6." Știi, probabil nu te merit."

219 14 1
                                    

Ei bine, au trecut trei zile de la cumplita veste. Sunt... Distrusă. Maddie nu știe nimic, a plecat cu mama ei într-o excursie cu părinții lui Justin. A fost mai mult forțată de Kim... A "convins-o" spunându-i că așa mai petrece timp și cu tatăl ei. M-a întrebat dacă vreau să vin și eu, dar am refuzat. Mama mea nu prea mă mai bagă în seamă, probabil că Justin i-a zis că am aflat iar fratele lui Maddie stă în fiecare zi lângă mine umplându-mi capul cu teorii despre căt de nedreaptă este viața și că ar trebui să nu ne dăm bătuți. Eu știu că îi pasă, că încearcă să mă simt mai bine dar nu am auzit nimic nici de la Justin. Eram dezamăgită. Mi-a zis asta și a plecat. Mama mea se comportă ca o lașă. Maddie nu știe nimic de starea mea. Cu prietenii mei nu am mai vorbit de mult, dar nici n-aș fi în stare.

Stau întinsă în pat, cu laptopul pe genunchi uitându-ma la filme de dragoste și plângând. Cealaltă parte a patului era ocupată de iubitul meu. Da, da. Iubitul meu. Adica pungi de chipsuri , nachos, biscuiți, ciocolată, tot felul de bomboane și chiar și tava cu lasagna. Mă comportam ca o drama queen. Când e pe stop. Ajunsesem rău... Am decis să nu mai stau degeaba așa că mi-am făcut un duș. Poate se întâmpla o minune și eu nu eram pregătită.

Dar a mai trecut o săptămână. Mama mă ignora iar Maddie înca n-a ajuns. Nici nu am mai vorbit cu ea prin mesaje sau la telefon. Oare cât putea mama să fie o lașă și să nu-mi explice nimic? Nici măcar nu mergeam la ea să o întreb dacă e adevarat ce mi-a zis Justin. Într-un fel aveam vina că sunt așa.

Am ieșit din duș. Ma așezasem pe pat, privind în gol. Mi-am revenit scuturându-mi capul și privind pe fereastră. Era Justin pe pervaz.

"Ești bine?" Mă întreabă cu vocea răgușită.
"Ai fi dacă ai fi aflat ce am aflat eu? Ai fi dacă mama ta nu ți-ar mai vorbi? Ai fi...?" Spun calmă ridicându-mă.
"De asta sunt aici beib." Spune intrând în camera mea, apropiindu-se cât mai mult de mine zâmbind într-o parte. Eu mă izbisem ușor cu spatele de perete, nemaiavând unde să fug de el. El se uita în ochii mei, cu gura întredeschisă, mâinile lui fiind în jurul taliei mele.

"Ce vr-..." Și m-a sărutat. Ușor. Inocent și gentil. A fost un sărut scurt, rupându-l repede. Încă mă privea în ochi, lingându-se pe buze. "Ce a fost asta?" Îl întreb nesimțită. "Ce a fost asta?!" Îi zic țipând.
"Deci să înțeleg că nu ți-a placut?" A spus chicotind.
"Nu mai complica asta și spune-mi scopul și durata vizitei."
"Ți s-a mai zis vreodată că ești enervantă? Doar relaxează-te." Răspunde râzând. Am tresărit când mi-a zis că sunt enervantă.
"Atunci de ce ai sta cu 'o enervantă'?"
"Pentru că e cea mai specială enervantă?" Zâmbește și mă ia de mână învârtidu-mă. Eram în brațele lui și se uita în ochii mei.
"Oh să fii sigur de asta."
"Vroiam doar să îți spun că nu ar mai trebui să fii îngrijorată în legătură cu Ed. Nu ar mai trebui să fii îngrijorata de loc." Spune întinzându-se în pat. "Vino aici." Îmi spune cu glas subțire chemându-mă în pat. Mi-am așezat capul în pieptul său, picioarele noastre încolăcindu-se iar brațul lui ținându-mi trupul.

"Știi, probabil nu te merit." Cred că el era drama queen acum.
"Asta ziceam și eu." Vorbesc în timp ce un chicot îmi părăsește gura.
"Maddie se întoarce mâine dimineață. Ar trebui să ieșim. Avem gașcă mare." Spune încrezător. El se juca în părul meu fiind liniște totală.
"De ce eu?" Zic hotărând să rup tăcerea.
"Nu știu la ce te referi dar indiferent de întrebare, raspunsul este că ești specială."
"Ești un măgar." Exclam ridicându-mă acum stând pe șezut. "De ce ai venit? De ce vrei să mă 'protejezi'?" Oricum de acum în colo nu mai ai de ce s-o faci. Nu?"
"Probabil că nu dar pericole tot vor exista."
"Argh și spui că eu sunt cea enervantă! Ieși din camera mea! Ești un măgar!"
"Măcar sunt unul drăguț?" Mă întreabă zâmbind șarmant.
"Nici în visele tale, Bieber! Acum lasă-mă în pace!"
"Nu vrei să te las, recunoaște."
"Ba da." Spun evident.
"Un motiv...?"
"Ești un măgar nesimțit și enervant." Argumentez.
"Și tu ești o enervantă." A spus făcându-mi cu ochiul și chicotind.
"Una specială." Zic Aerul de fabu girl ieșind la iveală.
"Iar ție îți plac măgarii." Îmi șoptește la ureche iar eu îmi pun mâinile în sân închizând ochii. Dar odată deschiși nu-l mai văd pe Justin lăsând în urma doar un parfum de bad boy.

____________________________
________________________
____________
Heyyyyy. Capitolul a fost cam scurt dar lucrurile se complică odată cu ieșirile în gașcă din urmatorul capitol.❤️ o să Încerc să postez mai des pentru că am ceva Inspirație în ultima vreme iar citirile cresc❤️ ma bucură fiecare vot în parte și vă mulțumesc❤️

When the past returns (Justin Bieber ff)Where stories live. Discover now