14.Kapitola

754 71 3
                                    

Pohled Petra
A sakra znovu...co teď budu dělat? Měl bych jí to říct nebo to tajit? Já ale nechci,aby se ke mě chovala jinak...Hlavu natočim zase zpátky na holky. Stejně jí to budu muset jednou říct,takže by to už mohlo vyjít na povrch. Povzdychnu si a podívam se na Vanessu pohledem ,který říká,že jí to později vysvětlim. Když jen kývne,tak si trošičku oddychnu.

„Expl0? Můžeš se s námi prosím vyfoti???" Ptá se ta druhá holka.

„Jasně..." řeknu a usměju se na ně. Ony jen zapiští a všechny se kolem mě nahrnou,tak abych se s nimi mohl vyfotit.

„A podepíšeš se mi? " zeptá se mě ta první.

„Že se ptáš..." usměju se a ona mi podá liháč,který nosí s sebou.

„Jmenuji se Klára..." řekne,podepíšu se jí na ruku,nemůžu si nevšimnout,že Vanessa pozoruje ,jak se podepisuji.Usměji se na Kláru.

„A tvé kamarádky? " zeptám se jich.

„Já jsem Denisa " řekne třetí z nich

„A já Míša..." řekla druhá z nich a ještě se na mě mile usmála,úsměv sem jí opětoval.

Podíval jsem se na Vaness a poznal,že je překvapená,tak trochu smutná i zklamaná -to nejspíš ,protože sem jí to neřekl.

Chvilku sem si ještě s dívkami ještě povídal,poté mi zamávali a nato odešli.

Noo...chvilka pravdy přichází...povzdychnu si a otočim se k Vanese,ona ke mě přejde ještě blíž,protože nejspíš couvla,když se sem ty holky nahrnuli.

„Já ti to hned vysvětlim..." zvedl jsem ruce v obranném gestu.

Ona jen přikývla,už se nezdála tak naštvaná? Překvapená? Já nevím...

„Pojď domů,tam ti to vysvětlim..." řekl jsem ji a ona se bez jediného slova rozešla.

„Vaness ty jsi naštvaná? " zeptám se jí.

„Ne,nejsem...proč bych měla být?" zastaví se a otočí se na mě. „Jen jsem dooost překvapená,že mi můj jedinej kamarád neřekl,že natáčí videa na youtube a je tak slavnej,že ho poznávají i fanynky na ulicích..." řekne s povzdechem.

„Promiň,Vanes...ale já jsem se bál,že pak se se mnou nebudeš kamarádit jako teď...že to bude jiné...že to změní tvůj pohled na mě..." řeknu upřímě,sleduju jak rozvřela doširoka oči,asi zjistila,že mám pravdu.

Jen si povzdychla. „Já nejsem jako ostatní,kteří se chovají k lidem jinak...Možná mě to prostě jen zaskočí..." Kývnu hlavou ,že rozumím.

„Víš,Petře...pro někoho setkat se s youtuberem je ,jako vidět slavnou hvězdu...Já mam youtubery hodně ráda ,takže jsi pro mě teď vlastně taková celebrita..." pousměje se na mě.

„A přesně o tom jsem mluvil Van...teď už mě nebudeš vidět ,jako normálního člověka,ale jinak..." Povzdychnu si,je načase jít ven i s pravdou o facebooku.

„Víš,ten facebook je fake,protože jsem si chtěl popovídat s normálními lidmi a ne se svými fanoušky...protože by se mnou neuměli mluvit normálně...neříkam,že jsou nenormální,mám je rád ,ale tak snad mě chápeš..." řekl jsem jí,všiml sem si,jak jí mírně spadla čelist. Vanessu jsem si docela oblíbil a tohle jí říct bylo docela těžké,ale bojim se toho jak to ponese ona.

Pohled Vanessy
Mam pootevřenou pusu a sleduju ho. Jako fakt? Že mi to nedošlo...ale nad čim to tu ksakru přemýšlím?! Já jsem po celé ty 3 měsíce chodila ven s youtuberem? Podaří se mi zavřít pusu,ale stále ho sleduju bez jediného slova. Lidi děláte si ze mě srandu? Proboha svatýho...Zajímalo by mě kolik má Petr odběratelů,chci se s nim bavit stejně jako dřív...ale...to je jako by jste chodily ven s Jimmem Carrym a on vám najednou řekl,že je slavný! Já...mam smíšené pocity...chci se s nim bavit stále stejně,ale teď už ho nepůjde vnímat jako normálního člověka...Hell! Vždyť on točí videa na youtube...!

Ahoooj :) Tady máte další kapitolu :) Omlouvám se,že jsem jich tenhle týden nepřidala víc ,ale neměla sem čas. Ale tak jsem napsala aspoň tuhle a delší :)
Moc vám děkuji za podporu :3
Omlouvám se za chyby :/
Mám vás ráda xxx

Expl0ited<3My hero<3Kde žijí příběhy. Začni objevovat