Capitolul 2 - James

5.3K 274 13
                                    


Iesim din lift si ma indrept spre biroul meu intorcand toate capetele feminine dupa mine. Ranjesc in sinea mea de influenta pe care o am asupra lor.

In spatele meu ma urmeaza papusa asta sexy. Ce n-as da sa o vad intinsa pe biroul meu in lenjerie privindu-ma seducator si gamandu-mi numele....ce dracu fac? Tipa asta ii a dracu' de intepata de zici ca are o aschie in fundul ala bombat si atragator. Ceva e altfel la ea. Nu mi se scurge la picioare ca celelalte lipitori, nici nu pupa pamantul pe unde calc eu, nici nu profita de orice ocazie sa isi fluture genele in fata mea sau sa faca gesturi ca sa ma starneasca...desi sa fiu sincer are cu ce si o face involuntar. Sau poate ma aprind eu prea usor si tipa asta ma atrage al naibii de tare.

Ajunsa la birou ma priveste fugitiv in timp ce se asaza si apoi isi muta privirea inspre ecranul computerului.

Intru in biroul meu si ma trantesc pe scaun oftand puternic. Dau drumul fanteziilor pe care le-am tinut in mine si simt cum pantalonii deja imi devin prea stramti.

Parca stiind ca imi sta gandul la ea , bate la usa si dupa ce mormai un "intra" , o vad cum inainteaza spre mine. Se opreste brusc in fata biroului si imi inmaneaza un document.

-Domnule Moore. Sedinta cu domnul Anthony Vaugh incepe la ora 12:00.

-Bine.

-Doriti ceva sa va aduc? ma intreaba politicos.

-O cafea te rog. Sa fie tare ,putin zahar si doua lingurite de lapte.

-Desigur. Atat?

Si un oral daca esti amabila.

-De fapt pune trei lingurite de lapte si si putina frisca! ii spun vazand cum se inroseste de nervi.

-Vine imediat! raspunde prompt si iese hotarata din birou.

Ma uit dupa corpul ei perfect pana iese din birou. Mama dracu' da ce buna ii bucatica asta. Frumoasa , sexy, inteligenta...ce ai vrea mai mult? Daca i-ar scoate cineva aschia din cur as fi pe deplin multumit sa mi-o trag cu ea.

Cred ca am enervat-o rau , dar e asa amuzanta cand se infurie. Doamne trebuie sa fac asta mai des...incepe sa imi placa sa o scot din pepeni. Ma gandesc si chicotesc usor.

Dupa ceva timp ma uit la ceas si ma incrunt cand vad ca mai este o jumatate de ora pana la sedinta.

Aud batai in usa si o vad pe Anna cu vine cu o ceasca de cafea in mana. Sorb o gura si sesizez ca a facut-o perfecta. Dar ea nu trebuie sa stie asta. De ce sa nu ma joc un pic cu nervii ei? Ranjesc malefic in sinea mea.

Ma prefac ca inghit greu si ma instramb.

-Are un gust de plastic si pe deasupra e amara si ai pus prea mult lapte.

Se inroseste puternic si vad cum e gata sa imi aplice un pumn in fata.

-Ma scuzati. A fost fara intentie.

-Sa nu se mai intample! ii spun serios desi in mine ma prapadesc de ras. Ce credula e. Dar incepe sa imi placa sa ma joc cu ea.

Iese din birou scotand fum si se aseaza la biroul eu unde rasufla exasperata.

Doamne pana si asta ma excita. Cand s-a aplecat sa imi lase cafeaua privirea mi s-a oprit pe decolteul ei. Hmm...ce as fi facut eu cu ea.

Mai am zece minute pana la sedinta iar erectia mea e prea proeminenta. Geamurile biroului devin opace prin apasarea unui buton si inchid usa cu cheia. Fac un dus rapid rece, ma imbrac din nou si pornesc spre sala de sedinte cu Anna in spatele meu.

Meeting Mr. MooreWhere stories live. Discover now