8...*fericire*

64 3 5
                                    

#Kellin...

După ce a plecat cuplul Randy le-am luat pe fete și am mers și noi să ne plimbăm. Am fost în Mall la cumpărături...evident că am luat haine negre și am găsit un "Anthem Made" -wow- apoi am fost să mâncăm ceva și am încheiat cu o plimbare în parc...totul era minunat...până când...

-Tata?...m-a strigat o fetiță mică... m-am întors și am vazit că era Șnițel de pui...fata mea...

-Hei Șnițel...ce faci aici?...cu cine ești?

-Cu mama...Paparudă și Tripăl-Cizburgăr (baieții mei)...și noul iubit al mamei...a răspuns ea de parcă era ceva normal.

-Oh...ok atunci...cred că ar trebui să te întorci la ei...și după aceste cuvinte a si plecat.

Am fost puțin trist după această întălnire cu Șnițel dar m-am înveselit când i-am văzut pe Alex și Jack așa că noi patru ne-am dus la ei ca să îi salutăm...stăteau pe o bancă așa că m-am gândit să strig ceva melodios...

-BACKSEAT SERENADE!!!..strig eu după care tresar amăndoi.

-Ce faceți aici?...întreabă Ronn.

-Abia ce am ajuns...căutăm un loc unde să stăm deocamdată... răspunse Jack calm.

-Wai!...puteți sta la noi...mai avem o cameră liberă la hotelul în care stăm!...spune Kells entuziasmată.

-Mie îmi sună bine...așa facem!...a aprobat și Alex...deci e stabilit...

-Și cum de sunteți doar voi doi?...spune Vic curios.

-Păi...suntem gay...au răspuns ei în cor de parcă era ceva complet normal...noi râmănănd ultra șocați de simplitatea cu care au spus-o.

-Mai avem încă 2 perechi de gay deci suntem obișnuite...spune Kells amuzată.

-Dar cu cine mai stați?...poate facem seara mai interesantă...întreabă Jack pervers.

-Ronnie și Andy care se plimbă cică...BĂI...ăia de acolo nu sunt ei?...reacționează Ronn.

-Mergem încet la ei și îi speriem...dar mi se pare mie sau aproape că se sărută?...spun eu uimit chiar.

-Să mai stăm puțin să vedem...spune Ronn și după acele cuvinte a urmat un scurt moment de liniște și un sărut pasional și flămănd în preajma unui lac în care se putea vedea clar strălucirea apusului fermecător ce îți muta ușor privirea de la sărutul celor doi la lebedele ce se sărută ca niște lebede. După ce au terminat sărutul noi toți am aplaudat și ei s-au uitat în spate șocați.

-Ce naiba căutați voi aici???...întreabă Andy speriat cu o față gen "Vă omor dacă ați făcut poze!!!"

-Noi am venit să ne plimbăm dar am mai dat de doi colegi de cameră și de cei doi gay care se sărută...spune Vic.

-PĂI ATUNCI PLECAȚI!!!...a țipat Ronnie la noi și am plecat spre hotel în mașina lui Alex.

Când am ajuns la hotel le-am arătat camera și peste juma de oră de vorbit au ajuns și Ronnie cu Andy... fetele au făcut "PUCHIOMANNI"...așa au denumit ele maioneza cu porumb și ton...chestia aia e chiar bună. După ce am măncat am jucat Monopoly-ul pe care l-a adus Jack și după 3 ore de jucat am pierdut și au căștigat Konnie...adică fetele deoarece am făcut pe grupe...mai erau Kellic...Randy și Jalex...Randy au ieșit pe ultimul loc iar noi pe al doi-lea...măcar nu suntem pe al trei-lea loc ca fraierii aceia xD. După ce am jucat și au căștigat fetele au uitat că sunt în fața noastră și ca să "sărbătorească" s-au sarutat...evident noi fiind compleți șocați... deci toți cei de aici sunt gay!!!...wow *-*.

-Ce e?...voi toți sunteți gay...noi nu avem voie?...a spus Kells răzănd.

-La culcare cu voi!...a spus și Ronn așa că ne-am spus câte un "noapte bună" și ne-am dus în camere unde au fost moduri diferite de a dormii...

•KONNIE•

Kells a venit cu ideea de a viziona un film...Ronn a venit cu ideea de a alege un film porno...amăndouă au venit cu ideea de a imita filmul...nu în totalitate...dar...în mare parte...a fost o seară interesantă pentru ele.

•JALEX•

Alex se pregătea să se culce...era doar în boxeri și tricou...și Jack doar în boxeri...când s-a pus în pat era inevitabil să se arunce Jack lăngă el...i-a băgat mâna pe sub tricou mângâindu-i spatele...Alex s-a întors cu fața la el și i-a dat un sărut dar pentru Jack nu era de ajuns așa ca a sărit pe el și i-a dat tricoul jos  sărutăndu-l flămănd...așa a început noaptea lor perfectă.

•RANDY•

Andy a intrat în baie pentru a face un duș dar a uitat să încuie ușa așa că Ronnie a intrat ușor și i-a furat hainele și prosopul...i-a ascuns telefonul și a pregătit camera așa încăt să arate cât mai romantic...și-a aruncat hainele cât colo și s-a așezat în pat așteptăndu-l pe Andy...în acest timp Andy și-a terminat dușul și când l-a observat pe Ronnie a sărit pe el sărutăndu-l ca niciodată...după ce au terminat ce au început Biersack s-a cuibărit la pieptul lui Radke după ce s-au învelit și au intrat în lumea lor.

•KELLIC•

-Vic...mai ști când m-ai întrebat...dacă ști tu...dacă vreau să... hai mă că ști!

-Da...ai un...ăăă...răspuns?

-Da!

-Și...c-care e ră-răs-răspuns-sul?

-Da...vreau...te iubesc și nu vreau să te pierd...și după aceste cuvinte a început sărutul urmat de războiul dragonilor din guriile noastre...acum e clar ce simt pentru Vic... oricât de trist aș fii numai el mă poate salva din depresie...înainte de el eram singur...aveam oameni apropiați dar nu erau apropiați de mine...înainte mă uitam în jur și vedeam doar întuneric și acei demoni ce ieșeau din el...acei demoni ce făceau să fiu una dintre țintele tristeții...acum întunericul e lumină și tristețea este fericire...acum totul e frumos.

I AM GAY GAY GAY...EU FAC CE VREAU!...BEȚELE SUNT VIAȚA MEA!!!

Kellic 4everWhere stories live. Discover now