------------------

Motorları kaydırarak durdurduk. Vee herkes bize bakıyo, tabi bize bakıcaklar kardeşim, bize deyilde ebesinin şeylerine bakacak halleri yok ya. Motordan firikik vermemeye dikkat ederek indim ve ardından Gökum gelip kolunu beline sardı. Ve kullağıma eyildi.

"Bacaklarına ilk bakanın ebesini bellerim ve sende hiçbiriyle göz göze gelmiyosun." Kıkırdamaya başladım şimdi biraz oyun vakti.

"Niye bakmayım canım belki aralarında yakışıklı olanları var nereden biliyosun? "

"Sana bakanın ebesini sikerim ama yinede ben dayak yiycem diyolarsa baksınlar önce onları sonra seni öldürürüm."

Biz böyle konuşunca araya Burak malı girdi daha doğrusu kafasını soktu.

"Kardaş niye Asi' ye sen sarılıyosun ben sarılıyımda kızlar bana baksın, beni kıskansın." Gökum sabır dilercesine başını yukarı kaldırdı. Ben yine kıkırdayınca Gökum bana kötü kötü bakmaya başladı. Ya anam bi böyle bakar,Gökum bi böyle bakar . Yok yok bunlar kesin beni öldürmeye niyet etti valla.

"İstersen bu Burak malından başla Göktuğ ." diye araya girdi Cesur. Biz böyle konuşurken otoparka bir grup daha girdi ve herkes onlara bakmaya başladı. Laaaayyyynnn daha yeni siz bize bakıyodunuz n'oludu olum . Şşttt laan . Ama yaaa daha yeni ne güzel cool cool iniş yapmıştım ben. Herkesin baktığı grup arabadan yavaş yavaş- ah pardon cool cool indiler, sikim onların cool inişlerini bütün dikat bizdeyken onlar gelince bütün dikkatler onlara kaydı.

Savaş'ın ağzından;

Sabahın köründe okula gidiyoruz niye çünkü malız biz. Bu mal Tuğra'nın sözüne uyup gidiyoruz işte. Birde çete lideri olucam hemen kabul ettim. Kendi kendime söverken okula gelmiştik, hızlıca otoparka girdim ve düzgün- kimi kandırıyorum fena bir frenle- duruş yaptım. Evet yine herkes bize bakıyor.

Arabadan cool bir iniş yaptım veeee kızlar ağızlarının suyunu akıtarak bakmaya başladılar. Yakışıklıyım olum tabi bakıcaklar. (Biliyorum çok mütevaziyim alkışa gerek yok. ) Tamam ses kes! Şu s.kik iç sesten bıktım ha. Lan niye benim iç sesim varki kendi kendime takılırdım işte en azından şu iğrenç esprileri dinlemem. Düşüncelerimi bölen Demir' in sesi oldu.

"Abi yeniler gelmiş."

"Napıyım geldilerse? "Hadi bi açıklama yap, yapmazsan ağzını burnunu kırıcam. Evet bunu yapıcam çünkü gerçekten birilerini yumruklamaya ihtiyacım var.

"Abi kuralları öğretelim diye şey etmiştim."

"Başlatma lan kuralına! Bana yumrukluyacak birkaç kişi bul. " evet kükreyişimle herkes buraya bakmaya başladı tabi şu yeni olanlarda. Ama hepsinin içinde sadece biri dikkat çekiyodu. Yenilerin yanındaki kız .Siyah ipek gibi saçlar, yeşil boncuk gözler, dolgun öpülesi dudaklar, 1.70 civarında boy, 52 kilo civarında büyük ihtimal, sıkı bir kalça, güzel bir fizik ve en önemlisi dolgun göğüsler herhalde silikon değil . Ah evet bir günlük yatağımı ısıtmaya hak kazandın küçük sürtük.

Asi' nin ağzından ;

Arabadan inenlerden biri birşey deyince öndeki kükredi- bi dakika öndeki insan mı? Dur bakim mavi bir çift göz, siyah saçlar, kemikli sert bir yüz, yeni çıkmaya yüz tutmuş sakallar . Tabikide traş olduğu belli oluyo, dolgun ve öpülesi dudaklar, sert ve soğuk bakışlar, şaheseri tamamlayan minik bir burun. Ve o müthiş kaslar giydiği gömleğin altından bile belli oluyordu.

Evet kendisi bir insan . Napıyorum ben ya? Bildiğin adamı kesiyorun. Hayır bıçakla değil gözlerimle. Tamam kes iğrenç espiri yapıyorum yüzüme vurmanıza gerek yok. Sonuç olarak Gökumun sinirli bir şekilde beni çekiştirmesine izin vererek otoparktan çıktık.

