Right now, everything is perfect

1.2K 81 11
                                    

Harryn käsi on yhä ympärilläni kun saavumme Sirun kotipihaan. Kipaisen hakemassa talon vara-avaimen vaaston hyllyltä kukkaruukkujen takaa. Astumme sisälle suureen valkoiseen taloon.

-Te voitte mennä jo yläkertaa, tuun kohta perässä, sanon pojille, suukotan Harryä poskelle ja päästän hänet muiden poikien perään.

Kävelen keittiöön juomaan lasin vettä ja menen sitten ylökertaan poikien luo.

-Hei toihan on täydellistä! Huudahdan pojille ja he kaikki kääntyvät katsomaan minua.

Pojat ovat levittäytyneinä ympäri Sirun huonetta. Niall tutkii koriste-esinettä hyllyllä, Lou ja Liam katselevat julisteita Sirun seinillä, ja Harry makaa sängyllä räpläämässä puhelintaan.

-Ajattelin et ootetaa et Siru tulee kotii, sit meen tavalaan hakemaan sen tuolta alhaalta tänne yös ihanniinku mitään ei tapahtuis, ja sitku me tullaa tänne ni teki oote niinku tässä ei ois mitää erikoista, just vaikka makoilisitte sängyllä tai tutkiskelisitte julisteita tai jotai tavaraoita, selitän pojille.

-Pitäis onnistuu, Niall sanoo katsoen kysyvästi muita poikia.

-Jep, Liam vastaa.

Kuluu kun ovi aukeaa.

-Ne tuli, sanon kuiskaten pojille ja lähden kävelemään portita alas eteiseen.

-Moi! sanon Sirulle joka on kävelemässä keittiöön katsellen ympärilleen, selvästi etsien minua.

-Ai siinä sä oot, siru sanoo kääntyen minuun päin.

-Tässä mä oon joo, sanon naurahtaen. Mite oot selvinny keikast? kysyn tytöltä kun kävelemme keittiöön.

-En oo vieläkään selvinny siitä... Siru vastaa hieman surullisen kuuloisena, samalla tehdessään itseleen voileipää. Siis en voi vieläkään uskoa et näin ne oikeesti. Oon odottanu sitä niin kauan ja nyt se tapahtu... ni... tota... en oikee tiiä mitä pitäis ajatella... , Siru selittää. Mut entä sää? Miten sä oot selvinny? hän kysyy hetken hiljaisuuden jälkeen.

-No totaa... Mä voin selittää joskus myöhemmi, sanon.

Siru katsoo minua oudoksuen.

-ÖÖhm.. okei, mennääks ylös? tyttö kysyy ja lähtee käveemään porteiden luo leipä kädessään.

-Juu mennää vaa, sanon ja lähden Sirun perään.

Annan Sirun mennä edellä jotta hän näkisi pojat heti astuessaan huoneeseensa, mutta hän vain kävelee huoneeseen rauhallisena. Poikia ei näy missään. Menen ihmeissäni makaamaan Sirun sängylle, siihen missä Harry makasi räpläämässä puhelintaan hetki sitten. Katselen ihmeissäni ympäri huonetta, kunnes huomaan että auki oleva ovi liikahtaa. Pojat ovat siis menneet sen taakse piiloon.

-Julia laitaks oven kiinni? Siru kysyy.

Pieni paniikki syttyy sisälläni. En voi sulkea ovea koska pojat ovat sen takana.

-Emmää jaksa sulje sää, sanon Sirulle, ja paniikki sisääni laantuu.

Siru kävelee ovea kohti ja yhtäkkiä Harry hyökkää oven takaa halaamaan tyttöä. Siru pelästyy eikä hän selvästikkään ymmärrä ollenkaan mitä tapahtuu. Kohta Louis tulee ulos vaatekaapista ja Niall ja Liam sängyn alta. Nähdessääni Loun Siru ymmärtää mitä on tekeillä ja purskahtaa itkuun. Hänen katseensa siirtyy minuun. Kohautan hartioitani ja hymyilen hänelee leveästi.

-Mähän sanoin et voin selittää joskus myöhemmin, ni mul on tätä selitettävää vähä enemmänki ku vaa et oonko toipunu keikasta, sanon Sirulle nauraen.

Right now I wish you were here with me (Harry Styles)Where stories live. Discover now