Afla ce rochie de mireasa ti se potriveste in functie de zodie

2.5K 88 13
                                    

Afla ce rochie de mireasa ti se potriveste in functie de zodie 
In functie de zodia in care te-ai nascut iti poti face o idee despre modelul de rochie de mireasa pe care ai putea sa ti-l alegi pentru ziua cea mare. 

SCORPION, VARSATOR

Rochia nonconformista - Esti tipul de persoana pe care o intereseaza sa descopere alte culturi, oameni noi, locuri speciale. Preferi sa inveti si iti place sa le imbunatatesti viata celor din jurul tau cu buna ta dispozitie. Nu te intereseaza ce cred si ce spun rautaciosii: tu ai un stil unic si nu te temi sa il arati de fiecare data cand ai ocazia. Un model nonconformist ti se va potrivi de minune!

LEU, SAGETATOR

Rochia printesa - Esti sincera, iubitoare, loiala si visezi mereu cu ochii deschisi. Pentru tine, in basmele cu printese si Feti Frumosi exista un sambure de adevar si iti doresti sa arati ca un personaj in cea mai importanta zi din viata ta. Rochia de printesa iti va completa frumusetea naturala si te va face sa stralucesti!

RAC(eu^_^), BALANTA

Rochia balerina - Iubesti cu adevarat viata si te entuziasmezi cu usurinta. Flexibila si spontana, consideri ca pentru tine nu exista limite si nu permiti sa fii ingradita. Ai o fire creativa, apreciezi frumosul si nu ti-e teama sa atragi toate privirile asupra ta. Acest model ti se potriveste de minune!

BERBEC, PESTI

Rochia diafana - Deschisa, carismatica si creativa, iubesti ca cei din jur sa-ti aprecieze stilul unic. Ai o fire sensibila, iar frumusetea si delicatetea ta exterioara iti reflecta personalitatea cuceritoare. O rochie diafana te va ajuta sa-ti pui in valoare calitatile in cea mai importanta zi din viata ta!

TAUR, CAPRICORN

Rochia sirena - Esti increzatoare si mandra de tine insati. Stii ca atitudinea este cea mai importanta arma a oricarei femei, insa asta nu te opreste sa-ti doresti sa fii sexy si seducatoare. Rochia de tip sirena iti va sublinia perfect forma corpului si te va ajuta sa semeni cu o adevarata diva de la Hollywood in cea mai importanta zi din viata ta!

GEMENI, FECIOARA

Rochia A-line - Ai o fire romantica, pe care nu o arati chiar oricui. Esti ambitioasa, inteligenta, temperamentala si ai o personalitate complexa: poti fi si rationala, dar te bazezi si pe emotii. Poti fi foarte inocenta, dar si extrem de seducatoare. De aceea, acest model se va potrivi de minune firii tale si iti va scoate in evidenta cele mai frumoase atuuri fizice.

Horoscop-diverse despre zodiiΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα