Part Thirty-One

1.8K 83 21
                                    

- Z pohledu Ashley -

Odpoledne volala Natali a řekla nám kde se bude natáčet klip k tomu songu a v kolik tam máme být, což bylo asi tak za dvě hodiny a cesta měla trvat hodinu.

Šla jsem se převléct, oblékla jsem si černé džíny, které měly na stehnech zlaté zipy a na kolenou byly malinko roztrhané. Minulý týden jsem si koupila naprosto úžasnou černou košily od Saint Laurent (cca 25 000kč) a taky nové boty.. Yeezy Boost 350 black od Kanye Westa (6 300kč), když jsem je viděla, musela jsem je prostě mít. Na ruku jsem si dala své oblíbené Cartier náramky, oba zlaté (150 a 180 tisíc..), na levou ruku jsem si zapla zlaté hodinky,Michael Kors (6 000kč) a kolem krku zlatý náhrdelník. (Vše v médiích).

Šla jsem zpátky do koupelny, když jsem otevřela, Demi už byla oblečená a zrovna si dělala makeup. Vypadala dokonale! Měla černé legíny, bílé triko s černým motivem a k tomu černé boty na podpatku.

"Budeš na mě koukat celý den?" vytrhla mě z myšlenek a smála se "Promiň.. Ale hrozně ti to sluší." po tom co jsem to dořekla se její tváře lehce zbarvily do červena "Aww, to pořád ještě dokážu udělat něco aby si se červenala?" přišla ke mě, trochu mě bouchla do ramene "Jasně, že jo." smála se, přitáhla jsem si jí k sobě a naše rty se spojily v perfektní polibek. "Tobě to sluší víc by the way.." zašeptala.

Demi pokračovala s líčením a já si šla upravit vlasy "Proč se maluješ když to stejně udělají stylisti?" "Asi proto proč ty si upravuješ vlasy.." smála se "Dobře už mlčim.." začla jsem se smát taky.

Slyšela jsem jak po chodbě někdo ťape.. Najednou se ve dveřích objevil Buddy. "Ty jsi ho vzala nahoru?" ptala se Dems, otočila jsem se na ní a zatřásla hlavou. Klekla jsem si směrem k němu a natáhla ruce, přiběhl ke mě a já ho chytla a zvedla se. "Myslim, že naše miminko už umí chodit po schodech." smála jsem se.

"Aww, přidáme něco na insta?" zeptala se Dems a vyndala z kapsy mobil. Přišla jsem k ní, s Buddym v náručí. Rukou mě objala kolem ramen, já jí kolem pasu a v druhé ruce stále držela Buddyho, Dems nás vyfotila v odrazu zrcadla a přidala to na insta: "Family picture" Repostla jsem to a pak jsme šly dolů.

Vzala jsem Buddyho tašku, dala do ní jeho deku, nějaký hračky a nakonec i jeho. Zapla jsem jí, že mu koukala jenom hlava a dala si jí přes rameno. "Kdo bude řídit?" ptala se Dems z kuchyně "To je snad poprvé co se ptáš.." smála jsem se ".. Jasně, že já." odpovídala jsem když jsem brala klíče ze stolku v obýváku.

- Z pohledu Demi -

Ashley vypadala tak dokonale! Hrozně moc jí to slušelo, nemohla jsem z ní spustit oči. Šly jsem k autu, Ash řídila a já měla na klíně tašku s Buddym. Jako vždy měla položenou ruku na mém stejně, miluju když tohle dělá. Po hodině cesty jsme konečně dojely na místo.

Vešly jsme do velké budovy kde se bude natáčet. U vchodu nás hned odchytla Natali. "Ahoj hned začne.. Aww to je zlatíčko!" rozplývala se když viděla Buddyho a uplně zapoměla co nám chtěla říct. Obě jsme se s Ash začly smát. Akorát přišel Max a odvedl nás do ateliéru kde se bude natáčet. Ash dala Natali tašku s Buddym.

Scéna byla postavená na způsob dvou pokojů které oddělovala stěna. Každá z nás bude na jedné straně a kamera bude jezdit okolo nás. Bude tam hodně vzteku, takže budeme házet nějaké knížky, vázu s květinami, roztrhávat polštáře takže bude všude lítat peří a nakonec rozmlátíme tu stěnu která nás odděluje.

Začli jsme natáčet a za pár hodin jsme měli konečně všechno co jsme potřebovali. Koukli jsme se na pár záběrů a pak se rozloučili s týmem. Natali nám podala tašku s Buddym, už spal, Ash si dala tašku přes rameno a chytla mě za ruku. rozloučily jsme se s Nat a Maxem. Šly jsme k autu a Ash zase řídila.

Už byla skoro tma a začlo pršet. Ash zastavila u Starbucks "To co vždycky?" jenom jsem kývla a usmála se. "Hned jsem zpátky." políbila mě na čelo a vystoupila z auta, rychle přeběhla dovnitř.

- Z pohledu Ashley -

"Co to bude?" usmíval se na mě mladý, sympatický muž za pultem "Poprosila bych dvě karamelové frappuccina, sebou." "Ještě něco?" usmál se na mě "Ne, bude to vše, děkuji." usmála jsem se na něj zpátky.

Stála jsem u pultu a čekala na svoji objednávku, rozhlédla jsem se kolem a moc lidí tu nebylo.. U stolu v rohu sedělo pět holek a pořád na mě koukaly, asi mě poznaly.. Vždycky když jsem se podívala jejich směrem všechny se na mě usmívaly. Zamávala jsem ji a začla se smát na tu jejich reakci.. Konečně se zvedly a šly za mnou "Ahoj Ashley." řekly nervózně "Ahoj, jak se máte?" "Skvěle a ty? Hrozně ti to sluší!" cítila jsem, že se červenám "Aww děkuju a taky se mám dobře." "Můžeme se s tebou vyfotit?" "Jasně že jo." usmívala jsem se.

Všechny se se mnou vyfotily a pak jsme udělaly jednou společnou fotku na můj mobil. Všechny se se mnou objaly. Pak jsem zaplatila za svoji objednávku, rozloučila se s nimi, vzala naše nápoje a vrátila se za Dems.

"Děkuju, jsi zlato." políbila mě na tvář. "Potkala jsem fanoušky." usmívala jsem se. "Aww, zbožňuju jakou z toho máš vždycky radost." smála se "Jenom to postnu na insta a hned pojedeme.." říkala jsem když jsem hledala tu fotku. "Ty jsi cute." "I know.. To mám od tebe."

Přidala jsem tu fotku na instagram a pak nastartovala. Asi za půl hodiny jsme konečně dojely domů. Dems vzala Buddyho tašku a šla domů, já měla Buddyho v náručí, zamkla jsem auto a přeběhla pod střechu, nechala jsem Buddyho vyvenčit, ale moc se mu do toho deště nechtělo.

Šli jsme za Dems domů, zamkla jsem za námi a hledala jí. Ležela na gauči a spala. Aww! Přišla jsem k ní a opatrně jí políbila na tvář "Honey, jdeme nahoru.." zašeptala jsem, otevřela oči a usmála se. Natáhla ke mě ruku a pohladila mě po tváři, potom mi prsty zajela do vlasu a jemně si mě přitáhla k sobě, políbila mě na rty.

Šla jsem nahoru do koupelny, dala jsem si rychlou sprchu a vyčistila jsem si zuby, oblékla jsem si věci na spaní a vrátila se do ložnice. Demi už spala. Buddy ležel v pelíšku vedle postele. Zhasla jsem a lehla si k ní, jednou rukou jsem jí objala a po chvíli usnula.

Když jsem se vzbudila Buddy štěkal, nechápala jsem co se děje, rozsvítila jsem lampičku na nočním stolku. Koukla jsem na Dems, ta sebou cukala a házela. Chytla jsem jí za ramena "Dems, Dems je to jenom sen!" konečně se probudila. Podívala se na mě zmateně. Obě jsme seděly naproti sobě. Očima koukala všude po pokoji. Nikdo z nás nic neřekl.. Buddy už přestal štěkat, nahla jsem se přes okraj postele a zvedla ho, položila jsem ho na peřinu vedle nás.

"Co se ti zdálo?" už jsem nevydržela to ticho "Mě se něco vybavilo.." klepal se jí hlas, nechápala jsem co se děje "Co tim myslíš?" "Zdálo se mi o té naší autonehodě.." podívala se na mě smutně "Víš, v tu chvíli kdy jsme sjely ze silnice a narazily do toho stromu, byl tam moment kdy jsem byla v bezvědomí.. Teda asi ne tak uplně." pořád jsem nechápala "Předtím jsem si pamatovala to co se stalo po tom co jsem se probudila. Ale teď se mi zdál ten kousek který jsem si nepamatovala." "Nenapínej mě už.." "Měla jsem zavřené oči a najednou vedle mě někdo začal mluvit. Říkal něco jako: Promiň Demi, tobě jsem ublížit nechtěl. Chtěla jsem se podívat kdo to byl, ale neměla jsem sílu otevřít oči a když se mi to konečně povedlo, nikdo tam nebyl, podívala jsem se na tebe a dál už víš co následovalo.." slzy měla na krajíčku "Ashley já se bojim! Jestli nechtěl ublížit mě tak to znamená, že to udělal aby zranil tebe.. A navíc myslim, že ten hlas znám.. Jenom si nemůžu vzpomenout." Plakala.. "Neboj, už se nám nic stát nemůže. Obě jsme v pořádku." objala jsem jí.

Další part je tu, doufám že se vám líbí :) V mém osobním životě se toho teď hodně stalo a změnilo a vážně doufám, že se to neprojeví u story.

Každopádně děkuji za všechny vaše reads, votes a hlavně komentáře, které mi vždycky dělají ohromnou radost! Love you guys so much.












Can you be my nightingale? [GirlxGirl]Where stories live. Discover now