Luna August-Sagetator

725 16 0
                                    

Cel de-al doilea capitol pentru zodia Sagetator; )

Horoscopul lunii august. Descoperă previziunile astrelor pentru zodia ta

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)
♐♐♐♐♐♐♐♐♐♐♐♐♐♐♐♐♐♐♐♐♐♐♐♐

E posibil ca luna aceasta să îţi oficializezi relaţia în care eşti angajată ori să primeşti o cerere în căsătorie. Toate merg exact aşa cum îţo doreşti pe plan amoros, aşa că nu ai de ce să te plângi. Chiar dacă vor exista şi mici neînţelegeri, vei avea grijă să le rezolvi în cel mai frumos mod. Împăcările dintre tine şi iubit pot fi cele mai frumoase momente ale acestei perioade.

Trebuie să ai multă răbdare în această perioadă şi să nu munceşti fiind presată de ideea de a câştiga cât mai mulţi bani. Cu cât te porţi mai natural şi faci lucrurile din plăcere, cu atât câştigurile vor fi mai mari. Spre finalul lunii te vei putea bucura de surprize materiale din partea celor dragi, iar la locul de muncă vei fi răsplătită pe măsură.

Micile probleme de sănătate ar putea să îţi creeze neplăceri în această perioadă, dar optimismul şi energia de care dai dovadă te vor ajuta să treci mai repede peste. Ai grijă la schimbările bruşte de comportament, dar şi irascibilitatea care ar putea să îi deranjeze pe cei din jurul tău.

Horoscop-diverse despre zodiiKde žijí příběhy. Začni objevovat