Yazardan ;

Genç adam, Gazel'den sonra ilk defa böyle hissetmişti. O kızı görünce mutlulu olmuştu ama söyle birşey de vardı ki ; o sürtük kız, hiçbir zaman Gazel'in yerini tutamazdı ona göre.

Diğer sürtük kızlardan hiçbir farkı yoktu sonuçta. Yatağını bir günlük ısıtacak daha sonra ise başka bir adamın altına girecekti. Düşüncelerini bölen arkadaşı Tuğra' nın sesi oldu. Bir taraftan Tuğrayı dinliyo diğer taraftanda okula girmiş herzamanki banklarına ilerliyordu. Banka hızlı bir şekilde gidip oturmuştu. Diğerleride yanına gidip oturdu ve konuşmaya devam ettiler.

"Abi itiraf et güzel kızdı. " dedi Tuğra bunun üstüne genç adam
"Alt tarafı birgünlüğüne yatağımı ısıtacak daha sonrasında ise ne yediği belirsiz birinin alrtına girecek olan bir sürtük. " dedi ama arkadaşları durmadı.

"Abi Gazelden sonra ilk defa bir kıza öyle baktın." Genç adam bunu söyleyen arkadaşı Demir' e baktı . Sinirlenmiş miydi? Kesinlikle.

"Gazel' i karıştırma! hem kız tam bir sürtük en fazla yatmak için onunla olurum o kadar sonra siktir et kime giderse gitsin ." Dedi sesizce arkadaşına. Ama onlar durmadı. "Abi kız Gazelden bile güzel hem Gazel' in sana yaptıklarını unutma." Genç adam Sinirlenmişti evet . Arkadaşlarını sakin bir dilde uyarmışmıydı evet. Ama onlar ne yapmıştı Gazel' i işin içine sokmuşlardı.

"Lan sana Gazeli işin içine sokma demedim ha! " deyip bankın önünden geçen bir çocuğu evire çevire dövdü. Nede olsa onlar arkadaşlarıydı ve ne yaparlarsa yapsınlar onları dövemezdi. Adamı yere attı ve oturdu . Ama...

Eylül'ün ağzından;

Otoparktan çıkmış okula giriş yapmıştık dersin başlamasına daha yarım saat olduğu için banklara doğru yürüdük tam oturuyoduk ki otoparktaki grubu gördük. O öndeki en dikkat çeken çocuğun bir çocuğu yumrukladığını gördük hemen oraya koştum çocuğun durumuna baktım. Arkamdan bizimkilerde gelmiş n'apıyorsun sen dostum diye sormuşlardı. Tabi onlar sadece sormuşlardı ama ben ve ağlayarak gelen kız adamın ağzına sıçacaktık.

"Lan sen nasıl suçsuz birine vurursun kimsin sen? " diye bağırırken diğer yandan kız " aşkım ne olur kalk " diye ağlıyordu. Bende eyilip adamın durumuna baktım ve tam ağzımı açıp konuşacakkken yerde yatan adam konuşmaya başladı. "İki kızı bir arada götürmeyecektim hak ettim ben bunu ." deyip tekrar kafasını yere koydu. Tam o sırda kız "Allah belanı versin Barlas ." diye bağırıp isminin Barlas olduğunu öğrendiğim kişiye birkaç tekmede kendi attı. Bende ayağa kalktım evet haketmişti bu dayağı. "Evet dostum kesinlikle haketmişsin bu dayağı ." deyip ayağa kalktım.

Tam gidiyordum ki kolumda bir el hissettim ardından kulağımın yanında verilen nefes ve o ses.

"BEN SAVAŞ KILIÇ'IM istediğimi yaparım ve yaptıklarımın her zaman bir sebebi vardır. Deyip kolumu bırktı ve gitti.

O Savaştı.

O Savaş Kılıç'tı.

O Sav- tamam lan anladık kes sesin s.kik içses sıçıyım o Savaş' a anladık .

O, Savaş Kılıç .

Merhaba arkadaşlar sizden bu bölüm için üç vote ,iki yorum istesem çok mu şet isterim? Biliyorum bölümü çok geç paylaştım ama internette bir sorun var bu nedenle bölüm geç geliyo . Bu arada zorunlu olmadıkça Savaş' ın ağzından fazla şeyler yazıyacağım. Bu arada diğer kitabım Aşk ve intikama bakarsanız sevinirim

Sizi Seven Yazarını Zeyzey- 1234.

Kötü Kız (Ukala Serisi -1)Donde viven las historias. Descúbrelo ahora