part 2.

1.1K 35 0
                                    

Dagen efter var jeg helt afslappet, da jeg kom hen på skolen var Niall der ig vi fulgtes ind til time, Fransk hos Fru Jackson, hun virkede flink. Hun kom flere gange hen og spurgte hvad jeg syntes om skolen osv.

I første pause var jeg sammen med de fire drenge, Liam, Niall, Zayn og Louis! Jeg kunne ikke beskrive ham! Han var så sød og sjov, og han kom hele tiden med små sjove kommetare. "Vil du med til fest på Fredag Harry?" Spurgte Niall med mad i munden, jeg nikkede, og smilte til ham. Zayn begyndte at snakke om en pige han åbenbart kunne lide, Perrie hed hun, hun var en af de to piger der sad og snakkede i klassen da jeg kom. Niall kunne lide hendes veninde Jade. Og Liam havde en kæreste Sophia. Sophia var super flink og sad altid sammen med Louis i timerne da hun også var årret ældre end os. Men jeg vidste ikke med Louis, han var ikke som de andre han snakkede ikke om piger på den måde!

Liam og jeg fulgtes ned til hallen, idræt var på skemaet idag, men hverken Niall eller Zayn skulle med de skulle til noget ekstra fransk undervisning. Liam og jeg snakkede om sophia, "bliver du aldrig bange for hun har noget med Louis? Altså jeg så på at han gik med armen om hende og sådan.." Han så på mig og begyndte straks at grine! Jeg kunne ikke helt forstå det? "Hvorfor griner du Liam?" Han tog fat i min skuldre og så mig i øjnene "Louis er.. Øhhm.. Louis er ikke til Sophia tro mig!" Jeg forstod det ikke helt.. "Hvad mener du Liam?" Jeg så på ham med forvirrede øjne. "Harry øhhm.. Louis er bøsse. Han er til drenge!" Jeg åbnede øjnene helt op! Og så virkligt forbløffet ud! "Seriøst? Det havde jeg ikke troet! Han er så flot og virker meget.. Øhmm.. Ja ihvertfald ikke bøsset!" Liam så på mig, og smilte, "Hvad med dig har du en kæreste eller noget?" Jeg rystede på hovedet, "nej det har jeg ikke, jeg er faktisk også homoseksuel. Og dem var der ikke rigtigt andre af på min gamle skole" Liam så på mig med åbne øjne! "Nå okay fair nok" sagde han og begyndte at tage tøjet af og skifte til idrætstøj "men vil du måske med hjem til mig i dag? Alle drengene kommer. Også Lou" sagde han og blinkede med det ene øje. "Øhh ja det vil jeg meget gerne" jeg smilte og tog blusen af.

Jeg følte mig så lille ved siden af Liam også selvom jeg faktisk næsten var højere end ham, han var meget bredere og trænet end jeg var!

Skoledagen var endelig forbi, og vi skulle nu hjem til Liam, vi satte os alle ind i Louis' bil og kørte, jeg sad bagi mellem Niall og Zayn som sad og skændes omkring en pakke tyggegummi, Liam og Louis snakkede om noget jeg ikke helt kunne høre for den høje musik og de små hvin der kom ud af Niall når han ikke fik sin vilje. Men jeg kunne forestille mig at de snakkede om mig, for Louis blev ved med at kigge på mig gennem bagspejlet.

Love is LoveWhere stories live. Discover now