Totul despre SAGETATOR

1K 23 11
                                    

Zodia castigatoare este zodia Sagetator;ceea ce inseamna ca urmatoarele 5 capitole vor fi despre sagetator;)

SAGETATOR (22 noiembrie - 21 decembrie)

Semn de foc, mutabil (transformare), masculin (extrovertit), dominat de planeta Jupiter aflata in propriul domiciliu. Mercur se afla in exil, Pluton este in exaltare, iar Uranus in cadere.
 
Semnele Solare sunt cele mai populare din toata astrologia!! "Semn Solar" este un termen care desemneaza o zodie (din zodiacul Tropical) in care se afla Soarele la un moment dat, cel mai adesea la nasterea cuiva. Cand se spune ca un om "este Sagetator", sau "este din Zodia Sagetatorului", aceasta se poate exprima si prin formula "are Sagetatorul ca Semn Solar" si, de fapt, asta inseamna ca, in momentul nasterii sale, Soarele se afla in unul din cele 30 de grade ale zodiei Sagetatorului. Astfel, fiecare om are propria sa zodie, propriul sau Semn Solar, sub vibratia careia s-a nascut.
 
Constelatia Sagetatorului confera persoanelor nascute sub influenta lui ingeniozitate, o inima generoasa care face bine de dragul binelui, fara sa astepte recunostinta. Vechii Magi atribuiau acestui semn o dubla semnificatie si, dupa parerea lor, nativii acestui semn sunt ori foarte buni, ori foarte rai. Spiritul lor este ingenios, fin, bland, abordabil, pasnic, iute la manie, dar gata sa ierte, echitabil si foarte liberal, apt pentru multe lucruri. Caracterul este bland si nu devine aspru decat fata de persoanele daunatoare sau daca este agasat. Se tulbura usor si sufera de anxietati bruste, fara motiv. Foarte impresionabil, adesea tensiunea nervoasa este cauza irascibilitatii care, de altfel, dureaza putin si trece fara urma. in general, caracterul este vesel si ramane multa vreme infantil. Nu are incredere in el, nici in ceilalti (ceea ce nu-1 impiedica sa fie adesea tras pe sfoara). Este iubitor de buna intelegere si mai degraba cedeaza decat sa lupte. Timiditatea il poate impiedica sa fie un luptator, dar ea se poate schimba brusc in indrazneala.
Persoana nascuta sub semnul Sagetator sau cu Ascendentul in Sagetator, se afla sub influenta planetei Jupiter (guvernator traditional) care o face optimista si indrazneata. Daca va incepe o cercetare spirituala, ea se va plasa sub influenta lui Gaia/Terra (guvernatorul esoteric), care-i va permite sa integreze in viata cotidiana notiuni abstracte ale vietii. Daca isi va continua evolutia, se va afla sub influenta planetei Marte (guvernator ierarhic) ce o va ajuta sa-si atinga scopuri obtinand o viziune de ansamblu asupra universului.
 
Culori: purpuriu (in principal), turcoaz (secundar)
Anatomie: soldurile si coapse si ficatul
Social: poate aborda orice profesie cu mare succes.
Material: arta de a valorifica orice informatie, abilitati comerciale
Mental: observatie, pretentie, cercetare, transfigurare artistica
Emotional: capacitatea de a simti spectaculos sau de a gasi noutatea, oscilatii intre stari extreme 
Guvernatorul (planeta) traditional al Sagetatorului: Jupiter
Guvernatorul ierarhic: Marte
Verbul caracteristic:  "A intelege" ("Eu INTELEG"), simbolizeaza gandul ce cauta sa se inalte
Numere norocoase: 5 si 7
Piatra pretioasa: Turcoaza
Metal: Cositor
Ziua norocoasa: Joi
Animale potrivite: Cal
Locuri prielnice: spatiile deschise, exterioare
Cuvinte cheie: evolutie, credinta, expansiune, lege, stapanire, aspiratie, vanatoare, spiritualitate, spatiu, aventura, idealism, jovialitate, optimism, invatamant, profesie, filosofie, strainatate, calatorii, religie, reprezentare, ghid, protector, franchete, instinctiv
 
Meserii indicate: geometru, preot, pastor, turism, traducator, filosof, exploatare, conferentiar, teolog, guru, medic specialist al sangelui, artere, ficat si gambe, profesor universitar, vanator, achizitie, agentii de voiaj, drept, transporturi, strainatate.

Aspectul fizic: statura mare, impunatoare, figura ovala, ten curat, frunte inalta, ochi adesea cenusii, nas mare; frumusete rece, atunci cand exista. Aspecte schimbate de planete si aspectele acestora.

Horoscop-diverse despre zodiiWhere stories live. Discover now