28.Kapitola

452 54 7
                                    

Pohled Petra:

Nechcel som, aby bola smutná a ani som nechcel, aby sa mi ospravedlňovala. Ani nevim čo to do mňa vošlo, ale jednoducho som ju pobozkal. Možno to bolo len, aby som ju umlčal? Alebo snáď cítim niečo viac? Radšej som sa odtiahol, takže aj keby chcela, tak by mi ten bozk nemohla oplatiť.

,, O-Ospravedlňujem sa ... neviem čo to do mňa vošlo. '' zakoktal som sa, keď som sa jej ospravedlňoval.

,, T...To nic. '' Jej hlas bol trochu udýchaný, asi sa snažila poriadne spamätať z toho čo som práve pred chvíľou urobil, ale napriek tomu sa pokúsila o malý úsmev. Páčilo sa mi v čom prišla, pristalo jej to, aj tie chelsea boots na podpätku, ktoré u nej neboli obvyklé. Až teraz som si začal uvedomovať, že mám stále jednu svoju ruku na jej boku a druhú a na jej zátylku a palcom sa dotýkam jej tváre. Ucúvol som o krok a ruky zvesil podel tela, pousmial som sa. Bolo mi teraz trochu trápne, pretože medzi nami bolo nekončiaci ticho.

,,Petře?''prerušila to ticho medzi nami.

,,Hmmm?''brouknul som smerom k nej a pri tom ju sledoval.

,,Jak se k nám domů vlastně dostala ta krabička od tebe? Což mi připomíná, že já pro tebe nic nemám.''spýtala sa, ale potom sa zdesila, pretože zrejme mala pocit, že mi niečo dlhuje. Nič od nej nechcem, stačí mi to, že sem len za mnou prišla aj keď som v podstate v tom všetkom nevinne.

,,No vieš...'' začal som rozprávať, ako to všetko vlastne bolo.

(Flashback)
Pohled Loly:

Zrovna me s Vanessou došli k ní domů. Jelikož mě Explo požádal, aby jsem mu ty fotky poslala na facebook do zpráv, tak jsem mu je tam poslala a čekala jestli si to aspoň zobrazí. Tak moc jsem ráda, že jsme ho tam potkali! Konečně s ním mám fotku! A bonus navíc? Mam fotku i s Fajtíííkem! Jsem tak moc ráda...nejde to ani popsat. Nakonec jsem zamkla mobil a vyhnala Vanessu z pokoje, aby jsem pro ní mohla zabalit dárky. Položila jsem si mobil vedle sebe na zem a začala jsem zabalovat krabici s Chelsea Boots. Najednou mi zacinkal mobil. To mi určitě píše zase Sára, moje nejlepší kamarádka. Vzala jsem si mobil do ruky, na display jsem namalovala odemykací znak a podívala se na kolečko messengeru. Neukazovala se tam fotka, Sára si asi změnila profilovou fotku. Klikla jsem na to, mé srdce vynechalo nejspíš 5 úderů.

Explo: Ďakujem za fotky. Mohol by som ťa o niečo prosím poprosiť? Ale nesmieš to povedať Vanesse, neskôr ti to vysvetlím.

Vážně mi tohle právě napsal Explo?! Ten Explo?! Panebože! rochu jsem vypískla. Hned jsem začala do mobilu ťukat odpověď.

Já: Jo jasně! :) Neřeknu jí to, neboj se :)

Explo: Takže ty si teda Vanessina sesternica, jo? Potreboval by som od teba, aby si sa so mnou ešte ten deň čo budú Vianoce zišla...chcel by som dať Vanesse balíček a chcem ťa poprosiť, či by si ho dala pod váš stromček, prosím.

Já: Ráda pomůžu :) Můžu tedy vědět co mezi vámi je a co se stalo?

Explo: Vieš...ide o to... začal som sa s tvojou sesternicou baviť, to ešte nevedela kto som. Raz sme šli von ešte s jej kamarátkou a tam som sa rozhádali...už 4 mesiace sa spolu nebavíme...

Bylo mi Expla líto, tak jsem rozhodla, že to prostě udělam. Doufám, že si ho Vanessa poslechne, protože je na něj naštvaná bezdůvodně. Jak ráda by jsem byla kdyby jsem s ním měla takový vztah...

(Konec Flashbacku)


Ahooooj :D omlouvám se, že nebyla celkem dlouho kapitola :/ No nebudu se vymlouvat, každý si to domyslí...Prostě začala škola nooo :D Doufám, že se vám kapitola líbí :P Jsem ráda za každý komentář :) Mooooooooooooooooooooooooc vám děkuju za vaší podporu :3

Děkuju LelaLeena, za pomoc se slovenským jazykem :)

Omlouvám se za chyby :/

Doporučuji na čtení :) https://www.wattpad.com/story/48234967

Mám váááás ráda xx

Expl0ited<3My hero<3Where stories live. Discover now