Capitolul 5 - Anna

4.9K 254 6
                                    

-Oh Doamne! exclam cand privesc interiorul vilei imense. Sa nu mai spun ca e situata pe malul marii si are o plaja privata. Pentru ce ai cumparat vila asta? Cultivi praf?

Chicoteste si ma prinde usor de talie din spate din ambele parti. Tresar usor si simt vibratiile atingerii lui cum ma inmoaie si ma fac sa ma topesc. Uneori mi-e frica de efectul pe care il are asupra mea. Nu schitez niciun gest ceea ce pot sa jur ca il face sa ranjeasca ca un idiot.

-James i-ati mainile de pe mine pana nu ti le rup si ti le lipesc la spate! marai printre dinti.

Zambetul victorios ii piere fiind inlocuit de o incruntare.

-Nu am de gand sa fac nimic Anna. De ce te gandesti mereu ca vreau doar sa fac lucruri necugetate? spune capatand o aura serioasa .

Ma intorc brusc catre el rosie de furie.

-Soparla cu par ce esti! Nu ma face sa te leg de un stalp cu scotch pe gura ca sa scap de tine sau macar sa incerc sa te ignor! scrasnesc printre dinti si il atintesc cu degetul aratator.

Toate cuvintele sau replicile ce le mai avea i-au ramas blocate undeva in gat.

-Ai incredere in mine , ok? imi spune bland.

-In tine? intreb pufnind intr-un ras fals dezaprobator. E ca si cum ai incerca sa ma convingi ca porcul cloceste oua!

-Vorbesc serios Anna. E o simpla nenorocita de saptamana si macar acum prefa-te ca nu iti vine sa ma strangi de gat. Am pregatite o multime de lucruri saptamana asta. Avem vreo trei sedinte iar in rest am impartit timpul incat sa facem o multime de lucruri. Asa ca macar nu te mai umfla in pene atata .

Ma uit la el socata. " O multime de lucruri" ? Cum ar fi sa ma aduca in patul lui? Oh nu merci! Cred ca il las sa cada on gol pentru ca eu nu ma fac parasuta.

-Bine fie! O singura saptamana ai ocazia sa imi arati ca nu esti un magar cu diploma! Desi...ma indoiesc.

Zambeste si ma prinde din nou de solduri dar imi opresc cateva injuraturi frumoase. I le servesc si pe alea cu alta ocazie.

Se apropie de fata mea si frumusetea lui izbitoare ma loveste brusc. Fata lui e periculos de aproape de a a mea. Ne privim in ochi pentru cateva momente duoa care privirea ii aluneca usor spre buzele mele care se usca brusc. Mi le umezesc cu un gest involuntar si il vad cum inghite in sec si isi musca buza de jos.

Respiratia sa fierbinte ma topeste la propriu , iar fara bratele sale ce ma tin de mijloc as cadea pe jos ca lesinata.

Cand buzele noastre aproape se ating se opreste si ma priveste direct in ochi.

-Hai sa mergem la plaja! imi sopteste respirand precipitat.

Se departeaza de mine si ma ia de mana.

-Haide sa iti arat camera ta.

Traversam camera de zi si urcam pe scarile circulare pana la primul etaj. Inaintam pe hol pana in capat unde sunt doua usi fata in fata. Deschide cu cheia o usa crem si inauntru parca ajung in paradis. Un pat de baldachin troneaza in mijlocul incaperii, in partea dreapta o usa ce duce spre o terasa imensa si o piscina. In stanga un sifonier de haine , o oglinda mare si o masuta de aranjare.

-Bine...asta e...prea mult! spun socata inca de luxul ce mi se ofera pe tava.

-Esti invitata mea! Simte-te ca acasa! imi sopteste la ureche facandu-ma sa ma cutremur.

Intru in camera si incep sa imi aranjez hainele in sifonier. Dupa un sfert de ora hainele imi sunt aranjate. Imi iau costumul de baie format dintr-un sutien tip bustiera si bikini cu imprimeu. Peste imi iau o rochita inflorata larga si doua prosoape.

Cobor in living si ies afara pe plaja. Imi intind un prosop pe chaislong si imi inlatur rochia. Parul il las in vant si ma indrept usor spre mare. Nu apuc sa fac nici doi pasi ca doua brate mari imi cuprind mijlocul si spatele imi e lipit de un abdomen fierbinte si tare. Contactul direct dintre noi ma nauceste. Sangele imi zvacneste iar inima si-a gasit propriul ritm alert.

-Ce faci? il intreb soptit.

-Te tin in brate...imi sopteste la randul lui.

-Si de ce faci asta?

-Pentru ca ma innebunesti. Ai un corp de zeita si nu am putut rezista tentatiei de a te tine in brate. Esti atat de frumoasa stiai?

Doamne...barbatul asta ma face sa imi pierd mintile cu doua propozitii si o intrebare.

-Nu zau? Cat de frumoasa? il provoc la randul meu.

-Atat de frumoasa...spune si ma lipeste mai tare de el si ii simt erectia puternica.

Gem usor iar James ma strange in brate mai tare. Cum mi-am promis : il fierb, il innebunesc si plec. Si am de fand sa ma tin de promisiune.

Ii indepartez bratele si inaintez spre apa leganandu-mi usor si senzual soldurile. Ma uit in spate peste umar si simt ca nu mai rezista mult si sare pe mine. Imi musc buza de jos si imi continui mersul.

Intru in apa incet si cand apa imi trece de bazin ma las prada apei si imi relaxez toti muschii. Imi las capul pe spate astfel incat sa imi ud parul .

Il vad pe James cum vine spre mine arzand de dorinta. Felul cum muschii i se incoarda la fiecare pas, ochii lui ce se plimba nestingheriti pe corpul meu si buzele sale perfecte ma excita la nebunie. Ajunge langa mine si ma lipeste de el zdrobindu-mi buzele intr-un sarut flamand. Imi musca buza de jos apoi alinand-o cu limba sa fierbinte. Nici nu realizez ca ii raspund la sarut doar cand ii simt limba explorandu-mi fiecare coltisor al gurii. E atat de placut si fluturii din stomac sunt mai activi ca niciodata. Imi incolacesc bratele in jurul gatului sau , iar el ma ridica de la sol si imi plaseaza picioarele in jurul taliei sale in timp de mainile i se plimba lenese de pe spate pe coapse atingerile lui lasandu-mi dare fierbinti pe pielea mea deja incinsa si nu de la soare. Inainteaza cu mine in larg si ajungem sa ne sarutam salbatic in mare.

Abia dupa ce ne desprindem din sarut ramasi fara aer, imi sopteste la ureche :

-Nu stiu cat ma mai pot abtine!

Imi lipesc usor buzele de ale lui usor si ii musc buza de jos apoi alintand-o cu limba facandu-l sa geama puternic.

Ma las din bratele lui si ma indrept spre sezlong. Folosesc putina protectie solara si ma intind la soare.

Dupa sarutul acela nu mai am nicio putere si nu sunt stabila pe picioare. Sunt ravasita pe interior. Efectul pe care il are asupra mea e devastator si el nici nu stie ca ma starneste cu fiecare atingere. Dar mi-e frica ca nici eu nu voi mai putea rezista mult.

•••

O bataie in usa ma face sa imi deschid ochii. Ma ridic din pat inca motaind si in spatele usii un James perfect aranjat imi zambeste in stilul lui caracteristic ce ini inmoaie picioarele.

-Aranjeaza-te ca am pregatit ceva in seara asta...zambeste seducator si imi face cu ochiul inainte de a parasi camera.

O doamne! Si anume?

_______________________________________________

Heei lovelies uite ca am postat desi am zis ca nu mai pun capitol nou doua saptamani dar am dat de internet si nu mai fac pauze.:)

Nu vreau sa mor sau sa devin  snitel sau... orice v-ar trece prin cap sau mi-ati zis ca imi faceti daca nu postez :)))

Asadar l-am facut putin mai lung ca celelalte. Astept parerile voastre :*

Intrebari , dedicatii ..stiti voi xoxo.

Va pup. ❤️
With love,
ONDINA (=^.^=)

CAPITOL NEEDITAT.
P.S: La media aveti poza cu Anna in costumul de baie. :*

Meeting Mr. Mooreحيث تعيش القصص. اكتشف الآن