17 / Kuma

8.6K 251 7
                                    

Sabah uyandığında Demir yanimdaydi. Saat kacta gelmişti? Neden beni hiç aramamisti? İş toplantısı 10 saat mi sürüyor? Kafamda bin tane soru işareti vardi. Uf Demir beni deli ediceksin var yaa.
Düşüncelerimden sıyrılıp banyoya yoneldim ve dua aldım. Üzerime göbeği açık bi bluz giydim. Altına da yırtıklı dar pantolon giydim. Ayağıma da converselerimi geçirip sacimi kuruttum. Fazla açık giyinmedim ve evde ayakabiyla geziyoruz. Malûm ev değil konak. Sonra sacimi salık bırakıp Demir'in yanına gittim.

-"Demiiiiir!! Kalk kalk sana hesap sorucam daha"dedim. Arkasını dönüktü ve bana döndü.
-"Ne hesabiymis bu güzelim"dedi ve yanağımdan makas aldı.
-"Sen dün neden geç geldin? Neden beni hiç aramadin? İş toplantısı 10 saat mi sürüyor? Ve bi dakika yeni bi soru geldi aklima. O kadınla çok mu samimisiniz?"dedim

-"Ya bi nefes al güzelim"diyip güldü.
-"Ya ben ciddiyim sorularimi cevaplar misin "dedim sinirle.

-" Ya noldu sana alt tarafı saat 22.30 da geldim işte. Seni aramadim çünkü aralıksız 3 toplantıya girdim. Ve içimden karım beni çok merak etmiştir diye söylenip aceleyle eve geldim. Ama sen nereden bileceksin ki? İş toplantıları 2 saat sürüyor 2×3 de 6 eder. O yüzden toplantılar toplam 10 saat değil 6 saat sürmüş. Bunları benim sana ogretmem çok kötü. Ve aklima yeni bi soru geldi. O kadın dediğin kim ya? Bak senin yüzünden ilk defa bu kadar uzun bi konuşma yaptım."dedi

-"Asıl sana noluyor? Saat 22.30 holdinge gore baya geç bi saat degil mi? Hem benim matematiğim senden daha iyi Tatlım. Ayrıca o kadın dediğim sürtük de yeni ortaginiz "dedim

-" Ya ben sana o kadından nefret ediyorum diyorum sen hâlâ neyin tribindesin?"dedi
-"İlk aşklar nefretle başlar. Bu sözü hiç duymadın mı?"dedim
İyice sinirlendi bu söze. Ya amk niye böyle bisey dedim ki ha uff.

-"Ulan ne diyon lan sen! Bilmiyosun demi orada ne yaptığımı? Zaten hiç bilmiceksin de. İşine gelmiyor lan senin. Kocana güvenmiyosun. Cevap bu kadar basit. Ne aşkından bahsediyosun sen? Hayatımda senden başka kimseyi sevmedigimi bilmiyosun demi. Biliyosun isine gelmiyor. Fesatsin lan sen. Şimdi siktir git karsimdan"deyip ittirdi sonrada banyoya girdi.

Uff Demet kafana sicayim kızım senin. Neden güvenmiyosun kocana. Ya güveniyorum aslında ama oradakilere güvenmiyorum. Demiri de çok uzdum allahım ya. Napicam şimdi mal gibi kaldım burda. Özür dilesem iyi olacak. Neyse aşağıya indim. Kaynanam, Zeynep ve kayinbabam tek vardi. Nerde bizim yeni gelinle damat? En iyisi Zeynebe sormak.

-"Zeynep! Bizim yeni gelinle damat nerde?"dedim
-"Onlar erkenden dışarı çıktılar yenge. Kahvaltıyı dışarda yapacaklar sanırım. Ee abim nerde?"dedi ve Demir de aşağıya iniyordu.
-"Geldi işte"dedim ve gozlerimi yere devirdim.

-"Anne ben holdinge gidiyorum. Size afiyet olsun "diyip arabaya bindi. Suna bak ya inanmıyorum. Holding için kahvaltı bile yapmadı. Uf ya uff. Benimde kafam çok dağınık ya. Alışverişe ciksam hiç de fena olmaz diye düşünüp kahvaltimi yapmaya basladim.

Işıl'ın Ağzından

Sabah erkenden kalkıp rutin islerimi hallettim. Ve üzerime siyah diz ustu elbisemi giyip sacimi su dalgası yaptım. Sonrada siyah-altin sarısı renginde ayakkabimi giydim ve aynı renkte olan çanta aldım. Çantamı komidinin üzerine bırakıp Ateş'i uyandirmaya çalıştım.

Gelin Ağa♥Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin