14 / Kabus geri döndü

8K 230 1
                                    

Nerdesin Işıl nerde??

Her yere baktık. Konak baya büyük olduğu için biraz daha oda kalmıştı. Aşağı katta 3 yukarı katta da 2 banyo vardı. Ben aşağı katlardaki iki banyoya baktım. Şimdi de Işıl'ın odasındaki banyoya bakicam. Umarim burdasindir Işıl ya.

-"Işıl kuzum burda mısın? "Dedim sesim oldukça tedirgin çıkmıştı. Ses gelmedi ve bende mecburen lavobonun kapısını açtım. Artık ne goreceksem raziyim.

-" Aaaaaaaa" diye çığlık attı. Oh be rahatlamistim ve sevinmistim burda olduğuna.

-"Ya kiziim bagirmasana." dedim ve ellerimle ağzını kapattim ve Işıl'ın gozleri iyi gordugunden beni kolay seçmişti. Bu yuzden fazla zaman geçmeden sustu.

-"Işıl şuan senin üzerine atlayabilirim. Ya sen neden bana ses vermiyosun herkes seni essek gibi arıyor. Bu kadar insanı korkutmaya ne hakkın var ha??"dedim sesim oldukça sinirli çıkmıştı ve hakliyimda.

-"Ya ben sadece makyajimi tazeledim neden bu kadar korktunuz? Hem ben sana cevap vercektim ama agzimda tel toka vardı ve sacimi tutturcaktim. O yüzden cevap veremedim ve sen sonra lavaboya hücum ettin"dedi ve sırıttı.

-"Başlatma tel tokandan mel tokandan ya. Yuru de özür dile Ates'ten en az benim kadar korktu o da."dedim şuan biraz daha sakinlesmistim.

-"Tamam senden de özür dilerim kuzum benim için çok mu korktun?"dedi duygulu bi ses tonuyla. Bende dayanamayıp sarildim ona.

-"Tabi korktum kuzum senden başka can dostum mu var benim"dedim ve Ateşin yanına gittik. Onlar ne konuşurlarsa artık sonu benle Işıl gibi olmuştu. Sarılmışlardı. Sonra gelin ve damatta bahçeye çıktı ve davullar zurnalar tekrar devreye girdi. Herkes koptu resmen. Çok güzel zaman geçirdik. Sonra düğün bitince Ateşle Işıl odalarina ben ve Demir de odamıza geldik. Çantamı yatağa firlattim ve yorgunluktan hemen yatmak istiyordum.

Pijamalarimi giymek için fermuarimi acmaya yeltendim. Fakat elim o kadar ileriye gitmedi. O yüzden maalesef fermuari Sapık Kocama (!) actiracaktim :))

-"Aşkım fermuarimi açar misin? "
-" Benim için bi zevktir hayatım"

Al işte dediğim gibi sapık kocam :))

Arkami döndüm ve belimden tutup beni kendine yapıştırdı. Kafasını omzuna koyup yanagima bi öpücük kondurdu. Bende belimi tuttuğu ellerinin üzerine ellerimi koydum.

-"Kadınım seni çok özledim." dedi sesi gerçekten istekli gelmişti.
-"Erkeğim bende seni çok özledim. Ama çok yoğun bi ghndu ve çok yoruldum"dedim ve sesim oldukça yorgun çıkmıştı ve boğazımı temizledim.

-"Gel gel fermiarini acayim"dedi ve yüzünde sapıkça bi gülümseme vardi.
Yanına yaklaştım ve fermuarimi yavaşça aşağıya indirdi. Omuz kısımlarını da eliyle sıvadıktan sonra omzuma öpücük kondurdu.
-"Hadi ben üzerimi cikarayim banyoda aşkım"dedim
Kolumdan tuttu ve kendine çekti. Yatağa oturdu beni de kucağına oturttu. Kulağıma yanaşıp sessizce biseyler fisildadi.

Aynen böyle dedi " Ne zaman benden utanmayi birakacaksin. Sen benim helalimsin. Utanma artık !!"
Sanki uyarır gibi bi ses tonu vardı. Bende artık utanmamakta kararliydim. Önce ayakkabılarımı çıkardım ve ayakkabı dolabına koydum. Çantamı da yatağın üzerinden alıp dolaba koydum. Evet şimdi sira elbiseme gelmişti ve artık gerçekten utanmama gerek yoktu. Zaten bi kere gormustu.

Gogus kısmından tutup aşağıya indirdim. Ve şuan elbisemi tamamen çıkarmıştım ve sadece iç camasirlarimla kalmistim.

-"Bak artık utanmıyorum. Oldu mu sapık kocam "dedim ve utangaç bi şekilde gulumsedim. Demir de ellerini geriye dogru yatağın üzerine koymuş ve yayılmıştı.

Gelin Ağa♥Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin