Part 6.

1.1K 36 5
                                    


Undskyld at part 6 . Først kommer nu, men har haft mega travlt her i starten af ferien. Og jaah... Men nu er den ude, og håber i kan lide den:) I må meget gerne skrive hvad i syntes i kommentaren + vote😊

.........

Det var vores første rigtige gang! Men det bedste var nok morgenen efter, jeg vågnede op i Louis' arme, det burde måske være omvendt når jeg nu er næsten et hoved højere end Louis. Men som han altid sagde 'jeg er den ældste'. Og det var jeg nu meget taknemlig for!

Jeg vågnede tidligere end Louis, men jeg lå bare helt stille. Jeg lå og beundrede hans vejrtrækning, den var stille og varm mod min nakke. Han vågnede og kørte stille hans hænder ned ad min mave, han lagde sin hånd over min navle og kyssede mig ved nakken "Er du vågen babe?" Spurgte han mig med en lidt rusten morgen stemme. Jeg vendte mig stille om, "Ja jeg vågnede for lang tid siden." Sagde jeg, og krøb tættere ind til mig. Han lagde sine hænder omkring min nakke, og skubber mig længere ind til hans brystkasse. Han kyssede mig stille i håret og nussede min nakke.

Døren gik op, det var Liam og Sophia der kom ind. "Hej drenge" sagde de i kor, jeg satte mig stille op, "Hej" sagde jeg stille, med halvlukkede øjne. "Hvad laver i her?" Spurgte Louis muggent, "Din mor lukkede os ind. Vi ville bare høre om i ville med ud og skøjte her klokken to?" Jeg smilede og nikkede "Selvfølgelig vil vi det, Kommer de andre også?" Liam så på mig og rystede på hovedet, "nej de kan ikke, de har stadig mange lektier.."

Jeg lagde mig tilrette op af Louis igen, lige da Sophia og Liam var gået. Louis kiggede på mig med hans på øjne, "Hvad er klokken babe?" Spurgte han mig mens han smilte. Jeg så på uret ved siden af sengen "Den er lidt i ni.." Louis satte sig op og svang det ene ben over mig, så han sad på mig, "Nå så har vi jo massere af tid" sagde han mens han smågrinte. Han bukkede sig ned og kyssede mig blidt på munden. Mens hans hænder lige så stille krøb ned af siderne på mig, først nu gik det op for mig at vi begge var helt nøgne! Han sad helt nøgen oven på mig, og rørte min krop som den nu end var. Han smilte og hviskede i mit øre "Jeg elsker dig! Jeg elsker dig meget højt hazza!" Jeg smilede og kyssede ham hårdt på munden "Jeg elsker også dig virkelig meget!" Sagde jeg med en blid langsom tone. Han kyssede mig igen hårdt og rørte min krop på måder den aldrig var rørt før.

Klokken kvart i et gik vi i bad. Badet var varmt, Og Louis gjorde det ikke mindre varmt af at stå så tæt op af mig, og kysse mig så hårdt. Som han nu gjorde. Han hjalp med at vaske mit krøllede hår, og smurte hele min krop ind i sæbe. Jeg smurte derefter også ham ind i sæbe, jeg ville gøre alt for at røre hans fantastiske krop! Han skubbede mig op mod væggen og kyssede mig blidt "Jeg elsker dig Styles" Jeg så ham dybt i øjnene og kyssede ham tilbage han kørte sine arme stille rundt om mig og samlede dem på min ryg. Han smilte med lysende øjne, mens jeg sagde "Jeg elsker også dig Lou." Jeg lagde min hånd på hans kind og kyssede ham stille. Vi tog hinandens hænder og gik ud af badet.

Klokken to stod vi ude foran skøjtehallen og ventede på Liam og Sophia. Vi stod der i ti minutter før de kom, Liam gik med armen om hende og Sophia smilte som jeg aldrig havde set hende smile før, Louis gik hen og gav hende et kram.

Inde i skøjtehallen var der næsten ingen mennesker, der var et gammelt ægtepar, og 3 mindre børn. Liam og Sophia havde deres egne skøjter med, og gik direkte hen mod isen. Mens Louis og jeg gik hen for at leje nogle. Louis bar de to par skøjter hen til en bænk ved isen, og vi tog dem på. Louis havde stået på skøjter mange gange før, men det her var min første gang, han prøvede at det var nemt når først man lige havde lært det ... Vi kom ud på isen, og han tog med det samme mine hænder. Han skøjtede baglæns og lod mig holde balancen i hans bløde hænder, Liam og Sophia skøjtede rundt omkring os, og små grinte af min lidt små klodsede måde at bevæge mig på. Louis grinede også lidt af mig, og det fik mig til at føle mig dum, og dårlig. Jeg så ned i jorden og sagde "jeg lærer det aldrig!" Louis så på mig med et opmuntrende smil "jo du gør babe, bare hold fast i mig, så skal det hele nok komme af sig selv" jeg tog hårdere fast i hans hænder, og han skøjtede lidt hurtigere baglæns.

Efter 1 time var jeg faktisk blevet lidt god, jeg kunne skøjte alene rundt på isen, og var kun faldet en gang. Louis skøjtede flere gange om kap med Liam, og var meget sur over at Liam var hurtigere end ham! Sophia gad ikke skøjte mere så hun var gået op for at bestille noget mad. Louis skøjtede hen til mig, og tog fast rundt om mit liv. "Du er blevet god babe" Hans ord varmede mit hjerte. Han tog fat i min hånd og trak mig ud til kanten. Vi tog skøjterne af og gik op til Sophia som stod med 4 colaer og nogle pomfritter

Love is LoveOpowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz