22. Bölüm: Kokuna alışmışım

40.1K 2.4K 343
                                    

1.5 K olduk :O bölümler biraz geç geliyor farkındayım ama bu aralar işlerim var ve zor yetiştiriyorum, lütfen oy ve yorumlarınızı eksik etmeyin LÜTFEN. İyi okumalar şirinleeeerr :3

Batıdan

Çağla'nın şaşkınlığı ve tedirginliği tamamen belliydi. Bu piçin de burada ne işi vardı bilmiyorum zaten.
Çağla'nın koluna elime koydum. Belki güvende hissederdi.
Damla denen kız geldiğinden beri nihayet konuştu.

" Meraba çocuklar." deyip güldü ve sonra yanındakini gösterdi " Sevgilim Ahmet'i de getirdim." deyip Ahmet'in beline elini sarıp başını omzuna yasladı. Ahmet bakışlarını bana sabitlemiş öylece gülüyordu. Aşağılık herif.
Ahmet'in bir planı olduğuna yüzde yüz emindim. Damla gibi biriyle sevgili olacak veya böyle pijama partisi tarzı şeylere gelecek biri olmadığını en azından öğrenebilmiştim.
Çağla elimi kolundan çekti ve kocaman açılmış olan gözlerini düzeltti ve şaşkınlığını biraz da olsa üstünden atmaya çalışarak dik durdu. O da Ahmet'in bir planı olduğunu anlamış mıydı?
Gidip Damla'ya sarıldı ardından Ahmet'e gülümsedi ve elini sıktı. Sadece Ahmet olayını ben bildiğim için rol yapıyor olmalıydı.

" Daha önce tanışmış mıydık?" dedi Ahmet gülerek.

" Şerefsizlerle takılmıyorum." dedi biraz sessiz bir tonda, yanıma gelirken.

" Anlayamadım?"

" Hayır demiştim." dedi Çağla ve omdan sonra kafasını bana çevirdi.

" Batı bir saniye benle gelir misin?" deyip elimi tuttu ve beni tuvalete çekiştirmeye başladı. Tuvalete girip kapıyı kapattı ve sonra bana döndü. Tabi o sözüne başlamadan önce söylemem gereken bir şey vardı.

" Biliyorum çok seksiyim ve beni kaçırmak istiyorsun." dedim elimi saçımdan geçirip. Artık o kadar alışmış olmalı ki sadece göz devirdi.

" Şu anlık egonu görmezden geliyorum." dedi ve klozetin üzerine oturup dirseklerini dizlerine dayayıp elini de çenesine yasladı. " Madem bu herif burada, bunun bir sebebi olmalı ki bir fikrim var." dedi. Zeki kız. "Sevgili olduğumuzu tehit etmek için geldi, arkadaşlarım sevgili değiliz diye biliyorlar ama Ahmet sevgiliyiz diye biliyor." deyip kurumuş dudağını yaladı, kısa bir anlığına dudağına baktıktan sonra tekrar gözlerine baktım. Hadi ama! Siz olsaydınız siz de bakardınız. " Yani bunu tahmin etmiş olmalı, gerçeği öğrenmek istiyor." dedi ve ayağa kalktı. Yani Çağladan böylesine bir fikir çıkmasına şaşırdım sonuçta. Yani ne bileyim genelde saf gibi davranıyor.

" Bir Turuncudan beklenmeyecek zeka." deyip yanağından bir makas aldım. Neden yaptım bilinmez.

" Yani, zaten ortalık kalabalık olduğundan bir şey yapamaz ve korkuya gerek yok." dedi omuz silkip.

" Pekala, plan ne?"

" Plan konusunda pek düşünemedim şu sürede." dedi dudağını stresle ısrırken. Eğer bir daha bir şey daha yaparsa duygu muygu demiyeceğim. Sonuçta hayata bakış açım belli : Sorun varsa boşver gitsin.

" Senin arkadaşlarına sevgili olduğumuzu yeni açıklıyormuş gibi yapsak Ahmet anlar."

" Ben herkese senle çıkamayacağıma dair Damlayla iddiaya girdiğimizle alakalı bir mesaj atsam?" dedi kaşının tekini havaya kaldırarak.

" Bence mantıklı, sen birkaç dakika aralıklarla mesajı at, ben salona geçeyim." deyip banyodan çıkacağım sırada Çağla koluma dokundu. Ona döndüm.

" Teşekkür ederim, pislik." dedi gülümseyip.

" Sizin gibi Turunculara yardım etmek görevimdir." dedim ve gülüp banyodan çıktım. Pijama partisi türü şeyler çok da hoşnut olduğum şeyler değildi sadece içime kötü bir his doğmuştu ve buraya gelmiştim. Demek ki altıncı hissim kuvvetliymiş.

Bıyık Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin