29.Kapitola

458 59 13
                                    

O 2 měsíce později...

Přesně od 7.ledna jsme s Petrem spolu. Máme dokonalý vztah. Jsem ráda, že jsem si nakonec přiznala své city k němu...

(Flashback)
Zrovna se s Petrem procházíme po parku, je už tma a sněží. Je to nádherný, vždycky se mi líbilo, když jsem procházela pod světlem lamp a sněžilo. Petr něco povídal a já pochytila jen občas něco málo z toho o čem zrovna mluvil. Od tý doby co mě políbil se ke mě choval opravdu hezky. Stále mi v hlavě přeletují různé myšlenky o tom jestli ho miluju, nebo jestli to jsou čistě kamarádské pocity. Asi to zjistim jen jednim způsobem...

Zastavila jsem se, chytla ho za ruku, prudce ho k sobě otočila, dala mu ruku na týl i přesto, že jsem jí měla úplně ledovou a cítila jsem, jak se zachvěl. Přitáhla jsem si ho blíž, vstoupla si na špičky a jemně přiložila své rty k jeho. Čekala jsem jestli sebou ucukne, nebo ucouvne, ale on nic. Po chvíli co jsme tak byli, samozřejmě jsem měla zavřené oči, začal se rty hýbat a tak jsem začala jeho pohyby kopírovat...

(Konec flashbacku)

Právě teď sedím doma a sleduju hlavní facebookovou, protože se nudim. Petr šel dneska s jeho kámošema pít a tak jsem docela nervózní a mám o něj strach. Nikdy jsem ho opilého neviděla, ale příběhy o tom jaký byl, když byl opilý mi dávají pádný důvod se bát, dělá kraviny. Je něco málo po půl 12 večer. Rozhodla jsem se, že už půjdu raději spát.

***

Probouzí mě zvonění mobilu, ospale si promnu oči a vezmu mobil do ruky. Podívám se na čas a vytřeštim oči. Je třištvrtě na dvě ráno, to si ze mě dělá srandu.

Na displeji je Petrova fotka. Vážně mi teď volá? Zvednu to a přiložim si mobil k uchu, hned uslyšim hlasitou hudbu a hlasy.

„Jeee Vaness, ty jsi mi to zdvihla! Myslel som si, že už spíš." ozval se opilý hlas na druhé straně.

„Petře, proč mi voláš? Stalo se něco? Spala jsem, ale probudil jsi mě..." upřesnila jsem mu, slyšela jsem jen smích.

„Ospravedlňujem sa, ale chcel som ti povedať, že ťa milujem." zachroptěl do telefonu.

„Vážně mi ve 2 ráno voláš, aby jsi mi řekl, že mě miluješ? Je to od tebe hezké..." řekla jsem mu, ke konci jsem přidala i trochu sarkazmu.

„Zajtra za tebou prídem,zatiaľ sa maj." oznámil a típl to. Ještě chvíli jsem se dívala do tmy, ale pak jsem mobil zamkla a dala jsem si ho pod polštář. Během chvíle jsem znovu upadla do říše snů...

***

Mamka na mě volá, aby jsem šla už dolů na oběd. Nesnídala jsem, poslední dobou jsem skoro ani nevečeřela, protože jsem většinou neměla čas. Z toho vyplívá, že jsem zhubla dalších 5 kg, takže teď vážim 55 kg. Jsem spokojená, už si konečně příjdu, že vypadám hubeně i když by to možná chtělo ještě trošku zhubnout...

Sešla jsem dolů a posadila se ke stolu, kde už byl připravený oběd- kuře s rýží. Začala jsem jíst, najednou mi na mobilu zazvonil messenger, rozhodla jsem se ho ignorovat. Jakmile jsem snědla půlku oběda, tak jsem si spokojeně odfrkla a trochu jsem talíř od sebe odstrčila.

„Jsem plná." oznámila jsem a olízla si rty.

„Půjdu zase do pokoje, takže kdyby jsi něco potřebovala, tak na mě zavolej" řekla jsem mamce, usmála se na ní a ještě po sobě uklidila talíř.

Rozešla jsem se nahoru do pokoje, při cestě po schodech nahoru jsem si odemkla mobil a podívala se na messenger na kterým se mi neukazovala fotka toho kdo mi psal. Jakmile jsem otevřela kolečko s upozorněním, tak jsem se zarazila, nechtěla se mi ukázat fotka, ukazovalo se mi, že uživatel píše, podívala jsem se na jméno. Hned mi naskočila husí kůže. Napsala mi Emma.

Emma: Myslím, že už o tebe nemá zájem, protože jsme si to spolu fakt dobře užili ;)

Nechápala jsem co tim myslí. Až když se mi načetla fotka, tak se mi snad na celých 5 minut zastavilo srdce, okamžitě jsem zamrzla na místě. Na fotce byl polonahý Petr s Emmou, i ta byla polonahá, ale měla přes prsa ruku, bylo tam vidět i to, jak na rohu postele je její podprsenka, Petr na tý fotce spí.

Do očí se mi okamžitě začali tlačit slzy. Teď už to všechno chápu, Petr se s Emmou vyspal...

Ahój^^ snad se vám díl líbí :D Mám dobrou náladu, proto kapitolu vydávam tak brzo po té předchozí :D Stejně pochybuju, že tu teď někdo je (4:57) :D Snažím se to trochu oživit a nepsat nějakou love story, protože to ani neumím :D Tak co myslíte, že se stane teď? :P

Omlouvám se za chyby :/ !Psané na mobilu!

Mám vás ráda xx

Expl0ited<3My hero<3Where stories live. Discover now