21/ Bir Yanlış Anlasilma Daha

6.5K 184 5
                                    

Bu bölümde Poyraz'ı merak eden okuyucularım mutlaka okuyunn ve medyaya da bakmayi unutmayınn :))

Medyada Poyraz var :) ♥

Sabah çalan alarmin sesiyle uyandım. Banyoya girip duş aldım. Çıktığımda sacimi taradim ve kuruladim. Değişiklik olsun diye sacimi hafif su dalgası yaptım. Ne de olsa depresyondan çıkmam lazim!!

Üzerime bol beyaz t-shirtimi ve yırtıklı jeanimi giydim. Aşağıya indigimde sadece Poyraz kahvaltı ediyordu.

-"Günaydın Poyraz. Derya Teyze yok mu?"dedim
-"Günaydın Prenses. Annem yeni bi okula sorumlu olarak atanmış ve kayıt yapmaya gitti. Anlicagin yalnızız"dedi
-"İyi bakalım kahvaltı yapalım"diyip masaya oturdum ve kahvaltimizi yapıp toparladik. Bulaşıkları da makineye atıp kendimi koltuğa attım.

Demir'in Ağzından

Kaç gündür yanim boş uyaniyorum. Karım ,canım , bitanem yok. Neden herşeyi yanlış anlamak zorunda ki?? Onu bir an önce bulup herşeyi analtmam gerek.

Buldum. Benim kayiplarla ilgilenen polis bi arkadaşım vardı. Adi Engin. Bir çok kayıp kişiyi buldu. Berk Işılı kacirdiginda da Engine gelmiştik. Karım kayıp değil ama onu bulmam için yerini bulması gerekir.

2 gün oldu ama canım çok yanıyor. Onu çok özledim. 2 gündür hiç bisey yemedim. Getirseler bile bogazimdan gecmedi. Ama karimi alıp evime gelicem ve mutlu bi şekilde yasicaz.

Yataktan dogrulup hemen üzerime biseyler geçirdim ve Enginin yanina sürmeye başladım. Yaklaşık 30 dkda gelmiştim. Hemen arabadan inip odasına gittim ve herşeyi anlattim. O da haber gelirse söyleyeceğini bildirdi bana.

Bende eve gittim. Aslında eve gitmedim. Çünkü eve gidince herşey bana Sarışınımhatırlatıyor. Bende her canım sıkıldığında gittiğim yere gittim. MardiN-Kizil Tepe. Öylece oturdum ve anılarımı düşündüm. Sarışınım'ı ilk optugum zaman. Beni ilk sevdiği zaman. Onu ilk gordugum zaman. Deliler gibi aşık olduğum zaman.

Gelin Ağa♥Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin