part 5.

1.1K 33 1
                                    

Jeg har nu boet i London i 6 måneder! Tiden er fløjet afsted! Det eneste der er trist er at der nu kun er 6 måneder til at Louis skal på College! Ham og jeg tog det stille og roligt i næsten 2 måneder og derefter har vores forhold ændret sig! På en rigtig god måde! Jeg er sprunget ud for hele skolen. Vi er allesammen sammen næsten hver dag, Liam og Sophia er blevet mere seriøse, så nogle gange er hun også med hjemme. Niall og Jade er vist også blevet mere seriøse. Men Zayn og Perrie fjoller bare rundt på skolens toiletter i næsten alle pauser, og nogle gange tager de lige på 'toilettet' i timerne.

"Hvor er Zayn?" spurgte Niall da han kom hen til mig i kantinen, "Du får tre gæt" sagde jeg, med et smil på læben. Liam kom gående bagved Niall og smed sin taske på bordet. "Hey Haz, hvor er Lou?" Jeg trak på skuldrene "det ved jeg ikke har ikke set ham siden ..." Mer nåede jeg ikke at sige før jeg kunne mærke hans varme hænder på min ryg, han kyssede mig på panden og satte sig ved siden af mig. "Hej Harold." Sagde han og smilte "hej Lou," sagde jeg så og lagde min ene hånd på hans lår. Liam begyndte at snakke til Louis omkring et projekt han ikke kunne finde ud af "Altså det er omkring jordens opbyggelse, og jeg har gjort alt hvad jeg kunne for at få så meget ind i det så muligt, men kan ikke sætte det flot op på en powerpoint.. Hvad gjorde eu sidste år?" Spurgte Liam mens han så fortvivlet på ham. Louis begyndte at forklare...

Efter skole var det kun Louis og jeg der skulle være sammen, da de andre alle havde super mange lektier! Vi satte os ind i Louis' bil. Han lagde sin hånd på mit skød og sagde "Harry?" Jeg så op på ham "ja?" Han tog fat i min hånd "Harry! Jeg elsker dig!" Jeg tror aldrig jeg havde rødmet så meget! Det var første gang han sagde det til mig! "jeg elsker også dig, Louis!" Louis gav det dejligste smil fra sig og lænede sig ind til et kys, jeg nåede ikke andet end lige at sætte mine læber på hans før det udviklede sig. Hans varme hænder var allerede i mit hår. "Lou stop!" Sagde jeg, han stoppede med det samme "hvad er der Haz?" Han så på mig med hans blå øjne, "ikke noget, det bare vi er på skolens parkeringsplads, vent til vi kommer hjem okay?" Han smilte igen og nikkede, og så kørte vi ellers hjem til ham. Vi steg begge ud af bilen. "Er der nogen hjemme?" Spurgte jeg mens vi gik hen til den store dør. "Nej, det kommer først klokken seks. Så vi har massere af tid" Han smågrinte og lagde sin arm omkring mig. Vi gik op ad den lange trappe helt op på 4. Sal hvor hans værelse var.

Vi nåede kun lige indenfor døren, jeg kunne ikke styre det! Jeg ville bare have ham, normalt var det Louis der pressede på, men ikke i dag. Jeg begyndte at kysse ham stille, og jeg lod stille og roligt mine hænder glider længere og længere ned af hans ryg, helt ned til hans meget runde numse. Han lod mig styre i lidt tid, men tog så over, han tog stille trøjen af og begyndte at tage min af også, jeg lod ham køre sine hænder op og ned af min krop, han tog stille sine arme rundt om min numse, og løftede mig op, han løftede mig hele vejen over på min seng hvor han lagde mig stille og roligt ned. Han kyssede mig igen inderligt på munden, og jeg fik igen lov til at lægge mine hænder på hans numse, denne gang lod jeg dem glide under de røde bukser, som jeg også fik hevet ned under knæene, jeg tog også han boxershorts af stille. Han kørte stille og roligt sine læber ned ad min overkrop! Han stoppede med at kysse da han nåede bælte kanten. Han åbnede bæltet og tog stille min bukser af, derefter tog han lidt hårdere fat i min boxershorts.

Love is LoveWhere stories live. Discover now