If I can't get Harry, I'm glad you did

1K 71 6
                                    

Hissin ovet avautuvat. Heti kun astun ulos Harry nappaa kiinni ranteestani ja vetää minut kulman taakse.  

-Mitä sä...? ihmettelen.

-Rakas toi aula ja hotellin etupiha on täynnä paprazzeja ja faneja, poika sanoo huohottaen. 

-O-okei, vastaan. 

-Ne tietää nyt et me surustellaan eli kysymyksiä tulee satelemaan myös sulle mut nyt ekalla kerralla sun ei vielä tarvii vastata. Pysyt vaan mun tai Louisin lähellä kokoajan koska me edetään näissä tilanteissa aika nopeesti. Niall ja Liam jää pidemmäks aikaa ottamaan kuvia ja juttelemaan faneille, poika selittää. 

-Mut jos tulee kysymys mihin mä osaan ja haluun vastata ni saanko? varmistan pojalta. 

-Tottakai saat! Mut oo varovainen jooko, Harry vastaa ja suukottaa otsaani. 

-Mä selviin kyllä, vastaan hymyillen pojalle. 

Hän tarttuu minua kädestä ja lähdemme yhdessä kävelemään pihalla odottavan limusiiniin paparazzien ja fanien läpi. Aulassa olevat paparazzit ahdistavat minua, mutta heti kun pääsemme ovista ulos fanien luo, oloni rauhoittuu. Fanit on jaettu molemmille puolille ovia joten huutoja kuuluu joka puolelta. Osaan samaistua näihin tyttöihin niin hyvin. 

-Awwww, kuuluu fanien suusta kun he huomaavat minun pitävän Harryä kädestä. Poika hymyilee minulle ja päästää sitten irti pystyäkseen kirjoittamaan nimikirjoituksia. 

-Julia! Saanko mä halin? edessäni seisova tyttö kysyy. 

Vilkaisen Harryä joka hymilee ja nykkää minulle. 

-Tottakai saat, vastaan fanille hymyillen ja halaan häntä. 

-Saanko mäkin? Ja kuvan myös! toinen sanoo vähän matkan päästä. 

-Tottakai! sanon naurahtaen. 

Halaan jokaista joka pyytää minulta halia ja hymyilen moneen selfieen ja vastailen kysymyksiin niin paljon kun pystyn ja osaan. Yritän olla jättämättä ketään huomioimatta, koska niinkuin jo sanoin, osaan samaistua heihin niin hyvin ja tiedän kuinka tärkeää yksinkertainen hali ja kuva on heille. Kysyn jopa lupaa että saan kiertää läpi myös toisella puolella seisovat fanit, koska en halua kenenkään halukkaan jäävän ilman halia tai kuvaa. Kun vihdoin pääsen limusiiniin istahdan Niallin viereen penkille ja kaikki pojat tuijottavat minua ihmeissän. 

-Mitä? kysyn juuri kun kuski pamauttaa oven kiinni. 

-Sä... sä jaksoit kiertää ne kaikki läpi. Etkä sä ainakaan näytä mitenkään kauheen loukkaantuneelta mistään mitä ne sano sulle, Niall sanoo vierestäni ihmetellen. 

-Kuulin yllättävän vähän loukkaavii asoita, aloitan. Siellä oli jotain jotka huuteli et ''Larry is real'' ja ''Don't take Harry from Louis'' ja jotai sellasia mut en kuullu mitään mikä ei olis liittynyt Larryyn, naurahdan hieman kun Louis ja Harry punastuvat. Ja mä ymmärrän niitä täysin koska olin itekki ihan täysi Larry ennen tätä kaikkea. Ajattelin aina et jos mä en saa Harryä ni se kuuluu Loulle, naurahdan ja Harry väläyttää minulle pienen hymyn. 

-No mun mielestä tää koko Larry juttu on mennyt ihan överiksi! Ensiks se oli vaan sellasta läppää mut nyt se otetaan aika tosissaan jo, Louis sanoo. 

-Voi tietäisit vaan, vastaan naurahtaen. 

-Mut montaks kuvaa sä oikeen otit? Mä ja Liamki oltii paljon ennen sua täällä istumassa, Naill kysyy. 

-En mä laskenu, nauran. Mut en halunnu et ketään halukas jää ilman koska tiiän miten tärkeetä se on niille, selitän. Tosin se kaikista tärkein ois hali teiltä eikä multa mut kai se on jotain et saa halata mua koska mä oon halannu kaikkia teistä, jatkan vielä. 

Right now I wish you were here with me (Harry Styles)Where stories live. Discover now