14. Warning !

673 58 11
                                    


JulietSimmsALL: I found my ❤ in a Hartford ☺

AndyBVB: @JulietSimmsALL mee too ☺ ❤

Nech idú do pekla s tými svojimi zamilovanými tweetmi!-pomyslela som si. Mala som ich zrazu oboch plné zuby. Áno, aj Andyho! Vždy so mnou flirtoval a chválil ma, ale keď šlo o Juliet tak sa rýchlo vyparil. Okrem toho Hartford je mesto, kde sa dali dokopy a ak som sa nemýlila zajtra by mali mať výročie. Hrozila som sa toho dňa, pretože som vedela, že sa na to ako sa budú maznať budem musieť dívať. Zvažovala som teda stratégiu úniku a keďže sme zajtra mali voľno nebolo to ťažké, proste ujdem do mesta!

Kráčala som pomaly k svojmu tourbusu, po blízku nebol nik, avšak o chvíľu som za sebou začula rýchle kroky. Neotáčala som sa až kým ma ten, komu kroky patrili nezdrapil za ruku a surovo nezvrtol k sebe. Bola to Juliet, z očí jej doslova sršali blesky. „Au! Čo to stváraš? Pusti ma!" snažila som sa jej vytrhnúť, ale ona mi svoje dlhé nechty zabárala do kože a nemienila ma pustiť, bola jednoducho silnejšia. „Viem o čo ti ide! Drž sa od Andyho čo najďalej, ty mála závistlivá mrcha! Andy je môj! Náš vzťah nemôžeš pokaziť, on ma nikdy neopustí!" zasyčala a okrem bleskov z jej očí šľahali aj plamene zúfalstva a šialenstva. „To si naozaj myslíš, alebo sa tým len upokojuješ, lebo vidíš ako tvoj zdroj slávy pohasína?!" povedala som čo som mala na srdci a bez zámeru ju vyprovokovať, ale malo to opačný účinok. Dupla nohou na tú moju, ktorú už bola pomaly zahojená a bolesť som necítila, takže som nepotrebovala ani barly, ale teraz sa mi pálčivá bolesť vrátila. „Ty sa nestaraj o to na čo mi je Andy dobrý, jasné? Do toho ťa nič!" snažila sa nahodiť odľahčený a nenútený tón hlasu „úplne ho zničíš, nevidíš ako sa trápi?" zachrapčala som od bolesti, keď som dostúpila na nohu „on je silný, zvládne to, o neho sa báť nemusíš. On je so mnou šťastný, miluje ma. Čo to nevidíš?" „Šťastný? Tak to som ja asi slepá!" odvrkla som „drž hubu, dobre?! Sme spolu 4 roky a kvôli tebe sa nerozídeme! Viem aký máš plán, hráš sa na milé, láskavé a obetavé dievčatko, obliekaš sa ako tvrdá rockerka skrížená so štetkou a snažíš sa mať chrapľavejší hlas než ja, chceš na Andyho zapôsobiť, ale je to márne! Andy na teba kašle..." „Vážne? Tak, keď na mňa tak kašle prečo sa mi vyhrážaš, prečo ma neznášaš a prečo si taká zúfalá a plná strachu, že radšej zastrašíš každého, kto by ťa mohol ohroziť? Zrejme si nie si až taká istá, že spolu budete žiť šťastne až do smrti..." chrstla som jej do očí túto skutočnosť a ona sa napriahla akoby mi chcela dať facku, ale ja som jej ruku chytila. „Ja...som si istá, že si pre Andyho len taká zábavka, pretože ty nie si žena hodna toho, aby si ho uspokojila, si ešte len dieťa," vysmievala sa mi „och, a tie piesne čo píšeš...prestaň s tým! Je to vrcholne trápne, všetci vedia, že si zamilovaná do Andyho a tie piesne sú o nás!" „Nebudeš mi hovoriť aké piesne mám písať! Bojíš sa, že Andy v nich nájde skrytý zámer? Že uvidí pravdu?"

Andy:

Stál som v uličke medzi dvoma tourbusmi a keď som zbadal Juliet s Faith prikradol som sa bližšie, aby som si ich vypočul. Juliet bola naozaj zlá a hlavne, keď Faith fyzicky ublížila. Mal som chuť prihnať sa k nim a urobiť s Juliet poriadok, ale nikdy by mi to nebola odpustila a už vôbec nie pred naším výročím! Sku*vené výročie! „Ty nemáš pravdu v ničom okrem toho, že si do Andyho bláznivo zaľúbená a nedokážeš to skrývať!" povedala Juliet a mňa až tak zahrialo pri srdci. Žeby ma Fai milovala? „Prepáč, niektoré veci sa nedajú skrývať, napríklad to, aká si mrcha!" odvetila jej Faith „dávaj si pozor na ústa, krpec! Ty sa akože nikdy nepretvaruješ? To čo hráš na Andyho nie je to isté ako to, čo robím ja?" „Čože? Ako ma môžeš porovnávať s tebou! Beriem to ako urážku!... Ja Andymu neklamem a nikdy nebudem, len sa snažím byť mu oporou, som prirodzená, ale to budem ťažko vysvetľovať niekomu, kto nepozná význam toho slova!" odpovedala Faith, zatiaľ tento slovný duel vyhrávala. „Vieš čo, chcela som ťa len mierne varovať..."

Faith:

Mierne varovať? To akože naozaj? Tým, že mi dupne na už tak zranenú nohu svojimi kurími okami? Vážne mierumilovné! „Nemala by si sa mi už viac stavať do cesty, naozaj ti dobre radím. Och... a daj si na tú nohu ľad," lišiacky sa pousmiala a odkráčala preč. Nemohla som urobiť nič iné než dokrívať až k tourbusu. Zrazu sa však zjavil Andy a podoprel ma „si v poriadku?" opýtal sa starostlivo. „Ehm...áno, len ma akosi rozbolela noha, ešte sa to úplne nezahojilo," klamala som, ale on vedel svoje „nie, to ti urobila Juliet. Ja...som si to všetko vypočul," priznal a ja som ho od seba odstrčila. Vybuchla som ako sopka: „Tak ty si sa tam niekde len schovával a počúval ako sa mi vyhráža, ty zbabelec? Možno by mi vôbec nestihla ublížiť, keby si prišiel a niečo urobil! Ale chápem, si do nej taký zamilovaný, že jej to všetko prejde. Možno si úplne rovnaký ako ona!!" kričala som ako zmyslov zbavená „mňa to mrzí, nechcel som sa do toho miešať," obraňoval sa „jasné, tak teba to mrzí! Ty si tam len súhlasne prikyvoval na všetko čo ona povedala. Som len tvoja zábavka, však? Teraz sa na mne budete smiať aká som hlúpa a naivná, že som ti uverila a zamilovala sa do teba!!" pokračovala som a vôbec som si nevšímala čo vlastne hovorím. V tom sa Andy rozžiaril a ja som nemala čas na analýzu jeho výrazu, okamžite som si to však vysvetlila ako víťazoslávny pobavený úškrn „takže ty ma naozaj....?" „...to je úplne jedno!!!" zahriakla som ho, nechcela som mu dať šancu na ešte väčší úsmev. „Hej! Čo sa deje? Nejaký problém?" ozval sa mužský hlas a rútil sa k nám Danny „nie, všetko v poriadku," odvrkol Andy „Danny, nie...nie je to v poriadku," protirečila som mu a on k nám došiel: „Faith, pomôžem ti dostať sa do busu?" pozrel sa na moju nohu, ale skôr než sa ma stihol dotknúť ho Andy zastavil: „Daj si pohov, Danny! Ja sa o ňu postarám!" zvýšil hlas, ale Danny ho nepočúval a aj tak ma podoprel. „Fai, počkaj, chcem to s tebou prebrať..." „...nemám sa s tebou o čom rozprávať! Danny, poďme!" zavelila som a konečne sme sa od neho pohli preč. Počula som Andyho volať moje meno, ale neobzerala som sa...

My Inspiration From Heaven (BVB)Where stories live. Discover now