part 3.

1.1K 24 0
                                    


Det var hyggeligt hjemme hos Liam, han havde et meget moderne hus, det var stort og havde en pool i baghaven. Vi sad i stuen og spiste lidt mad, eller Niall spiste vi andre sad og snakkede, jeg sad på sofaen mellem Niall og Liam, og jeg følte mig rigtig godt tilpas!

Vi havde siddet og snakket i ca. 20 min. Da Liams mor kom ind af døren, "Heej drenge! Kom og giv en hånd med poserne!" Alle rejste sig op og styrtede ud til bilen for at hjælpe "hej Karen" råbte Niall og Louis i kor. Zayn vinkede kort til hende og Liam gik hen og gav hende et kram. Hun kom hen til mig og sagde "du må jo så være Harry, ikke sandt?" Jeg nikkede og smilte ned i jorden "Vær du ikke genert ven, tag en pose og kom med ind så laver jeg aftensmad til jer alle sammen!" Jeg gik med ind og sagde "Jeg kan desværre ikke blive og spise, min søster kommer hjem fra college i aften, så har lovet at være hjemme" Både Liam og hans mor nikkede og smilte, Louis så på mig og sagde "Jeg kan godt køre dig hjem hvis det er, jeg skal alligevel hjem og lave lektier" Jeg smilte og sagde "Der må du meget gerne"

Vi havde taget afsked til de andre drenge og satte os ud i bilen, han begyndte at snakke "Nå Liam siger at du også er til drenge" sagde han og smilte til mig, jeg nikkede og grinte lidt. "Hvad er der?" spurgte han. "Ikke noget, du er bare så ligeud" grinte jeg. Han så på mig og sagde "det er fordi det ikke er noget at skamme sig over. Jeg fandt selv ud af at jeg var homoesksuel da jeg var 12. Så det er vel bare vokset med mig" han små grinte "hvornår sprang du ud?" Jeg så på ham "Liam var den første udover min familie der hvidste det." Han så forbavset på mig "Seriøst? Ej det må du undskylde!" Jeg smilte "Der er ikke noget at undskylde for, han hvidste det jo ikke." Louis så på mig og jeg så på ham. Og måske rødmede jeg lidt, hun grinte ihverfald og lagde sin hånd på mit lår. "Det hele skal nok gå Harry!"

Vi kom hen til mit hus, turen i bilen havde følt meget kort! Louis sagde farvel og gav mig et klap på ryggen da jeg steg ud af bilen, jeg vendte mig om og smilte "Farvel Lou, ses imorgen." Han smilte tilbage "jeps vi ses du!"

Jeg gik ind mod huset og kunne hære hans bil kører væk, jeg smilte over hele mit ansigt. Jeg kunne se min mor stå i køkken vinduet hun smilte over hele ansigtet. Jeg kom ind og hun løb hen til mig! "Hvem er han Haz?" Jeg rødmede "Øhh. Det er Louis. Han går i klassen over mig på skolen?" Jeg så forvirret på hende, men hun smilte bare og tog armen om mig. "Hazza!!" Jeg kunne høre Gemma inde fra stuen, jeg gik ind til hende. "Hvordan er din nye skole Hazz?" Jeg smilte og begyndte derefter at fortælle "Den er fantastisk! De er allesammen så søde og tager så godt imod mig! Især de her fire drenge, Liam, Niall, Zayn og Louis! De er bare super især Liam jeg har allerede fortalt ham det! Du ved nok med min seksualitet og alt det! Og han er ligeglad! Han fortalte at Louis også var til drenge! Og ja!" Jeg kunne snakke om dem i timevis, men blev afbrudt af min mor der ville have os til at dække bord.

Love is LoveWhere stories live. Discover now