9...*gelozie*

56 2 3
                                    


Timpul a trecut foarte repede în Bologna...de fapt în Bologna timpul trece de 4 ori mai repede și uite așa ne-am trezit că mai avem doar o zi până la aniversarea de 32 ani a lui Ronnie Radke...ne-am gândit să îi facem o surpriză...mai exact un mic concert în care să își cânte rap-ul.

-Haideți măi mai repede că parcă vezi că acuș vine Ronnie!!!...asta e Kells care țipă la noi să ne grăbim cu tortul pentru Ronnie.

-Nu putem până nu ne aduce Kellin făina din debara!...spune Vic iritat.

-OMG!!!...merg eu după el!

Am auzit-o pe Kells venind și țipănd spre mine să mă grăbesc...dar eu chiar nu gâsesc afurisita aia de făină!Am auzit cum ușa se închide și mă panichez deoarece ușa asta se deschide doar din exterior...așa că îi spun vreo două vorbe lui Kells cât de calm pot.

-Kells?

-Mhm?

-Ai dat cumva la oparte punga din ușă?

-Dap...și ca să ști și tu nu găseai făina pentru că era în ușă...

-FUCK!...UȘA ASTA SE DESCHIDE DOAR DIN EXTERIOR!!!

-Hehe...măcar acum știm unde e făina nu?...spune ea dând inocent din umeri după care se întoarce ușor și bate în ușă și după ce vede că nu are efect se rezeamă de ușă stānd în picioare și eu stānd în fața ei pe jos cu picioarele întinse. După scurt timp ușa a fost deschisă de Vic și Kells a căzut pe mine stānd cu nasul lipit de al meu...nu ne-am sărutat deși din perspectiva lui Vic așa părea și mai trebuia să apară sie Ronn de după ușă. Vic a mers în camera noastră... dezamăgirea i se putea citii pe față... iar Ronn a rămas uimită...eu am fugit după Vic și Kells încerca să îi explice lui Ronn ce s-a întămplat... ea a reușit dar la mine e mult mai greu...Vic e greu de cap...

-Haide Vic...nu s-a întămplat nimic...ușa s-a închis și noi am rămas blocați...Kells a căzut peste mine când ușa s-a deschis dar nu ne-am sărutat...chiar nu s-a întămplat nimic!...JUR!

Dar încerc să îi explic fără rost...ușa e încuiată și nu vrea să îmi vorbească...de ce....STAI!...ușa se deschide și Vic iese și îmi spune cu față tristă "te cred"...oare chiar mă crede sau a zis asta doar ca să îl las în pace?...meh...deocamdată e bun că vorbește cu mine.

Am terminat de făcut tortul dar chiar când ne-am apucat de curățenie a intrat Ronnie pe ușă...

-Ce naiba faceți voi aici?...și ăăă Andy?...la aeroport nu era iepurașul îla abandonat de regina Angliei după care m-ai trimis...a spus Ronnie derutat.

-Ups!...vina mea...și ăăă... noi...ne...se bălbăie Andy.

-Batem cu făină!... tresare Kells ca din maioneză.

-Fără mine?...se plânge Ronnie.

-Da...noi acum tocmai străngeam...spune Jack ridicănd de pe jos tubul gol de frișcă.

-Bine atunci... vrea cineva să merem la un club sau ceva?

-Da!...am răspuns noi în cor.

Am fost la cel mai apropiat club căci ne era mult prea lene să mergem mai departe...clubul pare drăguț... am stat ceva timp la bar după care am făcut Karaoke...la sfărșit s-a acordat un premiu pentru cel mai bun căntăreț și a fost căștigat de Andy. Am luat-o pe Kells și ne-am dus la DJ cât timp cânta Andy "Perfect weapon" să îi spunem că este ziua lui Ronnie Radke și că vrem să căntăm ceva pentru el...am ales "Bad Girls Club"...după ce am terminat de căntat , chelnerii au stins luminiile și ne-au chemat pe toți afară unde au fost lansate artificii...au reușit să scrie "FUCKING BIRTHDAY RONNIE RADKE!!!"...a fost super...era 00:01 când s-a întămplat deci a fost exact la timp... s-a putut citii fericirea pe fața lui Ronnie așa că Andy s-a dus la el și i-a spus "La Mulți Ani Ronnie" după care l-a sărutat scurt pe buze...s-au mai sărutat Alex și Jack...Kells și Ronn dar a fost ciudat când am încercat să mă apropii de Vic și el s-a uitat în altă parte ca să mă evite...încep să cred că nu i-a trecut...în fine.

Ceasul este 04:57 și majoritatea dintre noi sunt beți mangă...cei normali suntem eu , Ronn și Vic...nu știu ce să zic despre Kells...ea nu a băut nimic...doar energizante...dar a băgat la dulciuri în ea ca sparta...era foarte fericită și săritoare...și în timp ce eu,Vic si Ronn ne chinuiam să îi cărăm până acasă ea țopăia și cânta...

-SOMEWHERE IN NENERLAND!!!
THIS IS A REBEL LOVE SONG!!!
I LOST MY GODDAMN MIND!!!
FUCK YOU AND YOUR DECISION!!!
OH!YOU TOUCH MAH TRALALAH!!!...și aici am intervenit eu țipănd.

-TU NU AI NUN TRALALA!!!

-Îi trebuie ceva acru ca să o liniștească... o data mi-a cerut să îi dau o grefă dacă înnebunește...dar imedit după ce mi-a zis asta a mâncat grefa...a spus Ronn obosită.

-Sentimentul din mine este acru..a spus Vic trist.

-Atunci îmi dai din el ?...a spus Kells într-un mod stupid.

-Ok...a spus Vic după care și-a pus mâinile pe fața lui Kells și a sărutat-o...Ronn i-a tras o palmă peste ceafă lui Vic...s-a uitat urât și și-a continuat drumul...ajunși la hotel ne-am culcat și ne-am trezit pe la 12 jumate.

ÎI IUBIDUBICESC!!!...TOȚI SUNT PERFECȚI...MAI PUȚIN RONN CARE E GRASĂ...HEHE XD...ȘI KELLS CARE E NAPȘA...:3

Kellic 4everWhere stories live. Discover now