I'm gonna pass out

1.6K 81 21
                                    

Kävelemme Marian kanssa stadionin porteista sisään. Maria tarttuu minua kädestä.

-Pytyks sä tekee tän? hän kysyy.

-Pystyn pystyn, ihan sama mitä se on mut varmana pystyn, vastaan itkuisella äänellä.

Jatkamme siis matkaa. Onneksi Maria pitää minua kädestä, niin en jää hänestä jälkeen tai pyörry. Kävelemme pienen loivan alamäen alas, suuresta ''aukosta'' sisään ja ympärilleni avautuu upea olympiastadion. Kierrän sitä katseellani. Päästän irti Marian kädestä ja lähden juoksemaan suurta vihreää tekonurmea pitkin.

-ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ, huudan niin kovaa kuin pystyn.

Seison keskellä stadionia, nostan katseeni pilviin ja alan pyörimään ympyrää paikallani. Nopeutan koko ajan vauhtiani ja lopulta kaadun. Jään selälleni makaamaan nurmelle. Tuijotan pilviä ja kyyneleet kiihoavat silmiini. Olen shokissa enkä pysty ajattelemaan mitään. Maria ilmestyy viereeni. Hän ojentaa kättään minulle ja tartun siihen. Maria vetäisee minut pystyyn. Silmäni osuvat nyt enismmäistä kertaa suureen lavaan stadionin päädyssä. Olen ollut niin lumoissani aikaisemmin etten edes huomannut sitä.

-OMG... pääsee suustani itkuisella äänellää Nostan käteni suuni eteen ja tunnen kyynelien valuvan poskilleni. Vilkaisen Mariaa, hän nyökkää ja minä lähden juoksuun. Juoksen catwalkin leveään päätyyn, hyppään aidan yli ja ponnistan lavalle. Sydämeni skippaa pari lyöntiä. En voi uskoa että seison oikeasti samalla lavalla missä pojat ovat kävelleet, laulaneet ja säätäneet kaikkea, no mitä ne nyt normaalisti säätää. Seison lavalla ja itken hysteerisesti. tuijotan mustaa nuolta lavan keskellä ja yhtäkkiä syöksyn sitä kohti. Makaan vatsallani auringossa mustan nuolen pällä ja yritän rauhoittua mutten onnistu. Nousen istumaan, laitan jalat koukkuun ja halaan niitä. Istun siinä kippurassa ja hyräilen little thingsiä samalla kun yritän saada kyyneleitäni kuriin. Maria tulee istumaan viereeni. Hän kietoo kätensä ympärilleni ja rauhoittelee minua.

-Sun täytyy rauhottua nyt koska me halutaan haastatella sua youtubeen jos sä vaan suostut , ja sä et voi itkeä siinä samalla ku vastailet kysymyksiin koska sit sun puheesta ei saisi mitään selvää. Hän sanoo rauhallisella äänellä. Vedän syvään henkeä, pyyhin kyyneleet poskiltani ja päätän ryhdistäytyä.

-Tottakai suostun haastateltavaks, vastaan iloisena.

-Hienoa! Tota nouse seisomaa siihen lavalle ja oottele hetki ni käyn hakemas noi kameramiehen ja kysymykset, Maria sanoo.

-Okei, vastaan innoissani.

Istun nuolen kärjessä vielä hetken ja kun näen Marian tulevan takaisin kameramiehen ja kysymysten kanssa nousen seisomaan. Kameramies kertoo olevansa Miika ja asettelee kameran niin että minä ja Maria näymme.

-Okei alotetaan vaan hetiku oot valmis, Maria sanoo.

Pyyhin vielä viimeiset kyyneleet poskiltani, korjaan hiukset ja tarkistan ettei meikit ole pitkin naamaa.

-Okei nyt oon valmis, sanon Miikalle ja Marialle.

-Terveisiä täältä Helsingin olympiastadionilta. Tänään One Direction tulee ensimmäistä kertaa suomeen ja suomalaiset directionerit pääsevät näkemään pojat ensi kertaa kotimaassaan. Meillä on täällä yksi heistä, Maria kertoo kameralle.

Miika kääntää kameraa niin että vain minä olen kuvassa. Vilkutan ja hymyilen kameralle.

-Moikka!Maria sanoo minulle.

-Moi! vastaan yrittäen peittää jännitykseni.

-Kertoisiks sä ensin sun nimen ja iän? Martia kehottaa.

Right now I wish you were here with me (Harry Styles)Where stories live. Discover now