27 / Piknik

4.8K 142 15
                                    

Selamm dünyalılar ✌ :))

Kaç kisi Allahın selamını alır?????

12 şehidimizi saygiyla ve hüzünle ugurladik :(( Ama şehitler ölmez vatan bölünmez. Ezan dinmez bayrak inmez. Şehitlerimiz için bir fatiha okuyun lütfen...

Güzel bi bölüm tekrar sizlerle tatlislar :)) Hem de en guzel bolum :)) Vote+Yorum bekliyorum :))

Yorumlarınız beni süper mutlu etti :)) Bolee dewamm :))

Hamileliğin beşinci ayı

Alarmin sesiyle uyandım. Amk kim bu alarmı bu kadar erkene ayarlar ki. Alt tarafı 12.00-13.00 gibi uyancaz işte. Bi uykuyu çok goruyolar. Sabah saatin 11.40'ı. Ya tamam abartmis olabilirim ama geç kalkiyorum işte. Çarşafı ustumden attim ve yarı çıplak bi Demir gordum. Oha kaslara baqss. Ulan ağzımın suyu aktı. Yok ya şey yanı eh idare eder. Ya tamam biraz fazla kaslı kocam. Tamam amk benim kocam tam bi meteor.

-"Sen neden bu saate alarm kuruyosun"dedim
-"Ben mi kurdum Sarışınım sen dün geç uyanirim diye kurdun ya"dedi.

Ahh doğru ya. Bu hamilelik bende hem duygusal etki yarattı. Hem de alzheimer (unutkanlık) yarattı. Neyse ya bebisimi kucağıma aliyim da gerisi önemli deil.

-"Sen nereye böyle ayiptir sorması. Kaslar falan belli"dedim
-"Ay ay sen beni mi kiskandin cocugumun annesi"dedi ve küçük çaplı bi kahkaha attım :))
-"Herıld yani"dedim.Komik biliyorum. Ama biz boyleyiz arkadaş. Komikce konuşur güzelce bozusuruz. Ozur dileriz hayata devam ederiz.

İsinize gelirse. Kiskananlari kendim doverim kiskanmayanlari da bizzat overim hanii ;))

Vay be ne kafiyeli konuştum amk :))

-"Sarışınım çıplak gitmicez herıld. Gomlegimi giycem"dedi

Ha bu arada herıld ne demek anlamayanlar için soyliyim. Herhalde demek :))

-"Tamam esmer şeker"dedim ve güldük. Gömleğini giydi ve gelip bana sarıldı ve tabi bende karşılık verdim. Sonra dudaklarımdan öptü. Ve ayrıca karnimi da öptü. Artık hep böyle. Bebisimizi de opmeyi unutmaz.

-"Ya biraz bana vakit ayır. Hep iş hep iş. Ates neden gelmiyor"dedim
-"Geliyor bugünden itibaren çok işimiz var be bitanem"dedi
Ben de onayladım ve beraber kahvaltiya indik.

Kahvaltimizi yaptik ve Demirle Ateş hemen gittiler. Ne var yanı beş dk geç gitsen. Anlamıyorum arkadaş harbiden ya. Biraz karına vakit ayır. Hadi beni dusunmuyosun bebisimiz için dur bi beş dk. Yada on dk. Tamam ya bi gün ise gitmese şirket batmaz demi yani??

Ben artık ev işlerine elimi surmuyorum. Demir başta olmak üzere tüm ev halkı izin vermiyor zaten. Neyse ben de kalkıp odama çıktım. Hep oda da hep oda da napiyor bu kız diyeceksiniz. Ben oda da bazen bebisime kitap okurum. Aslında ben okuyorum da sesli okumaya da başladım. Bebekler de zeka gelişimine yardımcıymıs. Sonra rap, pop, rack dinleyen ben artık klasik müzikle bebegimin kulaklarını dolduruyorum. Ben de anlamıyorum ki bebek anne karnında nasıl duycak?? Neyse ya bende kitaplardakini yapıyorum işte. Bide su isim meselesi. Demire Berk olucakk diyorum yok efendim o itin adini ogluma vermem ben yok efendim bilmem ne. Bende bi tek o Berk mi var diyorum nuh diyo peygamber demiyo beyefendi. Sonra ben Uğur ismini severim demişti. Tamam bende severim güzel isim ama farklı bi isim daha istiyorum. Hem bebeğimiz iki isimli olsa nolur yani??

Gelin Ağa♥Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin