11. "Ești foarte frumoasă."

164 8 1
                                    

Am păşit prima în club fiind urmată de Justin. Fetele erau în spate, ne urmau. Mă întorc către ei iar Justin îmi prinde mâna şi mă trage spre masă. Ne așezăm cu toții. Toate trei butonam telefoanele, eu vorbeam cu Ella, o prietenă din copilărie.
Justin îmi captează atenția când toarnă băutură în paharul fiecăruia. Eu îmi las telefonul jos pentru o secundă pentru a mă răcori cu gustul șampaniei, probabil.
Mhmmdap, este șampanie. Mă lămuresc după ce las shot-ul să îmi alunece pe gât. E o liniște morbidă, exceptând muzica pe care domnișoarele îşi etalează formele şi se mișcă pe ritm. Liniștea era la masa noastră, nimeni nu vorbea, până şi Justin şi-a scos telefonul şi a început să-l butoneze foarte concentrat. Am lăsat zgomotos paharul pe masă, auzindu-se, în ciuda muzicii electrice. Am răsuflat şi mi-am pus cotul pe genunchiul meu sprinjinindu-mi capul în palmă. Am observat cu coada ochiului cum Justin mă privește. Își închide telefonul și mă invită la dans. Eu îl privesc zâmbitoare și îi accept invitația. Mă ridic iar el își pune mâna dreaptă un pic mai sus de şoldul meu iar mâna stângă îmi înconjoară abdomenul. Așa începem să dansăm iar el nu-mi dă drumul la mână în timpul dansului. Pe Maddie şi Helen l-am văzut dansând împreună, mai departe de noi. După alte 10 minute de dans Helen ne înmânează două pahare de băutură. Eu și Justin le acceptăm continuându-ne partida de dans, mai sorbind din când în când din pahar.

"Justin, ești un dansator extraordinar, dar sunt extenuată. Hai să facem o pauză."
Justin mă ascultă atent, trage în piept o gură mare de aer și se apleacă luându-mă de picioare, aruncându-mă cu grijă peste umărul lui. Eu chicotesc puternic la gestul lui. Realizez cât de repede a trecut timpul "petrecut" pe spatele lui Justin când am ajuns să-i văd zâmbetul și ochii ce îmi devorau buzele. Stau în poala lui fără să zică unul dintre noi ceva.

"Ești foarte frumoasă."

_____________________________________________

Țin să vă mulțumesc enorm pentru 371 de citiri și 77 de voturi și comentarii ❤❤ sunteți cei mai buni :):):):) va iubeeeeeeeesc ❤ cred că ați sesizat că postez odată la o săptămână :)) oricum va mulțumesc din suflet și nu că cerșesc sau cevaa.. dar când vă văd că îmi comentați, ajută enorm să continui și să scriu repede :)))) ❤
Goal - 371 de citiri la un singur capitol ❤ :))
:o :))))))))
pup :*:*:*:*

When the past returns (Justin Bieber ff)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum