part 11.

1.4K 36 23
                                    

Da vi kom hen til Louis, havde de andre lige spist, så vi tog lidt mad med op på hans værelse og satte os i sengen, Louis satte en film på, og så sad vi ellers bare der og spiste. Da vi var færdige med at spise, tog vi tøjet af og lagde os under dynen. Louis krop var meget kold, så jeg krammede ham og holdt ham tæt ind til mig, han gemte sit hovede i mine skulder. Jeg nussede stille hans ryg med min en hånd, og kunne mærke varmen stille og roligt komme tilbage til ham. Det bankede på og ind kom hans to yngre tvillinge søskende Phoebe og Daisy "Aad!" sagde de i kor. Johanne kom ind "hvad er der tøser?" Phoebe og Daisy pegede på tøjet der lå ved siden af sengen og derefter på os "De har jo næsten ingen tøj på!" Sagde Daisy højlydt! "Det er ulækkert mor!" Sagde phoebe lige bagefter. Johanne tog de to piger i hånden "kom så piger det er sengetid! Gå ned til far!"

Johanne kom ind på værelset, "lig jer ikke til at sove for sent, vel drenge. I skal tidligt op imorgen." Hun kyssede louis på panden og kørte en hånd gennem mit hår. "Og nu skal i ikke holde os andre vågne" hun grinte mens hun gik ud og lukkede døren. Louis slukkede filmen, og så på mig "har du stadig ondt?" Jeg nikkede kraftigt, mens han stille kørte sin hånd ned mod min bare numse, han tog hårdt fast og bed mig stille i læben,. Jeg smilede. Og kyssede ham blidt "godnat Lou. Jeg elsker dig" han gav slip på min numse, og kyssede mig en gang til "jeg elsker også dig! Sov godt."

Tidligt næste morgen kom Lottie ind og vækkede os, "Kom SÅ!!! Op med jer!" Sagde hun og rev i dynen, Louis vågnede hurtigt og hev dynen til sig "Stop dog! Vi har intet tøj på!" Lottie gav hurtigt slip på dynen. "Ej undskyld." sagde hun hurtigt og gik grinende ud af døren, Louis satte sig op, og nussede min kind stille, "Er du vågen skat?" Jeg nikkede og tog armene omkring ham, og gemte mit hovede i hans lår. "Kom så Harold! Vi skal snart afsted" Sagde han roligt og kørte hans hånd gennem mit hår. Jeg så op på ham. "Men det her er så rart! Det er rart at vågne op ved din side!" Louis så på mig, "Vi kommer til at vågne op sammen i to uger i spanien" Sagde han så med en blid stemme,

Han rejste sig og tog stille tøj på. "Skal du have løse bukser på igen?" spurgte han mig med et smil på læben. Jeg så hen på ham og grinede "Jeg tror godt jeg kan have mine jeans på igen" Han smilede. og smed nogle sorte jeans og et par boxershorts hen ved siden af mig i sengen, jeg hoppede hurtigt i tøjet, og fandt en hvid t-shirt i min taske. Louis gik ud for at børste tænder og jeg gik efter ham, jeg børstede mit hår, og satte det. derefter tog jeg noget parfume og deo på. og til sidste børstede jeg tænder. Louis gav mig et kram bagfra mens jeg stod med tandbørsten i munden. "Du er dejlig" hviskede han i mit øre, jeg spyttede tandpasta skummet ud og lagde tandbørsten og lagde den ved siden af vasken, Jeg vendte mig stille om og tog mine arme omkring ham, "Du er DEjlig Lou!" sagde jeg stille Louis kyssede min hals, Jeg løftede ham stille op, og placerede ham på bordet omkring vasken, Jeg gav ham et inderligt kys, og sneg stille mine hænder ned under han buksrt og tog hårdt fast i hans baller, der kom et lille støn fra ham, mens jeg kyssede hans hals, Han spændte i hele kroppen og flettede sine ben hårdt omkring mig, hans hænder kørte rundt i mit hår. Jeg begyndte stille at suge omkring hans nakke og tage hårdere fast i hans baller, et støn mere kom ud af ham. Jeg stoppede med at suge og begyndte at kysse hans mund stille, og fjernede min hænder fra hans baller. jge lagde min hænderpå hans ryg. Han kyssede tilbage og lod være med at spænde i kroppen, vi kyssede hinanden helt stille, kysset gik hen til bare at være et kram, og krammet gik hen til at vi bare så på hinanden.

Jeg tog stille Louis' hånd og vi gik nedenunder til de andre, alle kufferterne var allerede i bilen, Louis og jeg kørte med Lottie og Felicite til lufthavnen. I lufthavnen ventede vi i få minutter på at gaten åbnede og gik derefter direkte ind og satte os i flyet. Flyveturen var ikke andet et et par timer, Louis og jeg sad og så film, det var super hyggeligt! Vi landede og gik ud af gaten, Louis' Søster Daisy gik og holdte min hånd, Lige foran mig gik Louis Lottie og Fizzy, De gik og grinede. Louis havde armenene omkring hans to søstre.

Daisy så op på mig, "Harry? Er du Louis' kæreste?" Spurgte hun rimeligt højt, Louis kunne ihvertfald høre det, Louis' vendte sig om og svarede inden jeg overhovedet nåede det, "Ja Daisy, han er min kæreste." Jeg smilede over hele hovedet da jeg hørte ham sige det. Louis kiggede derefter på mig, og grinte lidt. Phoebe kom bagfra og lagde armene omkring mig, Hun grinede. Grinet der kom ud af hende mindede så meget om Louis, Jeg vendte mig om og løftede hende op, og kildede hende på maven, hun sprællede med ben og arme. Jeg så ned på Daisy som også ville prøve, derefter satte jeg stille Phoebe ned og tog begge piger i hånden.

Yayımlanan bölümlerin sonuna geldiniz.

⏰ Son güncelleme: Aug 05, 2015 ⏰

Yeni bölümlerden haberdar olmak için bu hikayeyi Kütüphanenize ekleyin!

Love is LoveHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin