Astro-Fasion Partea 2;)

1.2K 55 10
                                    

Inainte de toate vreau sa va propun ceva (nu este o idee originala,insa mi-a placut la nebunie si vreau sa incercam)
Prima persoana care comenteaza la acest capitol ii voi dedica urmatoarele 5 capitole Zodiei sale;tu imi spui zodia ta in comentariu iar eu fac 5 capitole despre aceasta zodie;)))(repet, ideea este luata din alta carte,dar imi place prea mult si chiar vreau sa o incercam) Pupici;))

Fecioara

Culori: maro, crem
Zona de interes: abdomen, maini
De nelipsit: curele, blazer, inele delicate, cercei discreti, ochelari
Indrazneste: jeansii cu talie joasa, hainele vintage
Evita: hainele pretentioase si extravagante
Tinzi sa te imbraci in piese clasice si monocrome cu cate un detaliu retro sugestiv. Arati naiv in orice este prea trendy sau stralucitor, dar incearca sa iti inviorezi outfit-ul adaugand o pata de galben-verzui sau ceva pastel.

Fecioarele sunt de obicei organizate si preocupate de curatenie, stabilitate si casa. Un minimalist prin natura, eviti trendurile care necesita un stil exagerat si deloc practic.

Outfit-urile pe care le cumperi sunt practice, bine croite si promit sa te tina o viata. Pantalonii scurti devin piesa de rezistenta a garderobei, deci investeste fara retineri intr-o pereche sexy. Incheie cu o boneta marinareasca in dungi pentru a oferi o nota de amuzament vestimentatie tale.

Majoritatea Fecioarelor sunt ingrijite, curate si adunate, dar parca nu vorbesti pe limba lor cand abordezi subiecte precum: tendinte. Fecioara poate fi considerata cea mai nepriceputa zodie, aratand de parca ar fi aterizat direct din pat. Din nefericire, pentru ele nu exista acle de mijloc: ori este alba, ori este neagra.

Secretul prin care fecioarele se mereu puse la punct consta in detalii. Aceasta zodie iubeste sa accesorizeze outfit-urile croite sobru cu elemente destepte.

Ca si o fecioara, iti place tot ce este simplu si pur. Vesnicele pluovere din lana, fibrele naturale, culorile pamantului, rochii de ocazie cu croiala simpla sunt pentru tine. Tu poti face ca si cea mai banala piesa vestimentara sa arate splendid.

Daca nu esti grijulie la ceea ce imbraci risti sa intri in pielea unui personaj inabordabil, iar tu nu esti asa. Asigura-te ca adaugi mereu cateva detalii originale pentru a evita o tinuta monotona.

Ca o fetita rosie in obraji, fecioarele au un chip inocent. Dar sa fii tratata precum o fetita de 6 ani nu este de tine. Ce ar trebui sa faci? Cumpara ca si cum ai fi intr-o calatorie prin mall fara sprijin parental.

Alege culori neutre pentru vestimentatie si adu-le la viata cu tonuri stralucitoare. Coloreaza-ti ochii angelici cu umbre smokey. Cheia este sa descoperi balanta intre dulce si picant. Ai grija, cantitatile pe care le folosesti pot fi succes dar si dezastru.

Vedete nascute in zodia Fecioara: Beyonce, Faith Hill, Shania Twain, Salma Hayek, Rachel Bilson, Raquel Welch, Pink, Macy Gray, Cameron Diaz, Tori Amos, Nicole Richie.

Balanta

Culori: albastru, roz
Zona de interes: spatele
De nelipsit: jachete, bijuterii scumpe, lenjerie de corp din matase, parfumuri
Indrazneste: combina stilul casual cu cel elegant
Evita: hainele sifonate
Ai o pricepere nativa si pui in balanta fiecare detaliu pana cand stii exact ce trebuie sa porti in orice context. Vei umbla prin magazine pana cand vei gasi cea mai potrivita tinuta pentru a evita esecurile vestimentare. Esti pe culmile fericirii cand reusesti sa obtii intreaga tinuta din acelasi magazin sau creata de acelasi designer, pentru ca ai certitudinea ca mana care le-a creat pe fiecare in parte stie si sa le combine perfect.

Tot ce pui pe tine trece mai intai prin filtrul analitic, de la alegerea culorii pana la cat sa se vada din camasa pe care o porti pe dedesubt. Pastrand linia personalitatii tale, sezonul acesta compleurile plictisitoare iau atitudine prin taieturi sexy, iar must-have sunt pantalonii cu taietura masculina, stramti de aceasta data. Se pastreaza aspectul fluid si elegant in acelasi timp, gasind o balanta intre masculinitate si feminitate. O curea este esentiala, fie ca este subtire sau groasa, iti va sublinia talia.

Horoscop-diverse despre zodiiWhere stories live. Discover now