Ela ve Tuğra uvvv Haram!

98 12 1
                                    

Önceki bölümden ;

"Abi Tuğra kriz geçiriyo. Abi nerdesin kriz geçiyor.  " Savaş bunu duyar duymaz oturduğu yerden fırladı . Bende arkasından çıktım ve gördüğümle şaşırıp kaldım . Tuğra yerde bağırıyordu ve kıvranıyordu...

----------------

Savaş'ın ağzından ;

  
"Savaş o iyi mi?  Birşeyi yok demi?  Hı? "
Eylül' ün sorusuyla girdiğim transtan çıktım ve yerde yatan kardeşime bakıyordum. Yerde sadece yatıyordu.  Ne hareket vardı nede başka birşey hemen koşarak yanına gittim. Tanımadığım ama birkaç kez gördüğüm bir kızın dizlerinde olan başını sarsmaya başladım ama uyanmıyordu. Kardeşim uyanmıyordu.

"A- ambulans çağırın ambulans ambulans çağrın lan!  Tuğra kardeşim uyan lan bak ambulans gelicek şimdi Tuğra."

Bir saat sonra.

       Tam bir saat ama odadan ne çıkan vardı nede odaya giren. Ne olacaktı şimdi gidecek miydi?   Bırakmazdı demi bizi  ? O güçlüydü . Ama ya bırakırsa?  O illet hastalığa yenik düşerse. Hayır canım olmaz öyle şey. O bizi bırakmaz. Düşüncelerden kurtulmak için başımı kaldırdım. Tuğra' nın başını tutan küçük kız ağlıyodu. Bu kızı birlaç kez görmüştüm yanındada hep aynı çocuk vardı.  Kız ağlıyordu. Yanındaki çocukta ona sarılıyodu. Ama şaşılacak şey bu değildi kızın söyledikleriydi.

"B- Berk ona bişey o- olmucak demi . B- bak ben onu uzaktan sevmeyede razıyım n- ne olur ona bişey olmasın. S- söz yiyiştiği kız- ları bidah dövmicem ne olur uyansın." demek bu ufaklık dövüyodu kızları.  Size söyle açıklayım bugün Tuğra bir kızla olsa ertesi gün kızın ağzı gözü dağılmış olurdu. Off ne diyorum ben kardeşim orada can çekişiyo.... Töbe töbe ne diyorum ben ya o iyi olucak. Düşüncelerimde sıyrılnak için bu sefer Eylül'  e baktım.  Ona Asi diyolardı demi? Niye öyle diyolarki bence ona hiç yakışmıyo  ,bi kıza takılcak en saçma lakap . Peki ben bi kız olsam ve bu lakaba sahip olsam ağlayacak raddeye gelirmiydim hiç sanmıyorum.  Oturduğum yerden kalktım ve yavaşça ona doğru gittim. Ağlamamak içi sıkıyodu kendini . Ağlasa ne olur ki?  Her kız ağlar ama bağzıları vardır ki hiçbir zaman ağlamayı kendine yedirememişlerdir. Güçlü olurlar ama aslında güçlü değillerdir  sadece ufacık kalpleri çok fazla acıya şahit olmuştur.

  Yavaşça Eylül'ün yanına gittim ve ona sarıldım ilk başta kurtulmaya çalışsada kurtulamayınca debelenmeyi bırakıp başını göğsüme yaşladı. Sesizce ağlamaya başladı.  Ben tam saçlarını oksuyacakken Burak- Burak' tı demi?  - aman her neyse. Gelip Eylül' ü kolundan tutu ve çekti.
"Sana kardesim oyuncak değil demiştim . O senin sürtüklerinden değil  Savaş Kılıç . Ondan uzak dur, kardeşimden uzak dur."  dedi hemde bağırarak ve yüzüme okuldaki gibi geçirdi ama bu sefer iki taneyle yetinmedi ardı ardına geçirdi. Onu durdurmadım. Dirdurmaya kalkmadım, tek yaptığı kardeşi gibi gördüğü kızı korumaya çalışıyordu . Ama en son vurmasıyla bende şarteller attı.  Onu üstümden attım ve ardı arkası kesilmeyen yumruklarımı konuşturdum. Bir yandan da konuşuyordum.

  "Sana onu öyle görmediğimi söylemiştim ." dedim tam bir tane daha geçirecekken Eylül' ün ağlayarak konuşması durmamı sağlamıştı. Bugüne  kadar hiçbir kız ağlıyo diye durmamıştım . O ağlarken Gazel ağlarken bile durmamış Erez dene  p.çi bulup kaldığım yerden dövmeye devam etmiştim. Peki şimdi niye durdum beni durduran neydi.

  "Yeter durun ne olur durun artık ben bidaha aynı şeyi yaşamak istemiyorum . Ne olur ne olur kavga etmeyin Tuğra uyansın. Ne olur ." Göktuğ koşarak Eylül' ün yanına gitti bende Burak' ın üstünden kalkıp hastaneden çıkıp Azrail' e doğru sürdüm . Bar,  benim barım aynı zamanda altındaki depoda adamları hallettiğimiz yer.  Azrail' in önüne geldiğimde motordan indim  -evet motor-  hastaneyede motorla gitmiştim. Eflatun Abiye yani babamın sağ koluna baş selamı verip içeri girdim. Babamlar hızla yanımdan geçti büyük ihtimalle Tuğra' nın kriz geçirdiğini duydular. Bende giderdim ama bu sinirle olmaz gidemem. Kapıdaki korumalara halledilcek ne kadar adam varsa getirmelerini söyledim ve depoya indim.  Adamları getirdiklerinde en baştakini dinlemeden kafasına sıktım. Sıra diğerine geldiğinde işkence etmeye karar verdim. Adamın yüzüne geçirince aklıma Eylül geldi . Neyi bidaha yaşıyamazdı?  Tuğra için niye ağladı- hayır canım ben onu öperken o niye ağlıyo ki.
"Uuuuu Savaş Kılıc kıskandı ." Kes sesini be ne kıskanması yok öyle birşey. Bide dediklerim var tabi . Sevdiğim nedir ya?  Bildiğin sevdiğim yanımda dedim ama değildi ki Gazel yanımda değildi yıllar önce çekip gitmişti. Sinirlenip karşımda duran ama konuşmayan adamın kafasına iki tane sıktım....

Kötü Kız (Ukala Serisi -1)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin