De vrouwen

484 44 9
                                    

Wij vrouwen hebben een hele hoge positie in de Islam. Wij zijn net zoveel waard als een diamant. Alleen op de dag van vandaag krijgen we niet altijd de rechten die wij horen te krijgen.

Wij stellen helemaal niks meer voor op de dag vandaag. Volgens men zijn we zwak en kunnen we niet zoveel doen.  En het wordt tijd dat wij vrouwen voor onszelf gaan opkomen! Dat wij de rechten krijgen die wij horen te kennen. Vroeger rond tijd van de profeet Mohammed vrede zij met
Hem. De Arabieren beschouwden de vrouwen als hun eigendom. De vrouwen hadden nergens recht op hun waren de baas.. De Islam maakte hier een eind aan Elhamdulillah en gaf de vrouwen hun rechten. En nu, opeens kent men de rechten niet meer.

Ze halen cultuur door de war met geloof. Terwijl geloof beter is dan. Je
Moet het zo zien bij ons wordt geloof erbij gehaald maar bij de mannen cultuur.. Bijv. Je kent het wel Marokkaanse/Turkse etc. Broers die tegen hun kleine zusje zeggen je mag geen vriend dit dat terwijl  9 van de 10  het wel gewoon Doet. En als we hun daarop corrigeren is het van nee mag wel zus en zo. De regels gelden beiden voor man & vrouw. Wij vrouwen hebben opeens meer regels waar we aan ons moeten houden en de mannen niet? Hoe kan dat?!

Het heeft vooral te maken omdat de meeste van ons blijkbaar onze waarde niet kennen en met hun schoonheid spelen. Ze verleiden de broeders zo erg dat de broeders zullen zeggen dat  we waardeloos zijn. Maar dat zijn we helemaal niet en dat moeten we hun bewijzen. Door te leven hoe ons dat geloof wilt, door via de islamitische kledingvoorschriften je te bedekken en je uit de buurt houdt van jongens die op het slechte uit zijn. Alleen dan maar Alleen dan zullen ze pas respect tonen.

Weetje wat het ook is de meeste broeders van ons he als ze meerdere keren zien dat meisjes bloot zijn etc. Dat ze gelijk alle meisjes over een kam moeten scheren. En dan ja maken ze misbruik van ons. In plaats van dat ze je als broeder jou advies geeft gaan ze misbruik maken en dat moeten we niet hebben waar of niet?

Echt waar deze wereld gaat zo achteruit.. Niet alleen maar met dit maar ook nog met honderd miljoen andere dingen in deze wereld..

Wij zijn kostbaar vergeet dat nooit mijn beste zuster vergeet dat nooit. Laat niemand jou verwaarlozen of dingen tegen je zeggen om jou omlaag te krijgen want je bent een diamant. En juist omdat je een diamant bent begin te leven volgens de Islam om die waarde ook zo te blijven houden. En hoe meer je bedekt hoe meer die waarde ook zal stijgen.

Mensen zullen dan inzien hoe je bent en zullen je respecteren. Help ook
Jou andere zusters als zij zichzelf niet bedekken en samen komen we er wel In Sha Allah❤️  Het is nooit te laat om jezelf te bedekken nooit! Laat shaytaan dat jou niet denken. Zelfs als je nog niet bedekt geen hoofddoek draag betekent het niet dat je geen waarde heb. Maar alleen is dan wel de kans groter dat ie steeds minder zult worden als jullie begrijpen wat ik bedoel.

Weetje wel eigenlijk waarom we zo'n hoge positie hebben in de Islam. Omdat wij vrouwen de kinderen zullen dragen van onze toekomstige mannen. 9 maanden lang hoe moeilijk het ook is we blijven altijd sterk! Wij vrouwen zijn zo sterk. We kunnen dingen aan die de mannen niet eens aankunnen. En toch durven ze te zeggen dat we niks waard zijn.. Er was zo'n foto met tekst die luid als volgt: " Als de mannen wisten wat voor een positie wij vrouwen hebben in de islam, zouden zelfs de mannen vrouwen willen zijn" dus laat niemand jullie nogmaals nonsens vertellen!

💎Behandel elkaar hoe jezelf hoe ook     

             behandeld wilt worden💎

Myself and the IslamWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu