Ce coafura ti se potriveste in functie de zodie

1K 45 4
                                    

Ce coafura ti se potriveste in functie de zodie
Iata ce ar trebui sa stii despre parul tau in functie de zodie.

LEU, SCORPION, SAGETATOR

Nativele acestor zodii trebuie sa fie la curent cu noile tendinte in materie de coafuri, deoarece sunt foarte norocoase din acest punct de vedere. Li se potriveste orice lungime a parului, orice culoare si aproape orice coafura, asa ca nu trebuie sa le fie teama sa experimenteze. Cocurile sofisticate, parul cret sau impletiturile speciale sunt variante de coafuri pe care le poarta cu mandrie ori de cate ori au ocazia.

GEMENI, BALANTA, VARSATOR

Femeile care se afla sub semnul acestor zodii impresioneaza prin femininate, asa ca parul lung, peste linia umerilor li se potriveste cel mai bine. Trebuie sa evite parul scurt, iar in materie de culori brunetul si roscatul. Coada de cal nu este o optiune pentru ele, asa ca cel mai bine ar fi sa-l tina desfacut, impletit sau cu bucle mari si lejere, iar din cand in cand ar putea incerca si coafuri mai sofisticate

TAUR, FECIOARA, PESTI

Firi vesele si extrovertite, femeile nascute in aceste zodii pot alege orice coafura isi doresc, deoarece reusesc sa o puna in valoare fara probleme. Cu toate acestea este de preferat sa se indrepte spre parul scurt sau mediu, iar in ceea ce priveste culoarea acestuia alegerile potrivite ar fi blond, saten sau roscat. Evitati negrul, deoarece nu este in armonie cu firea voastra exuberanta.

BERBEC, RAC, CAPRICORN

Nativele din aceste zodii nu agreeaza atitudinea si ideile excentrice, asa ca nu fac exceptie nici atunci cand vine vorba de par, preferand sa ramana conservatoare si in zona de confort. Un par de lungime medie sau chiar lung, vopsit in nuante naturale le avantajeaza cel mai bine. Fie ca il poarta strans in coada de cal sau opteaza pentru niste bucle lejere, femeile din aceasta categorie nu sunt adeptele coafurilor sofisticate.

Am primit o mare parte din raspunsuri; )Va astept si pe cele care nu ati apucat sa scrieti;)

V

a doresc o seara cat mai buna;)!

Va sfatuiesc sa cititi cartea "Viata de adolescenta"de Citzarous (Mialakia-este contul pe care scrie ea)
Va puup; )


Horoscop-diverse despre zodiiHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin