24 / Barışma

5.8K 182 20
                                    

Evet canocanlar :)) Bu bölümü okuyucularimin yorumlarıyla ve oylarıyla yaziyorum. Bu arada 215 oy olmus. Vay bee :))

Çok Tesekkur ediyorum. Fıstıklar ve Fındıklar :D.s Aklima bisey gelmedi amk ne diyim :D.s Neyse herkes Demir-Demet barışması istiyor. Bende baristiricam merak etmeyin :)) İYİ OKUMALAR ❤ :)

Gözlerimi actigimda hâlâ hastanede olduğumu farkettim. Uff iğrenç kokuyo amk yaa!!? Hastanelerden nefret ederim size daha önce söylemiş miydim? Neyse şimdi öğrenmiş oldunuz.

Yanıma baktığımda Poyraz koltukta uyuya kalmisti. Yazık ya beli falan tutulmuştur.

Bi dk ya harbi mi?? Aaaaaaaa inanmıyorum. Şuan çok mutluyummm :))))) Hanı o oropsu gelip resmen bana nasıl sikistiklerini anlatacaktı ya. Sonra ben Demir yüzünden Poyrazla sevgili olmuştum. İşte olanların hepsi ruyaymis :))

A...ama bebeğim :(( Onu gerçekten aldırdım :(( Neden bu kadar salaklik yaptimm ya!!? Poyraz da uyanmış beni kolumdan durtuyodu. Korktum ve yerimden sicradim.

-"Kusura bakma güzelim korkuttum mu?"dedi
-"Bebeğim...O yok. Bundan korkunç bisey olamaz. Çok pismanim"dedim ve gozyaslarima yine hakim olamadim.

Hemen Poyraz'a sarıldım. Neden yaptın demeyin. Ben mutsuz olunca birine sarilirim. Kendime yakın hissettiğim birine. Şuan ailem yok ve sadece okulumdaki sorumlunun oğlu var. Beni hiç tanimiyo ama bana gözü gibi bakiyo ve beni koruyo. Bana değer veriyo.

Bu hayatta bana değer veren kişiler zamanla eksiliyo. Ya neden böyle oldu!?? Biz sarilmisken bi öksürük sesiyle ayrıldık.

Oha Demir ve Ayça denen orospu. Allahım yalvaririm ruyam gerçek olmasın. Ama rüyaların tersi çıkar derlerdi!!? Şimdi bu orospu rüyamdaki gibi bisey söylerse ben dayanamam.

-"Ya yine neden geldiniz? Oo orospu hanimda gelmis"dedim sahte bi sırıtısla.
-"Bak kızım bana karışma yoksa--"dedi.

Oha kıçımın hemoroidine bak. Bana meydan okuyo. Şimdi sictin lan got.

-"Sözünü kaşarla bölüyorum tatlım. Sen kimsin lan kimsin de bana karisma yoksa bilmem naparim diyosun?? Lan kıçımın hemoroidi. Seni sikerim bi daha hiç bi erkeğe sikilmek istemezsin. Ulan sen bana meydan mi okuyon?? O bacaklarını ortadan ikiye ayırır gotune sokarim. Senin ağzına adamların si--"dedim bu seferde Demir beni böldü.

-"Yeter Demet. Sana gerçekleri anlatacak bu orospu"dedi
-"Ne gerçeği lan opustun belki daha ileri gittin bitti. Siktiriniz gidiniz"dedim

-"Evet sana meydan okuyorum. Sen bana laf edemezsin ben kimim biliyomusun? Ben Ekrem Arıcı'nın kızıyım"dedi.

Bak ya orospuya. İlla gel beni döw,öldür,gebert diyo sen dur bakalım seni öldürmezsem bende DEMET KORKMAZ değilim.

-"Bende babamın kızıyım ulan. Seni oldurur müebbet yerim ama hiç pişman olmam. Sonuçta dünya bi orospudan kurtulmuş olur."dedim

-"Bak beni kufur ettirmeye zorlama. Ben senin gibi çocuk değilim. Olgun bi bayanim. Bana yakışmaz yanı"dedi

Gelin Ağa♥Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin