15. Anniversary !

731 57 11
                                    

Nazdar, závisláci :3 Prinášam novú časť! Som rada, že sa vám tento príbeh páči a veľmi si cením každého votes a komentu. Ďakujeeem! Love you all ❤ *N

Bolo mi jedno koľko je hodín, nechcela som vyjsť z postele a nechcela som sa ani pozerať na mobil, nechcela som vidieť žiadne zamilované tweety a ani nič podobné. Chcela som pred tým všetkým svoj zrak ochrániť, chcela som sa zachumlať do perín a už z nich nevyliezť. Bolo by to to najlepšie riešenie, pretože pri pomyslení na to, že by som videla ten „hviezdny" pár ma rozbolela hlava a do očí sa mi hrnuli slzy. Prečo som sa vôbec musela trepať na Warped Tour?! Mohla som začať kariéru niekde inde, ale na druhej strane, kto mohol čakať, že sa veci takto vyvinú ? No ja som to nečakala!

Andy:

„Bejby, vstávame," šepkala mi do ucha Juliet a tisla sa ku mne. Prečo som len, ja idiot, nespal vo vlastnom tourbuse?! Prečo ma, sakra, nenechá spať?! „Andy! No tááák! Čakala som aspoň nejaké raňajky do postele, napríklad čaj, vajíčka..." švitorila. „A to už prečo? Si snáď anglická kráľovná?" zamrmlal som sarkasticky a ona sa sucho zasmiala: „Haha! Veľmi vtipné, bejby!" ešte viac sa na mňa pritisla a pobozkala ma na krk a potom za uchom, strhol som sa, úplne ma to prebudilo. Pobozkala ma na pery a pritúlila sa ku mne, len som strnulo ležal bez pohybu a hľadel som do stropu. Potom sa prevalila na mňa a zahrnula ma bozkami. „Dáš si kávu? Urobím ti špeciálnu so šľahačkou," hovorila pomedzi bozky, ktoré ma šteklili. Proti svojej vôli som sa zasmial: „Môže byť," súhlasil som a vstali sme. Pozdravil som chalanov z jej kapely a kým mi robila kávu bol som si zapáliť. Zbadal som Faith pri jej tourbuse, kývol som jej, ale ona na mňa len opovržlivo mrkla a skryla sa v tourbuse. Ako dám toto dokopy, aby som viac nezraňoval ani jednu?!

Prišla za mnou Juliet aj s mojou kávou, zapálila si cigaretu aj napriek tomu, že vravela, že s tým prestane, ale klamala. Klamala tak ako vždy... Zbadal som Dannyho ako kráča k tourbusu kapely Supersonic Scandal a otvára mu usmievavá a krívajúca Faith. Sú príliš ďaleko na to, aby som počul o čom sa rozprávajú, ale vidím ako ho vrúcne a vďačne objíma. Kamoš si toto u mňa naozaj pohnojil! „Poďme dnu," zamrmlal som s pohľadom upretým stále na tých dvoch, presnejšie do jej očí, ktoré sa tiež vpíjali do mojich. Z tohto asi nie je východisko!

________________________________________________________________________

Celý deň bol na nič. Dal som Juliet zlatú retiazku, ale asi čakala zásnubný prsteň! Moc sa nepotešila, lebo za iných okolností by to hneď zavesila na insta. Neskôr chcela ísť na večeru do mesta, ale odmietol som s tým, že si dám radšej studenú pizzu z kantíny, na to sa na mňa naštvala, pretože si vraj tento deň predstavovala romantickejšie a ja som ho skazil. Napokon som poprosil, aby mi urobili pizzu v tvare srdca a zaniesol som ju Juliet, objala ma a pošepkala mi, že mám nárok na akýsi prémiový sex. No ďakujem pekne! Dave, ktorý to počul viditeľne zbledol, asi takú ponuku čakal on! Vyhovoril som sa na únavu a šiel som sa prejsť k rieke, ktorá bola rovno za našimi tourbusmi. Faith som od rána nevidel, nebola ani na obede a ani na večeri. Večer som v kantíne stretol Alexa, jej gitaristu a opýtal som sa, kde je. On na mňa naštvane zagánil a odvrkol, že chcela jesť v tourbuse, to by vysvetľovalo prečo mal so sebou dve krabice pizze a 4 plechovky koly.

Prechádzal som sa ďalej, zapálil som si cigaretu a nechal som myšlienky nech odplávajú dolu riekou. V tom som zbadal pri brehu sedieť Fai a podišiel som bližšie...

Faith:

Za našimi tourbusmi pod malým kopcom bola rieka. Sedela som tu na vlhkej tráve, mala som na sebe len károvanú červeno-čiernu košeľu, ktorá mi bola veľká a pod ňou nič okrem nohavičiek, samozrejme, ale netrápil ma chlad letnej noci. Nado mnou sa trblietalo more hviezd, ktoré sa spolu s mesiacom odrážali na priezračnej hladine, ktorú sem-tam čeril žblnkot plutiev nepokojných rýb. V diaľke húkala sova a nad mojou hlavou v konároch stromov šuchotali netopiere. Nádherné miesto, ale aj tu mi niečo neustále pripomínalo Andyho vzťah s Juliet, a to vážky, ktoré poletovali ponad hladinu, užívali si svoju prevahu nad menším hmyzom a svoju krásu, takže som chápala to spojenie s Juliet. Teraz sa už len z kríkov mohol vynoriť biely zajac ako symbolika Andyho, kiežby to však bol len ten z Alice z Krajiny Zázrakov a vtiahol by ma do sveta plného nonsensu. „Čo tu robíš?" ozval sa za mnou známy hlas, potom sa červené svetielko z cigarety a tmavá silueta zhmotnila do Andyho podoby. No jasné, to moje preslávené „šťastie"! „Pššššt! Pozorujem netopiere!" zahriakla som ho „a môžem sa pridať?" opýtal sa a ja som len ľahostajne pokrčila ramenami a tak sa ticho posadil vedľa mňa. „Hneváš sa?" opýtal sa a prerušil tým ticho, ktoré tu panovalo, ja som znova len pokrčila ramenami: „Záleží na tom?" opýtala som sa „mne áno, pretože to naozaj nebolo tak, ako to vypadalo. Ja som proste nemohol zakročiť a veľmi ma to mrzí a hlavne tá tvoja noha. Boli to moc?" chrlil zo seba ospravedlnenie „už ani nie," odvetila som. „Neviem ako sa mám správať potom, čo si zistil...ja...cítim sa trápne. Neviem si ani predstaviť ako to asi vidíš ty a ... Pozri! Tam jeden letí," zvýskla som šeptom a okolo nás majestátne preletel ten najväčší netopier, akého som túto noc zbadala.

Andy:

„Ako ťa napadlo pozorovať netopiere?" opýtal som sa začudovane. „Mám ich rada. Vieš...charakterizujú ma!" povedala, zahasil som zbytok cigarety a pozrel som sa na ňu: „Charakterizujú?" nechápal som. „Áno. Sú totiž čierne, čo je moja obľúbená farba. Sú tiché, aspoň pre nás, pretože zvuky, ktoré vydávajú nemôžeme počuť našimi ušami, ale so svojim druhom výrečne komunikujú. Cez deň sú také neviditeľné a v noci hýria a na rovnakej úrovni dokážu byť rozkošné aj naháňajúce strach. Ľudia z nich majú zmiešané pocity, niektorí ich obdivujú a v niektorých vzbudzujú odpor. Som teda v mnohých ohľadoch rovnaká ako oni," dokončila svoj fascinujúci monológ, ktorý ma nútil zamýšľať sa a to možno hlavne nad tým, aké zviera charakterizuje mňa. Naozaj to mal byť bojazlivý a nevinný zajačik? „Takžeeee, ty a Juliet máte dnes v..." začala, ale zarazil som ju uprostred vety: „To je jedno! Ber to tak, že nemáme. Proste... sme už rozvrátený príliš dlho a jedno výročie to celé nespraví. Okrem toho, je to len fraška, ani by som to nemal nazývať vzťahom. Je to len póza pred fanúšikmi, ale obom nám je jasné, že na konci Warped Tour sa rozídeme," zdôveril som sa jej „ja už k nej asi ani nič necítim a hlavne po tom, čo som sa o nej dozvedel a o čom som sa presvedčil sa na ňu nemôžem pozerať rovnako!" Môj pohľad zablúdil k poletujúcim vážkam a následne k netopierom, ktoré sa ako jedna armáda vzniesli zo stromov na ich lov, na to, aby požierali ich chrumkavé telá. Ak toto nebolo znamenie, že nastáva nová éra a vážkam (alebo aspoň tej jednej) už nadobro odzvonilo, tak potom už neviem čo! Obrátil som sa k Faith a pozoroval som ako s úžasom sleduje túto nočnú panorámu, túto „krvilačnú" vojnu dvoch rozdielnych svetov. Potom si môj pohľad všimla a jej oči sa znova stretli s mojimi, moja ruka našla jej tvár a moje pery vyhľadali tie jej. Nechal som sa unášať do inej dimenzie sprevádzaný opojnou chuťou jej pier a šuchotom krídel. „Och, mon cher," vzdychla pomedzi bozky „cara mia" oplatil som jej to a obom nám bolo jasné, aký pár týmito slovami spečaťoval svoju lásku. A nová éra začína!

My Inspiration From Heaven (BVB)Where stories live. Discover now